Typer forsikringer alle bør ha

Å beskytte eiendelene dine er et flott første skritt for å stabilisere økonomien din. Den beste typen forsikring vil strekke seg ganske mye for å hjelpe deg med å sikre dine eiendeler og din potensielle inntektskraft.

Det er umulig å forhindre at uventede hendelser inntreffer. Men noen ganger er det skritt vi kan ta for å beskytte oss selv og våre kjære fra å oppleve mye av det økonomiske nedfallet.

Det finnes mange typer forsikringer i dag. Det finnes imidlertid flere forsikringer som alle bør ha i tilfelle det verste skulle skje.

La oss gå rett inn i denne listen.

Bilforsikring

Nesten alle stater krever at sjåfører har bilforsikring ved lov. De få statene som ikke har dette kravet holder fortsatt alle sjåfører økonomisk ansvarlige for skadene eller skadene de kan forårsake hvis de havner i en ulykke mens de kjører.

Bilforsikring vil dekke disse utgiftene og vil bidra til å holde deg trygg fra rettslige skritt som kan følge ulykken. Denne typen forsikring beskytter også kjøretøyet ditt mot naturkatastrofer, hærverk og tyveri.

Men, som andre forsikringstyper, vil totalkostnaden avgjøres av omstendighetene dine. Du bør sjekke ut Assurance bilforsikring for å finne den beste bilforsikringen. Sørg for å fortsette å sjekke disse sitatene for å se om du kan kvalifisere deg for en lavere totalpris.

Hvis en ulykke du er involvert i resulterer i skade på eiendom eller påfører noen skade, kan du bli utsatt for et søksmål som kan koste deg alt du eier. Disse ulykkene kan skje ganske raskt og ofte gi tragiske resultater.

Livsforsikring

Livsforsikring bør stå øverst på den nødvendige forsikringsprioriteringslisten. Livsforsikring beskytter familiemedlemmene som er økonomisk avhengige av deg i tilfelle ditt uventede dødsfall. Dette kan inkludere barn, en ektefelle, foreldre eller andre kjære.

De to grunnleggende livsforsikringstypene du kan velge mellom inkluderer terminliv, som dekker deg for en bestemt tidsperiode, og tradisjonell hele livet som kan brukes som et forsikringsinstrument og et inntektsverktøy (forutsatt at du ikke går glipp av en betaling for dine månedlige premier!)

Når du ser på å tegne en ny forsikring, bør du velge en som utbetaler 10 ganger summen av din årlige inntekt for å lette økonomiske byrder. Du må ta hensyn til:

  • Din alder
  • Ditt yrke og din totale årlige inntekt
  • Summen av familiens daglige levekostnader inkludert kredittkortgjeld, barnepass, skatter og fremtidig skolepenger
  • Antall år du planlegger å være i arbeid
  • Den totale kostnaden for begravelsen

Langvarig funksjonshemming

Å lide av en langvarig funksjonshemming (LTD) forårsaket av en skade kan ofte være fullstendig livsendrende. Det ligger i vår natur å håpe at ingenting vil skje med oss, men å bare stole på håp er ikke den mest effektive måten å leve livet ditt på. Dette er grunnen til at du bør sørge for at du har en LTD-forsikring.

Selv om du tror du aldri kommer til å trenge en, er det alltid en god idé å investere slik at du er dekket hvis du ikke kan fortsette å jobbe.

LTD gir en betydelig økonomisk fordel som vanligvis ikke dekkes av helseforsikring. Mange arbeidsgivere tilbyr kort- og langsiktige uføreforsikringer som en del av en fordelspakke, som er den beste for uføredekning.

Du må vurdere:

  • At politikken som kan garantere inntektserstatning er optimal
  • At du leser den fine skriften i et dokument for å sikre at du fullt ut forstår hva du forplikter deg til
  • At den totale kostnaden for uføreforsikring er basert på faktorer som din livsstil, alder og helse

For å motta alle fordelene ved langsiktig uføreforsikring, må uførheten ha oppstått når polisen er utstedt, og vanligvis etter en venteperiode. Relevant informasjon, inkludert journal, skal utstedes til assurandøren for vurdering.

Helseforsikring

Utgifter til medisinsk behandling øker mer enn noen gang før, noe som gjør helseforsikring til en nødvendig del av livet. Et raskt besøk til fastlegen din kan resultere i en stor regning som du kanskje ikke har råd til.

Hvis du skulle pådra deg en mer alvorlig skade som får deg til å sjekke inn på sykehuset i noen dager, kan du generere en regning som setter deg i store økonomiske problemer.

Hvis du pådrar deg en skade som krever kirurgi for å fikse, kan du ha en medisinsk regning som strekker seg langt opp i titusenvis og matcher prisen på en ukes ferie med alt inkludert til et femstjerners feriested.

Det er et kjent faktum at helseforsikring ikke er billig. Men den potensielle kostnaden ved å ikke ha dekning hvis du skulle oppleve en slik skade kan være mye høyere uten et forsikringsselskap som bidrar til regningen din!

Huseierforsikring

Å måtte bytte ut hjemmet ditt kan være dyrt, men å vite at du har riktig forsikring for å dekke, vil gjøre prosessen litt smidigere. Se etter en polise som dekker den totale erstatningskostnaden for strukturen og innholdet i hjemmet ditt, og en som dekker kostnadene for midlertidig innkvartering mens du er hjemme under reparasjon.

Gjenoppbyggingskostnader trenger ikke å inkludere kostnadene for landet, siden du allerede eier det. Realistisk sett, avhengig av hvor gammelt hjemmet ditt er og interiørinnholdet, kan erstatningskostnadene være større eller mindre enn den totale prisen du betalte.

For et nøyaktig estimat bør du spørre om beløpet lokale byggherrer vil belaste deg per kvadratfot, og deretter multiplisere det med hvor mye plass du trenger å erstatte. Ta også med kostnadene for spesialfunksjoner og oppgraderinger.

Du må også sørge for at polisen dekker ansvarskostnader for skader som kan oppstå på eiendommen din.

Sammendrag

Fra å dekke medisinske regninger til å sikre innholdet i hjemmet ditt, dette er de viktige typene forsikringer som alle bør ha. Tap er uunngåelig i dette spillet vi kaller livet, men det å ha forsikring begrenser den generelle innvirkningen disse tapene har på hverdagen vår.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *