Talentledelse med et lite team

Hos ClearCompany er vårt oppdrag å hjelpe tusenvis av kunder med å oppnå sine egne oppdrag ved å ansette, engasjere og beholde flere A-spillere. ClearCompany Talent Management Platform har bidratt til å revolusjonere rekruttering, ombordstigning, ytelse og engasjement for organisasjoner i alle bransjer. Ekspertene våre har en lidenskap for å forbedre og støtte alle typer arbeidsstyrker ved hjelp av vår fullplattform talentstyringsløsning og med kunnskap om beste praksis.

Ofte setter ClearCompany-kunder seg ned med oss ​​for å dele hva som førte til behovet for en programvareløsning i selskapet deres og deres erfaring med vår prisbelønte programvare. Fra duftdistributører til hurtigbetjente restauranter, vi er dedikerte til å sikre våre kunders vekst og suksess gjennom de ansatte som får det til å skje hver dag.

For å se alle våre casestudier av ekte kunder og deres suksess ved bruk av ClearCompany, vennligst besøk vårt casestudiebibliotek.

Se hvordan PCA Group bruker @ClearCompany til å administrere #ansettelser, #onboarding og #performance for over 1000 ansatte – med et #HR-team på 3:

Talentsuksess med et team på 3

Mens ClearCompany er modulbasert og kan brukes av alle forskjellige størrelser av selskaper i utallige bransjer, drar mange av kundene våre mest nytte av å bruke vår fulle plattform for å ansette og administrere talenter i deres organisasjon, inkludert The PCA Group. Dette tilbyr vår prisbelønte plattform med alle funksjoner, støttet av ClearCompanys samarbeidende og fleksible tilnærming til implementering, og støttet av vår høyt rangerte kundeservice og oppbevaringspoeng.

Hos The PCA Group bruker et HR-team på bare tre personer ClearCompanys Talent Management Platform til å håndtere HR-prosesser for over 1000 ansatte.

Et blikk på PCA-gruppen

PCA Group er en global distributør for skjønnhets- og velværemerker til 75 land rundt om i verden. PCA Group produserer og lisensierer også noen av sine egne dufter og tilbyr til og med digitale markedsføringstjenester.

PCA Group trengte å ansette topptalenter raskt og utvikle ledere internt – og @ClearCompanys Talent Management Platform var løsningen.

Problemet: Talentledelse med et lite team

PCA Groups HR-team sto overfor et kjent problem: de måtte konsekvent ansette for stillinger på startnivå og automatisere HR-funksjoner slik at det lille teamet deres kunne håndtere andre oppgaver. De trengte også å utvikle sitt interne talent, noe som krevde et system for å administrere ytelse og engasjement.

PCA-gruppen hadde to store smertepunkter: For det første trengte de å administrere hele talentlivssyklusen for en rekke typer ansatte – med et HR-team på tre. For det andre måtte de raskt kunne tilpasse seg endringer i bransjen, slik de hadde opplevd under COVID-19-pandemien.

Se casestudie: Finn ut hvordan ClearCompany hjalp PCA Group med å lage «levende journaler» for hver enkelt av deres 1000+ ansatte.

Løsningen: Én plattform for administrasjon og automatisering

ClearCompany Talent Management Platform tilbød PCA Group en enkelt plattform der HR-teamet deres kunne administrere alle deler av medarbeiderreisen, fra søknad og onboarding til ytelsesgjennomganger og undersøkelser. ClearCompanys automatiseringsverktøy gjorde det enkelt for PCA Group å:

  • Lag en «levende journal» for hver ansatt, komplett med kandidatnotater, ansattes mål og tilbakemeldinger, og resultatgjennomganger
  • Bygg maler for roller og kandidatkommunikasjon, inkludert tekster og e-poster
  • Sett sammen onboarding-pakker for de ulike statene der selskapet ansetter
  • Lanser standard- og 360-graders ytelsesgjennomgangssykluser

«ClearCompany gir meg muligheten til å ta disse menneskene som har vokst fra organisasjonen og gi dem verktøy de aldri har hatt før. Og det gjør det på en måte der det ikke er overveldende, og styrer dem i riktig retning mens de lærer. Det er bare et fantastisk verktøy.»

– Jim Collier, visepresident for menneskelige ressurser

Resultatene: Effektiv Talent Management

Med ClearCompany som deres fulle talentanskaffelses- og administrasjonsplattform, kan PCA Group effektivt administrere ansatte gjennom alle stadier av talentlivssyklusen. De kan konkurrere om topptalenter, utvikle fremtidige ledere og følge med på alle ansattes reise med ClearCompany. Og de gjør alt med én omfattende programvareløsning og det samme HR-teamet på tre som de startet med.

Se hvordan PCA Group bruker ClearCompany for å fremskynde ansettelsesprosessen og forbli konkurransedyktig. Les PCA Groups suksesshistorie.

ClearCompanys Talent Management Solutions bruker bedriftens misjon og visjon for å finne, ansette og engasjere flere topptalenter, samtidig som de sjekker listen over alle funksjoner og administrative behov. Vår fulle plattform går lenger enn å ansette og rekruttere de riktige menneskene for virksomheten din, og hjelper deg med å bygge et selskap på felles mål, kompetanse og bransjeledende praksis for talenthåndtering.

Med dusinvis av funksjoner for å forenkle alle aspekter av talentbehandlingsprosessene dine, tilbyr ClearCompany brukervennlighet for selskaper på tvers av alle bransjer. ClearCompany hjelper deg med å rekruttere, ansette, administrere og beholde A-spillere, fra et førsteklasses søkersporing- og onboarding-system til resultatstyring og dybderapportering.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *