Ting du bør vurdere når du bruker eksterne ansatte

En ting som ikke har endret seg det siste året er at førsteinntrykket fortsatt betyr noe. Onboarding-prosessen din er den første innsikten de ansatte får av hva deres arbeidserfaring vil være, så det er avgjørende å starte på rett fot. Med mindre rekrutterings- og ansettelsesprosessene dine er fullt ut på plass for å møte dagens utfordringer, vil du finne det svært vanskelig å bygge en ombordstigningsprosess som forbedrer medarbeideropplevelsen din. Når du evaluerer onboarding-innsatsen og identifiserer hva som må gjøres for å omfavne en mer ekstern onboarding-opplevelse, følg disse retningslinjene for å holde deg på sporet.

Du trenger ikke finne opp hjulet på nytt når det gjelder #onboarding av eksterne ansatte. @ClearCompany sier at du bare trenger å tilpasse det som allerede fungerer for deg. Finn ut mer i deres siste blogg:

1. Tilpass din nåværende prosess

I løpet av det siste året har mange organisasjoner måttet omarbeide eller tilpasse sine tradisjonelle prosesser og drift. Med mange mennesker som jobber eksternt, har det vært avgjørende å ta i bruk nye teknologier og verktøy for å støtte en virtuell arbeidsplass. Akkurat som bedriften din har tilpasset seg et eksternt arbeidsformat, må du tilpasse deg en ekstern onboarding-prosess.

Start prosessen ved å evaluere dine nåværende metoder. Behold de tingene som fungerer. Drøft de delene som ikke gjør det. Du trenger ikke finne opp hjulet på nytt; bare bytt ut de rustne delene.

Hvis den tradisjonelle ombordstigningsprosessen inkluderte hauger av papirarbeid for nye ansatte å signere og date, omfavn i stedet et digitalt format som fjerner deg helt fra det irriterende papirarbeidet. Med e-verify og DocuSign-plattformer kan du få all den juridiske informasjonen du trenger, sikre overholdelse og spare deg selv for å organisere og lagre tonnevis med papir. Ansatte vil glede seg over en mer positiv medarbeideropplevelse takket være funksjoner som automatisk utfylling og smarte skjemaer som sparer tid fra å legge inn overflødig informasjon.

Når du evaluerer effektiviteten til din nåværende onboarding-strategi, sørg for å fremheve hvilke deler av prosessen tidligere ansatte likte best. Har du oppdaget at dine nåværende ansatte elsket å bli sammenkoblet med en mentor eller kompis den første dagen? Finn en måte å holde denne tradisjonen i live mens du er ombord på eksterne ansatte! Det er viktig å sikre at ombordstigningsprosessen føles personlig tilpasset organisasjonen din.

Tips: Buddy-systemet fungerer! 87 % av organisasjonene som tildeler et ambassadør- eller venneprogram under innføringsprosessen, sier at det er en effektiv måte å fremskynde nyansettelsesferdigheter.

Mens organisasjoner tilpasser seg nye arbeidsplassprosesser, må HR-ledere prioritere å finne måter å effektivt #ombord #fjernansatte på. @ClearCompany tilbyr råd for å lage en ekstern onboarding-opplevelse i organisasjonen din:

2. Lag en klar vei til fullføring

Dette siste året har gitt nok turbulens og usikkerhet for en mannsalder. Utelat forvirringen når du går ombord på eksterne ansatte, og skap i stedet en klar og konsist vei som den nye ansatte kan følge. Før du ombord på en ny ansettelse, sørg for at du har en detaljert plan på plass. Denne planen bør inkludere eventuelle milepæler eller forventninger som nye ansatte må oppnå innen den første dagen, uken, måneden og kvartalet med organisasjonen din.

Eksternt arbeid tilbyr fleksibilitet som mange ansatte liker, men din ekstern onboarding-strategi bør være mer strukturert. Den nyansatte bør vite nøyaktig hva som forventes på den første dagen og ha en klar forståelse av hvem som har ansvaret for å sikre at de fullfører sine onboarding-milepæler. Organisasjoner som setter tidslinjer for sine nyansatte ser flere svært engasjerte ansatte og ser høyere produktivitet fra sine nyansatte.

Husk at din ombordstigningstidslinje og forventninger til nye ansettelser må forbli fleksible. Når den nyansatte begynner å jobbe i rollen sin, kan du finne ut at de trenger ekstra støtte eller ressurser for å lykkes. Sjekk inn ofte med den nye ansatte for å sikre at de føler seg tilstrekkelig støttet. De kan reise bekymringer du ikke har lagt merke til før!

3. Etabler en personlig forbindelse

I tradisjonelle onboard-opplevelser får den nyansatte en omvisning i bygningen, møter teamet og har muligheter til å sosialisere seg med personalet. Mens noen av disse tingene går tapt på en ekstern onboard-opplevelse, er det måter å opprettholde sosial interaksjon på.

Bruk videokonferanser. En av de enkleste måtene å gjøre den eksterne onboarding-opplevelsen mer personlig er å bruke videokonferanseverktøy. Dette lar deg samhandle med nye ansatte ansikt til ansikt. I tillegg er videochatter en fin måte å introdusere den nyansatte for hele teamet. Verktøy som Zoom gir muligheter for ansatte til å snakke i store og små grupper og kan være et uvurderlig verktøy for å gi litt oversikt over bedriftens ulike avdelinger. Vurder å sette opp 15-minutters møter mellom din nåværende medarbeider og den siste ansatte, slik at de kan lære alles navn og se hvordan hver rolle spiller inn i de større organisasjonsmålene.

Send en velkomstpakke. Bruk litt tid på å lage en velkomstpakke som du kan sende til din nye medarbeider. Ideelt sett bør denne velkomstpakken ankomme før den første dagen for å forberede dem og få dem til å begynne å jobbe. Noen ting å inkludere er:

  • Navn og kontaktinformasjon til kollegene de vil jobbe med direkte
  • Et håndskrevet velkomstbrev
  • Ansatthåndboken
  • Firma swag
  • Nødvendig kontorrekvisita
  • En merket maske

Bonusmateriale: Vi har alt du trenger! Sjekk ut ekspertrådene for introduksjon av nye ansatte under en krise.

Onboarding-prosessen er et av de første stedene hvor en ansatt lærer hvordan det kommer til å være å jobbe for organisasjonen din. Ettersom selskaper kommer seg tilbake fra en global pandemi og fortsetter å reagere på uventede endringer, er det fortsatt høy prioritet å sikre at ombordstigningsopplevelsen din forblir sterk, produktiv og fremtidsklar.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *