Valgene og innvirkningen på detaljhandelen

Dette året blir et avgjørende år for landet vårt og dette vil ha en innvirkning på detaljhandelen som du bør være oppmerksom på. Valgperioden er en tid hvor alle er bekymret for fremtiden til landet, det vil tross alt endre folks liv totalt.

På denne måten, vær oppmerksom på denne situasjonen for å krysse den uten store problemer.

Interessert i hvilken innvirkning valget vil ha på detaljhandelen og hva du skal gjøre for å holde butikken din sunn? Så les denne artikkelen som vi i Casting har utarbeidet for å hjelpe deg!

Hvordan påvirker valg detaljhandelen?

For det første vet vi at Brasil har vært gjennom en vanskelig periode og pandemien har gjort denne situasjonen enda verre.

Med prisøkningen på mange produkter og de høye rentene som hindrer detaljhandelsveksten i landet, er forbrukeratferd i andre halvdel av 2022 et åpent spørsmål. Ifølge evalueringen fra direktør Allan Barros, markedsdirektør i Máquina de Vendas, som kontrollerer Ricardo Eletro e Insinuante, skaper denne perioden fortsatt mye usikkerhet for sektoren. Det vil si at det så langt ikke er mulig å beregne størrelsen på påvirkningen på detaljhandelen som vil bli forårsaket av valget.

Til tross for dette hevder lederen at: «Etter valget, i oktober, er forventningen at tempoet vil gå tilbake til det det var. I valgperioden vil ikke kjøp av en varig vare stå på dagsordenen til den brasilianske forbrukeren”.

Oktober måned blir med andre ord en måned med sesongsalg, og du som butikkeier må planlegge å møte dette.

tidspunktet for beslutningen

I tillegg utfyller lederen sitt synspunkt ved å slå fast at handelen i andre halvår vil bli mer ugunstig.

Derfor hevder Barros at dette er tiden for å være mer «aggressiv» overfor kunden. Det vil si å bruke alle ressurser på å øke salget, slik at det er mulig å redusere påvirkningen på detaljhandelen.

Slik sett er det mulig at det vil være en økning i opprettelsen av kampanjer i de kommende månedene. Allikevel mener Allan at i motsetning til salget av mobiltelefoner og nettbrett, som vokser naturlig, har de andre sektorene innen detaljhandelen, hovedsakelig varige varer, hatt en nedgang i salget.

Hva skal man gjøre for å beholde overskuddet?

Vi vet at dette er en av utfordringene i en gründers liv, men vi tror at det er mulig å opprettholde din butikks økonomiske helse.

Dette er mulig, da valgperioden ikke er veldig forskjellig fra andre sesongperioder. Det vil si at selv om det er en påvirkning på detaljhandelen som det ikke er mulig å forutse i øyeblikket, er det også mulig å gå gjennom denne situasjonen.

Følg derfor disse 5 tipsene vi har delt for å hjelpe deg med å redusere denne innvirkningen på detaljhandelen.

1- Ha en investeringsplan

Å planlegge investeringene dine godt er et flott skritt for gründere å vite når det er best å investere.

På den måten, ved å vite riktig tidspunkt å investere og rett tid for å spare, kan du forhandle frem rabatt med leverandørene dine.

2- Hold oversikt over alt

Rett etter planlegging registrerer du fakturering, kostnader og investeringer som butikken din hadde og vil ha frem til slutten av året. Det vil si at ved å forstå beløpet brukt og fortjenesten på hvert salg, vil det være mulig å forberede seg på å redusere denne innvirkningen på detaljhandelen som valget forårsaker.

3- Lag en blanding av produkter

Mange forhandlere ignorerer kraften i produktmiksen, men det er et kraftig våpen i kampen mot detaljhandelen vi står overfor.

I tilfelle du ikke allerede visste det, betyr produktmiksen alle produktene som et merke har å tilby kundene sine.

For eksempel er Faber-Castell en tysk multinasjonal som produserer blyanter og kontorrekvisita. Hun har for tiden 5 distinkte blyantlinjer: skriving og markering, kunst og grafikk, lek og læring, kreativt studio og finskriving. Det tilbyr med andre ord produkter som kan nå fra barn til plastiske kunstnere.

Ha derfor en god blanding av produkter for å kunne øke butikksalget og redusere påvirkningen på detaljhandelen.

4- Analyser salgshistorikk

Gjør en vurdering av alle salgene som er gjort i butikken din så langt og prøv å lage en prognose for de kommende månedene.

På denne måten vil du kunne ha bedre kontroll på beholdningen og møte behovene til dine kunder. Med Casting-appen kan du analysere salgshistorikk etter selger, team eller hele selskapet. Vil du vite mer? Så klikk her og snakk med en konsulent.

5- Vær nær kunden

Å ha et nært forhold til kunden er avgjørende for å holde dørene åpne, spesielt i tider som dette, som har innvirkning på detaljhandelen.

For dette kan du bruke sosiale nettverk eller gjøre handlinger som gjør at han får mer kontakt med butikken din. Dette er tiden for å bruke kreativitet.

På den måten vil butikken din forbli i deres sinn, og senere vil de omgå dette øyeblikket som hadde stor innvirkning på detaljhandelen.

bonustips

Siden det er en veldig delikat periode, kan det være en god strategi å bruke dette øyeblikket for å komme enda nærmere publikummet ditt. Men gjør dette bare hvis det er en del av butikkens merkevarebygging.

Tvert imot, å ta en hvilken som helst annen posisjon kan kompromittere salget og imaget ditt i fremtiden. Lag strategier og organiser handlingene dine veldig godt innenfor verdiene og profilen til selskapet.

Ikke stopp til tross for vanskelighetene

Vi vet at valg alltid er en avgjørende tid for alle, spesielt i år. På den annen side går gründeren gjennom mange utfordringer, mange situasjoner som forårsaker stor innvirkning på detaljhandelen, og likevel er han i stand til å overvinne dem.

For eksempel står vi overfor kriser, svært høye renter, en lang periode med stengte dører på grunn av pandemien. Til tross for dette klarte mange å finne opp seg selv på nytt og de som trengte å lukke dørene reiser seg igjen.

Når vi tenker på disse situasjonene, har vi derfor forberedt dette og mye annet innhold for å hjelpe butikken din til å vokse og bli stadig mer suksessfull i salg.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *