Verktøy for å rekruttere og beholde eksterne talenter

I fjor sommer jobbet nesten halvparten av den amerikanske arbeidsstyrken eksternt på heltid. Nå, mens noen organisasjoner forbereder seg på en retur til kontoret, fortsetter mange jobbsøkere å se etter eksterne roller. Og med en hard kamp om topptalenter som forbereder seg, må rekrutterere finne unike måter å få kontakt med EN Spillere. Nå er tiden inne for å ansette ledere til å støtte seg på verktøy laget med eksterne team i tankene. Vi har delt ned fire viktige verktøy som rekrutterere bør ta i bruk for å finne og ansette sterke eksterne kandidater.

1. Et søkersporingssystem

Å styrke det eksterne teamet ditt starter med å bygge det eksterne teamet ditt. Søkersporingssystemer hjelper rekrutterere og ansettelsesledere med å sortere og sile gjennom kandidater. Ansettelsesledere kan diktere nøkkelord og kriterier til sin ATS, og systemet fungerer for å screene søkere basert på disse parameterne. Dette hjelper HR-ledere å spare tid ved å redusere antallet ukvalifiserte kandidater de vurderer. Et sterkt søkersporingssystem bygger rapport og momentum mellom kandidater og ansettelsesteamet ditt og hjelper deg med å redusere ansettelsestiden.

Hva du kan forvente av din ATS:

 • Engasjer og finn passive kandidater for å utvide talentmassen din
 • Administrer, effektiviser og rapporter om alle rekrutteringskanalene dine
 • Gi den beste kandidatopplevelsen som er tilgjengelig
 • Flerspråklige evner for å tiltrekke ulike kandidater
 • Automatiser intervjuplanlegging

ClearCompanys prisbelønte ATS er bygget for å støtte dine eksterne rekrutteringsstrategier. Med enkel integrasjon kan du implementere ATS på tvers av flere karrieresider, og sikre at du møter kandidater der de er. Og med våre forbedrede merkevarebyggingsevner kan du være trygg på at din arbeidsgivermerke opprettholdes på tvers av alle stillingsannonser.

2. En digital onboarding-plattform

Måten du ombord på de ansatte etterlater et varig inntrykk og gir et ekko utenfor organisasjonen til potensielle søkere. Hvis den nyansatte har en dårlig ombordstigningsopplevelse, er sjansen stor for at de snart vil lete etter arbeid andre steder. I dagens arbeidsmarked slutter 68 % av nyansatte en jobb i løpet av de tre første månedene. Med tanke på de høye omsetningskostnadene, må rekrutterere og HR-ledere finne måter å beholde sine nyansatte. En metode for å gjøre dette er ved å omfavne en digital onboarding-plattform. Når du forplikter deg til å ansette et eksternt team, må du ha en digital onboarding-plattform for å støtte det. Virtuell onboarding gjør at du umiddelbart kan starte onboarding-prosessen og strømlinjeforme kjedelige oppgaver, som å signere papirarbeid, slik at nyansatte kan bli kjent med teamet og begynne å bygge relasjoner den første dagen.

Hva du kan forvente av din digitale onboarding-plattform:

 • Bidrar til å sikre overholdelse av nye ansettelser
 • Gi de nødvendige verktøyene og informasjonen for at din ansatte skal lykkes
 • Introduser nye ansatte til teamet deres
 • Konsolider og spor nødvendig papirarbeid
 • Lag en klar plan for suksess

3. Sosiale + Samarbeidsverktøy

Fjernarbeid kan føles isolerende, men bedrifter kan omfavne interne kommunikasjonsverktøy for å oppnå raske svar og skape en følelse av kameratskap blant teamene. Ansatte trenger en rask måte å kommunisere med og få kontakt med sine kolleger. Plattformer med direktemeldinger, som Slack, bidrar til å holde teamet ditt engasjert og tilkoblet og redusere følelsen av ensomhet. I tillegg må organisasjoner omfavne samarbeid der det er mulig. De beste samarbeidsplattformene forbinder de ansatte, tilbyr et rom for å diskutere prosjekter, gi tilbakemeldinger og forslag og mer.

Hva du kan forvente av dine sosiale + samarbeidsverktøy:

 • En refleksjon av bedriftskulturen din
 • Direktemeldinger
 • Ansatt anerkjennelse og kudos
 • Evne til å sette inn gifs, dokumenter og bilder
 • Mobiloptimalisering

Ønsker du å forbedre #remote #rekrutteringsstrategiene dine? @ClearCompany bryter ned verktøyene du trenger for å ansette den rette personen til jobben:

4. En ytelsesstyringsplattform

Fjernarbeid gir unike utfordringer for ledere når det gjelder sporing og overvåking av ytelse. I et virtuelt arbeidsområde har ikke ansatte tilsyn fra en leder på stedet. For de som trenger mye struktur på arbeidsplassen kan dette være vrient. Men en ytelsesstyringsplattform kan hjelpe. Når organisasjoner tar i bruk en ytelsesstyringsplattform, kan de få tilgang til en oversikt over ansattes ytelse. Ledere kan enkelt se om deres ansatte fullfører oppgavene i tide eller viser tegn på utbrenthet.

Resultatstyring i 2021 fortsetter å stole på arbeidsgivernes evner til å tilpasse seg dagens klima. Organisasjoner som omfavner teknologi og digitalisering vil finne det lettere å navigere i det nye ledelseslandskapet og finne nye måter å støtte og omfavne sine ansatte på, og skape en kultur med svært engasjerte, motiverte fjernarbeidere.

Hva du kan forvente av ytelsesstyringsverktøyene dine:

Dine eksterne rekrutteringsstrategier trenger støtte fra digitale verktøy for å forenkle innføringsprosessen, fremme kameratskap og opprettholde ytelsen. De beste rekrutteringsverktøyene er enkle å bruke og integreres godt med dine eksisterende talenthåndteringsløsninger.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *