Personvern

Hvem vi er

Foreslått tekst: vår nettadresse er: https://apkbiz.info.

Kommentar

Kommentarer: når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i TILLEGG til IP-adressen TIL den besøkende og den besøkendes nettleserversjon.

En anonymisert streng opprettet fra e-postadressen din (også kalt en hash) kan gis Til Gravatar-tjenesten for å se om du bruker Den. Gravatar service privacy policy er tilgjengelig her: https://automattic.com/privacy/. etter godkjenning av kommentaren din, er profilbildet ditt synlig for publikum i sammenheng med kommentaren din.

Medium

Forslag til tekst: hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon OM stedet DET er tatt (EXIF GPS). Besøkende på nettstedet kan laste ned og trekke ut posisjonsdata fra bilder på nettstedet.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Disse er for enkelhets skyld, slik at du ikke trenger å fylle ut detaljene dine igjen når du legger igjen en ny kommentar. Disse informasjonskapslene varer i ett år.

Hvis du besøker påloggingssiden vår, vi vil sette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forkastes når du lukker nettleseren.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Innloggingsinformasjonskapsler varer i to dager, og skjermalternativer-informasjonskapsler varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk Meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger ut av kontoen din, vil innloggingsinformasjonskapslene bli fjernet.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, lagres en ekstra informasjonskapsel i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og indikerer ganske enkelt post-ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter 1 dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Foreslått tekst: Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f. eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet.dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Foreslått tekst: hvis du ber om tilbakestilling av passord, VIL IP-adressen din bli inkludert i tilbakestillings-e-posten.

Hvor lenge vi oppbevarer dine personopplysninger

Foreslått tekst: hvis du legger igjen en kommentar, beholdes kommentaren og dens metadata på ubestemt tid. Dette er for at vi skal kunne gjenkjenne og godkjenne oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere eller slette sin personlige informasjon når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvilke rettigheter du har over dataene dine

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Hvor vi sender opplysningene dine

Foreslått tekst: Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.