Slik fungerer Sophia forsikringsapp › Prøv den nå

Sophia viser deg hvordan forsikringsråd blir støvet av og tenkt nytt takket være synergien mellom teknologi og erfaring. Vi viser deg hvordan forsikringsappen vår fungerer og hva du kan forvente.

Vi er forsikringsmeglere og programvareutviklere. Vår tilnærming med å gi råd via digitale kanaler basert på flere tiår med erfaring følger også av dette.

Forsikringsappen Sophia danner grunnlaget

Med vår Sophia forsikringsapp kan du enkelt sjekke forsikringssituasjonen hjemmefra og ta vare på beskyttelsen av dine kjære.

Sophia-appen er og forblir gratis

Du kan ganske enkelt prøve appen vår uten store hindringer. Du kan laste den ned til smarttelefonen din gratis eller ganske enkelt bruke nettappen vår. Du kan også teste appen helt uforpliktende og bestemme selv hvor langt du vil gå.

Vi finansierer oss helt transparent kun gjennom provisjoner. Vi mottar dette fra forsikringsselskapet når kontrakten er inngått og det allerede er inkludert i forsikringspremien. Hvis du bruker Sophia, endres ikke den tidligere prisen på kontraktene dine.

Vi krever ikke meglerfullmakt

Du kan teste appen vår og dermed komme i gang med våre råd helt uforpliktende. Vi behandler og lagrer kun data som vi faktisk trenger for det respektive trinnet. I første omgang frafaller vi en omfattende meglerfullmakt. Du må eksplisitt godta hver endring i kontraktene dine og hver ny søknad med din signatur – ingen bindinger!

Registrering kunne ikke vært enklere

Du registrerer deg med din e-postadresse og et passord. I tillegg registrerer vi telefonnummeret ditt. Vi bruker en såkalt tofaktorautentisering for å beskytte dataene dine så godt som mulig. Du vil motta en SMS med en bekreftelseskode for kritiske handlinger, som for eksempel endring av passord. Du bekrefter at du er minst 16 år gammel og har lest våre vilkår og betingelser.

Skriv inn dine eksisterende kontrakter med bare noen få klikk

For å kunne gi deg råd på en effektiv måte, må vi forstå din nåværende forsikringssituasjon. Alt vi trenger fra deg er informasjon om hvilke forsikringer du har hos hvilke forsikringsselskaper. Du kan også bruke denne til å oppdatere forsikringsstatusen din i appen og se hvilke forsikringer som fortsatt mangler.

Du finner mer informasjon om dette i blogginnlegget vårt Sophia-appen – Det er så enkelt å laste opp kontraktene dine.

Sophia viser svakhetene ved forsikringen din

Hvis du legger til dine kontrakter, tilbyr vi deg å sjekke opplysningene dine gratis og uforpliktende. For å gjøre dette signerer du en fullmakt og vi ber om aktuelle data og dokumenter fra forsikringsselskapene. Hvor lang tid informasjonen tar varierer avhengig av forsikringsselskapet. Noen ganger kommer informasjonen samme dag, noen ganger dessverre først etter 10 dager. Dessverre er det noen som stoler på brevduer 🕊, som ikke kjenner det østerrikske luftrommet så godt ennå 🤪

Vi gjør de mottatte dataene tilgjengelige for deg i appen. Hver del av informasjonen sjekkes for vanlige svakheter ved hjelp av en hurtigsjekk. Vi ser også på om prisen er ok. Du vil da få tilbakemelding fra oss. Dersom det er åpenbare svakheter, vil vi gjøre deg oppmerksom på dem i god tid før neste mulighet til å kansellere og tilby deg muligheten til å lage alternative tilbud.

Sophia gir deg individuelle tilbud

Du kan be om tilbud for risikoene dine når som helst i appen. Uansett om du allerede er forsikret eller ikke. For å gjøre dette svarer du på spørsmål i appen og kan sende oss ytterligere informasjon. Vi vil gi deg et tilbud innen 2 dager og deretter hjelpe deg med å inngå og si opp kontraktene dine.

Dersom tilbudet ikke oppfyller dine ønsker, tilpasser vi det selvfølgelig gjerne etter dine ønsker.

Sophia viser deg forsikringsstatusen din

Hovedvisningen til appen viser deg en oversikt over forsikringsstatusen til dine kjære. Så du kan umiddelbart se hvor godt de er beskyttet. I tillegg til deg selv, inkluderer dette partneren din, barna dine, huset eller leiligheten, kjøretøyene eller til og med dyrene dine.

I den detaljerte visningen kan du se nøyaktig hvilke risikoer som allerede er beskyttet og hvilke som ikke er det. Her vil du også finne ut hvilke farer som finnes og hvordan du kan beskytte deg.

Sophia er også en forsikringsmappe

Sophia gir deg en oversikt over alle dine forsikringer. Dette gir deg umiddelbar tilgang til dine forsikringsdata og dine dokumenter. Er du i en bilulykke og trenger polisenummeret ditt? Ikke noe problem. Et blikk på appen er nok.

Sophia informerer deg når det er noe nytt

Så snart det foreligger et nytt dokument, et tilbud eller en søknad, vil Sophia informere deg via e-post. Eventuelt kan du også motta push-varsler. Så du blir informert enda raskere og mer pålitelig.

Sofia blir bare bedre

Den nåværende Sophia-appen ble utgitt i juni 2021. Det er nye versjoner med nye funksjoner hver uke. Siden selve appen er gratis, drar du nytte av digitale råd som er i stadig utvikling.

Målet vårt er å automatisere flere og flere prosesser og integrere dem i Sophia-appen. I fremtiden skal det også være mulig å tegne forsikring ved å trykke på en knapp i appen, slik at du er forsikret så raskt som mulig.

Sophia tilpasser seg tilbakemeldingene dine

Vi utvikler Sophia 100% selv og kan derfor reagere veldig raskt på tilbakemeldingene dine. Gi oss beskjed hvis du vil ha noe annerledes. Vi tar alle tilbakemeldinger veldig seriøst og justerer planene våre kontinuerlig. Så skriv til oss. Vi ser frem til meldingen din.

Bak kulissene hos forsikringsappen Sophia

Sophia samarbeider med alle forsikringsselskaper

Vårt mål er å opptre uavhengig av forsikringsselskaper og tilby produkter fra alle forsikringsselskaper. For å kunne tegne forsikring gjennom oss har vi inngått kontrakter med nesten alle assurandører. Om nødvendig vil vi inngå ytterligere samarbeid for å kunne tilby deg ytterligere produkter. Du får alltid det beste tilbudet for deg – beste råd.

Vi støtter deg med alle forsikringsspørsmål

Vi er tilgjengelige for deg via flere kanaler (e-post, telefon, WhatsApp & Signal) og støtter deg med alle spørsmål, inkludert krav. Men først bør du prøve lykken i Sophia-appen. Der finner du også de tilsvarende kontaktalternativene for å nå oss.

➡️ Vår konklusjon

Sophia er der for deg hvis du ønsker digital rådgivning via appen. Vi lover deg at appen vår vil bli kontinuerlig utviklet og vi har det veldig gøy med den. Vi tar med alle tilbakemeldinger. Selvfølgelig er teamet vårt ved din side med råd og handling hvis du har spørsmål. Overbevist? Registrer deg hos Sophia nå.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *