Viktig stemmeinformasjon å dele med dine ansatte

Hos ClearCompany tror vi på viktigheten av samfunnsdeltakelse. Årets valgdag er litt annerledes enn normalt, så vi vil sørge for at organisasjonen din har all informasjonen du trenger for å hjelpe ansatte med å stemme nå i november.

Her er 5 ting du trenger å vite om valgdagen:

1. Sjekk din velgerregistrering

Noen ganger blir registrene renset. Kanskje du har flyttet, kanskje du ikke har stemt på en stund, eller kanskje det bare var en forglemmelse. Før du går til valgurnene, sjekk velgerregistreringsstatusen din for å sikre at du fortsatt er registrert. Ikke alle stater har registrering samme dag, så sørg for å kjenne til lokale regler, forskrifter og registreringsfrister.

Med koronaviruset som gjør det vanskelig å holde #valg som normalt, har folk spørsmål om hvordan de kan stemme. @ClearCompany svarer på spørsmålene dine for #stemme i årets valg for å sikre at stemmeseddelen din telles:

2. Kjenn valgene dine

Avstemningen er litt annerledes i år. Med koronaviruset som gjør det vanskelig å holde et valg som normalt, har folk spørsmål om hvordan de kan stemme – og hva som er den beste måten for dem. I år er det tre måter å avgi din stemme på:

 • Innsendt stemmeseddel — I de fleste stater kan velgere be om en fraværsstemmeseddel uansett årsak, og alle 50 stater kan be om en fraværende stemmeseddel med en gyldig grunn. Send inn forespørselen din, vent til stemmeseddelen din kommer, og sørg for at den er poststemplet innen valgdagen for å telles. Reglene for poststemmesedler varierer fra stat til stat, så sørg for å sjekke lokale forskrifter og frister.
 • Avlevering personlig — Det har vært en viss bekymring rundt effektiviteten og effektiviteten til US Postal Service, og noen velgere ser etter et alternativ til post-in som sørger for at stemmesedlene kommer i tide til å bli talt. I år kan velgerne be om en fraværsseddel og enten legge i en valgboks eller levere til valglokalet på valgdagen.
 • Stem tidlig — Vil du ikke risikere lange ventetider eller trengsel på valgdagen? Finn valglokaler for tidlig stemmegivning i ditt område hvor du kan stemme når det passer deg, med god tid til å planlegge en reise for å avgi din stemme. Dette gjør det ikke bare lettere for velgerne å finne et tidspunkt som passer best for dem, men reduserer også antallet personer som skal være på valgurnene. Sjekk ditt lokale område for tidligstemmesteder.
 • Stem på valgdagen — Valglokalene vil fortsatt være fullt operative 3. november. Finn ditt valglokale og gå til stemmeurnene!

3. Engasjer deg

Lange køer har vært et problem, og på grunn av koronaviruset er mange valglokaler underbemannet. Hva skjer når et valgsted ikke har valgdommere? Den blir stengt. Færre valglokaler betyr lengre kø på andre steder, og det gjør det vanskeligere for mange å avgi stemme. Du kan bidra til å løse det ved å melde deg som frivillig avstemningsarbeider.

«ClearCompany er stolte av å dele vår valgdagsplan som beskriver hvordan vi støtter våre ansattes stemmerett. Vi håper denne planen fungerer som en inspirasjon til å bli med oss ​​i å etablere retningslinjer i organisasjonen din for å styrke dine ansattes stemmer 3. november. Sammen kan vi gjøre en forskjell!»

– Andre Lavoie, administrerende direktør og medgründer i ClearCompany

Målingsarbeidere får betalt for å være valgdommere eller teknikere på valgdagen, og fordi mange meningsmålingsarbeidere ofte er eldre, er tallene nede i år. Hvis du er frisk og i stand, finn valglokalet ditt og meld deg på som avstemningsarbeider for å sikre at ingen velgere blir fratatt rettighetene fordi de ikke kunne reise til neste distrikt for å stemme.

4. Kjenn dine rettigheter

Det er viktig å kjenne stemmerettighetene dine. Visste du at folk ikke har lov til å stå utenfor valglokalet og oppfordre velgerne til å velge en bestemt kandidat? Visste du at du i de fleste stater ikke er pålagt å vise ID? Regler og rettigheter endres stat for stat, så bevæp deg med rettighetene dine som velger.

Når det gjelder stemmegivning er det viktig å kjenne til rettighetene dine. @ClearCompany har samlet viktig informasjon for #velgere, slik at de kan holde seg orientert og være forberedt på det kommende #valget.

Her er de viktigste tingene du bør vite når du kommer til valgurnene:

 • Hvis valglokalene stenger mens du fortsatt står i kø, hold deg i kø. De kan ikke nekte stemmen din hvis du kom i tide.
 • Hvis du gjør en feil på stemmeseddelen, be om en ny.
 • Hvis maskinene er nede, be om en stemmeseddel på papir.
 • Hvis navnet ditt ikke står i registeret, be om en foreløpig stemmeseddel
 • Hvis du får problemer, kan du ringe til valgbeskyttelsestelefonen:
  • Engelsk: 1-866-687-8683
  • Spansk: 1-888-839-8682

5. Bli informert

Finn ut hvem som står på stemmeseddelen din, hva folkeavstemninger betyr, og avgi en utdannet stemme!

Å stemme er viktig, og det stopper ikke ved presidenten eller senatoren din. Nedvalg er like viktig som å velge toppledelse. Nedavstemning avgjør hvem som representerer nabolaget ditt, hvem som lager lover for byen din, hvilke dommere som sitter på hvilke benker, hvem sheriffen din er, hvor dine lokale skattepenger går, og hva slags lover og folkeavstemninger er oppe for opinionen. Nedstemmevalg er de som påvirker ditt umiddelbare daglige liv. Ikke gå til meningsmålingene uten å gjøre research og sørge for at de som tar avgjørelser der du bor, representerer og kjemper for det som er viktig for deg.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *