«Vår Sage-lønnsliste er like pålitelig som den er mobil»

Oppdag Sage Business Cloud Payroll, den ideelle 100 % Cloud-lønnsløsningen for lønnsansvarlige.

My Retail Box ble opprettet i 2013 og driver en ny måte å kjøpe mat på i Frankrike og Europa. Selskapet opprettet av Didier Onraita og David Sutrat sysselsetter 16 personer, en arbeidsstyrke som har doblet seg de siste seks månedene. Det samler flere miljøansvarlige merker, driver et innkjøpssenter dedikert til bulk og flere hundre organiske og konvensjonelle referanser. Etter å ha valgt å internalisere lønnslisten for kontroll av kalenderen, valgte My Retail Box for ro og bevegelse med Sage Business Cloud Paie.
En attest uten emballasje…

My Retail Box, Europas ledende operatør av bulksalg

Å bidra til å redusere matsvinn, gi forbrukerne valget mellom å kjøpe den mengden de ønsker og eliminere emballasje ved kilden bidrar til fremveksten av mer ansvarlig forbruk. Didier Sutrat er medgründer og administrerende direktør i My Retail Box.
«Sammen med min partner Didier Onraita bestemte vi oss for fem år siden for å ta grep om dette emnet som ligger oss nært på hjertet. Både fra distribusjonsverdenen jobbet vi på et format som vi testet grundig. Den svært positive forbrukerresponsen på vårt bulksalgskonsept har oppmuntret oss til å gå videre..

Dag for dag-merket har nå 40 franchiseutsalg i Frankrike og Belgia. «Med våre butikker og våre Vekter og Mål og A la Pesée-hjørner har vi passert 450 000 kasser. Og vi har fortsatt 7 til 8 åpningsprosjekter i Frankrike de neste månedene. Internasjonalt er ambisjonen vår å utplassere i Nord-Europa, hvor vi vet å finne en varm velkomst. Tyskland, Nederland, Luxembourg og selvfølgelig Belgia er våre neste lekeplasser.».

Internalisering av lønn, et strategisk valg

Hovedkontoret i Dreux (28) huser de sentrale tjenestene og distribusjonsplattformen dedikert til bulk. Flere hundre organiske og konvensjonelle referanser måtte tålmodig identifiseres og samarbeides med leverandører. Dette for å industrialisere «uten emballasje»-prosessen. Ytelsen til styringsinformasjonssystemet står sentralt. Det påvirker selskapets evne til å støtte sine salgssteder effektivt i en kontekst med sterk vekst.

«Vi har valgt å mestre de essensielle funksjonene til My Retail Box, først og fremst kommersiell ledelse og lagerstyring. Med ansatte, hvorav mange er spredt over hele territoriet, så nær salgssteder som mulig, med noen ganger nødintervensjoner, inkludert på lørdager, og en voksende arbeidsstyrke, er lønn helt klart en del av våre strategiske funksjoner».

«Vi har valgt å internalisere lønnslisten fra den første ansatte. For dette ble valget tatt om å stole på samlede ferdigheter for å dra nytte av spisskompetanse samtidig som kostnadene ble kontrollert. Vi ønsket å kunne garantere våre ansatte at deres faktiske arbeidstid er tatt i betraktning frem til siste dag i måneden. Dette virket utenfor rekkevidde med en outsourcet lønnsleverandør”.

Sage Business Cloud Payroll, for allestedsnærværende og pålitelighet

Sandrine Sutrat er lønnstrener og timeshare-lønnsansvarlig.

«For å være effektiv må jeg ta med meg lønnsløsningen overalt, på de mange arbeidsplassene mine. Men også ofte hjemme. Jeg har for lengst valgt Sage lønnsløsningen i Cloud access. Dette valget gjelder spesielt for My Retail Box, hvor jeg jobber rundt to dager i uken og ikke alltid i slutten av måneden”.

Mobiliteten til Sage Business Cloud Payroll har en spesiell resonans når det gjelder My Retail Box. «Når jeg får beskjed om kvelden den 28. at en person har jobbet på en lørdag i stedet for en mandag, kan jeg ganske enkelt oppdatere beregningene deres. Jeg har total fleksibilitet slik at alle har sin lønn og restitusjon i tide. Dette er desto viktigere med hensyn til ansatte som viser total tilgjengelighet til tjeneste for våre franchisetakere.».

Den andre store fordelen med intern lønn med Sage Business Cloud Payroll, fortsatt skydrevet, er automatisert oppdatering.

«Selv om jeg er lønnsspesialist, synes jeg det er spesielt effektivt å kunne stole på Sage for oppdatering av satser, tariffavtaler eller prosenter. Dette er ikke til hinder for at jeg fritt kan gripe inn på en takst hvis jeg ønsker det. Jeg har begge mulighetene og synes det er ekstremt fordelaktig”.

Samstyring er ikke begrenset til reguleringsoppdateringer. Sage-støtte er tilgjengelig for å svare på eventuelle spørsmål.

«Jeg jobber med stor fleksibilitet i tidsplaner og ønsker konfidensialitet i kontortiden, jeg foretrekker chat og e-post».

Sage, partner i vekstbedrifter

Sage Business Cloud Payroll krever ikke at du er lønnsspesialist. Faktisk drar vi nytte av programvare og forretningsstøtte og automatiserte prisoppdateringer.

– I forbindelse med unge bedrifter legger jeg frem denne løsningen som jeg synes er både enkel og fleksibel. Det er økonomisk og teknisk tilgjengelig for noen som ønsker å interessere seg for faget, uten å være ekspert”.

«I tillegg, når det gjelder My Retail Box, er løsningen perfekt egnet for vedvarende fart. Og generelt, for selskaper med høy vekst, i oppstartsmodus. Vi har doblet vår arbeidsstyrke på mindre enn seks måneder og har til hensikt å fortsette utviklingen. Sage Business Cloud Payroll støtter økningen i arbeidsstyrken vår uten noen innvirkning ».

«Sage er for oss en referanseaktør på markedet, som gir oss det vi forventer. Nemlig pålitelighet, skalerbarhet men også støtte. Ting går veldig raskt. Regelverk, spesielt på området lønn, endres stadig; det er viktig med god støtte. Og det er det Sage inspirerer oss med.»
David Sutrat – Medgründer og administrerende direktør for My Retail Box

Oppdag Sage Business Cloud Payroll, den ideelle 100 % Cloud-lønnsløsningen for lønnsansvarlige.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *