Topp 4 ytelsesstyringstrender i 2022

Nå som 2022 er godt i gang, har det vært god tid til å observere de siste trendene innen resultatstyring. Flere ansatte jobber hjemmefra enn noen gang før, noe som fører til behovet for å tilpasse dagens teknologier og prosesser for bedre å støtte samarbeid når de jobber eksternt. Etter hvert som organisasjoner går inn i 2022, er det avgjørende å analysere effektiviteten av hvordan du måler ytelsesstyring for å forberede de ansatte på fremtidige forstyrrelser.

1. Performance Management Trend: Vektlegging av mangfold

I 2020 og 2021 snakket vi tungt om behovet for en mangfoldig, rettferdig og inkluderende arbeidsplass. Med mange sosiale problemer som fremhever forskjellen i likestilling mellom aldre, raser og kjønn på kontoret, har selskaper begynt å modifisere eller implementere sine nåværende DEI-tiltak for å gjenspeile deres forpliktelse til likestilling. Når vi går videre inn i 2022, er DEI fortsatt en nøkkelprioritet for organisasjoner.

Øver din bedrift #omskilling? @ClearCompany sier opplæring og utvikling av dine nåværende ansatte er en viktig #PerformanceManagement-trend å se etter i 2022:

Bedrifter med et sterkt fokus på å ansette for mangfold og inkludering har 36 % større sannsynlighet for å se en økning i økonomisk avkastning. I tillegg til økonomisk avkastning ser organisasjoner med engasjement for DEI en mer produktiv arbeidsstyrke og lavere omsetningshastighet. Dine ansatte ønsker også mangfold og inkludering. 57 % av de ansatte ønsker at deres nåværende arbeidsgiver fant måter å være mer mangfoldig på. Sterk resultatstyring i 2022 vil holde deg selv og prosessene dine ansvarlige ved å forbli transparente i din innsats.

En metode for å skape et sunt og bærekraftig DEI-program er å opprette en komité av ansatte som jobber sammen for å sette og oppnå dine organisasjonsmål. Disse komiteene er dannet av en mangfoldig gruppe mennesker som alle brenner for å skape en virkelig inkluderende arbeidsplass.

2. Performance Management Trend: Fokus på omkompetanse

De siste to årene har medført uforutsette utfordringer og endringer på den typiske arbeidsplassen. Mange ansatte måtte lære nye ferdigheter og verktøy for å gjøre det lettere å jobbe eksternt. HR-ledere må holde seg på toppen av disse endringene ved å tilby sine ansatte muligheter til å utvikle seg profesjonelt. Det er en rekke fordeler som kommer fra å fremme faglig utvikling:

  • Det øker de ansattes tillit. Når du investerer tid og energi i å utvikle dine ansattes ferdigheter, blir de mer trygge i arbeidet sitt. Ansatte liker å vite at de er utstyrt med verktøyene og ferdighetene de trenger for å lykkes i jobbene sine.
  • Det åpner døren for karriereutvikling. Med alle endringene forårsaket av COVID-19, har behovet for motstandskraft og tilpasningsevne blitt mer utbredt enn noen gang. Å lære dine nåværende ansatte nye ferdigheter og trene dem på ansvar utenfor deres nåværende stilling, vil hjelpe deg med å forberede dem til å tilpasse seg endringer underveis.
  • Det utvider dine ansattes kunnskapsbase. Kontinuerlig læring bidrar til å utvide den nåværende kunnskapen til dine ansatte. Ansatte er i stand til å holde seg oppdatert på de siste trendene og verktøyene i et felt i stadig utvikling.

Med over 74 % av lederne bekymret for sine ansattes ferdigheter, er det nå en fin tid for å implementere omkompetanseprogrammer. Disse programmene lar ansatte lære ferdigheter for en annen jobb, og gir dem den grunnleggende kunnskapen som trengs for å dekke ansvaret for rollen i tilfelle de trenger å ta den på seg. Å sikre at dine ansatte er utstyrt med ferdighetene de trenger for å hjelpe i tider med redusert bemanning, vil føre til en mer robust arbeidsstyrke.

3. Performance Management Trend: Push for digitalisering

Med mange ansatte som nå jobber eksternt, stoler folk oftere på teknologi for å drive forretninger. Når vi ser videre inn i 2022, er digitalisering på arbeidsplassen fortsatt avgjørende. Å få informasjonen og dokumentene dine i et digitalt format vil hjelpe deg å forberede deg på eventuelle forstyrrelser eller endringer.

Å sikre at dine ansatte har de riktige digitale verktøyene for å utføre sitt ansvar er også nødvendig for å lykkes. Fjernarbeid har vist seg å øke produktiviteten for mange ansatte og har forbedret ansattes moral. Ettersom ansatte fortsetter å jobbe hjemmefra i 2022, bør arbeidsgivere ta seg tid til å evaluere programvareverktøyene sine og finne ut om det må gjøres noen oppdateringer eller nye programmer som bedre kan støtte sine ansatte.

4. Performance Management Trend: Redesigning Fordeler for et COVID-19-landskap

Ansatte som jobber hjemmefra har opplevd ulike utfordringer for sin psykiske og profesjonelle helse. Å bli fjernet fra kollegene dine kan føre til siloer og hull i kommunikasjonen, og å takle stresset fra en pandemi har ført til at mer enn 53 % av voksne i arbeid sier at deres mentale helse har hatt negative effekter. Når arbeidsgivere vurderer fordelene de tilbyr ansatte, må disse nye utfordringene tas i betraktning.

Selv før pandemien startet, så mange selskaper på å utvide fordelene sine for å hjelpe ansatte i deres kortsiktige behov. Noen av disse fordelene inkluderer studielånsassistanse, pensjoneringsplanlegging og forskjellige andre økonomiske hjelpeprogrammer. Utenfor økonomisk bistand er ansattes psykiske velvære også noe organisasjoner må ta tak i. 51 % av de ansatte oppgir psykisk helsetjenester og velværegoder som viktige påvirkninger når de vurderer en jobb. Antallet arbeidsgivere som måler sine ansattes stressnivå er satt til å tredobles i løpet av neste år, fra 16 % til 53 %. Å utvide fordelene du gir ansatte vil hjelpe deg med å fremme en mer produktiv arbeidsstyrke, bedre rustet til å unngå utbrenthet.

Resultatstyring i 2022 fortsetter å stole på arbeidsgivernes evner til å tilpasse seg dagens klima. Organisasjoner som omfavner teknologi og digitalisering vil finne det lettere å navigere i disse nye normalene og finne nye måter å støtte og omfavne sine ansatte i samsvar med disse ytelsesledelsestrendene i 2022.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *