Overvinn 5 vanlige onboarding-problemer

Oppstartsopplevelsen er det første blikket nye ansatte får på hvordan det virkelig er å jobbe for organisasjonen din. Nyansatte føler spenningen ved å møte det nye teamet, finne seg til rette og begynne i rollen sin, så det er viktig at bedrifter gjør det de kan for å gi en ombordstigningsopplevelse som gjør at den ansatte føler seg begeistret og engasjert.

Nyere studier har vist at 88 % av organisasjonene gjør en dårlig jobb med å ansette nye ansatte, noe som fører til hull i produktivitet og uengasjert arbeidsstyrke. Å finne måter å overvinne hindringer og skape en hyggelig opplevelse på vil hjelpe deg å beholde topptalentet ditt og skape en robust arbeidsstyrke. Nedenfor har vi fremhevet fem introduksjonsproblemer organisasjoner står overfor og måter å overvinne dem.

@ClearCompany sier at å gi en flott #onboarding-opplevelse vil sette de nye ansatte på rett fot. Sjekk ut deres strategier for å overvinne disse 5 smertepunktene #rekrutterere møter i deres onboarding-arbeid:

1. Omsetningen for nye ansettelser er høy

Alle organisasjoner streber etter å senke sin omsetningshastighet og øke mengden av EN Spillere de beholder. Når organisasjonen din ser et stort antall nyansatte som slutter kort tid etter at du har fullført ombordstigningsprosessen, kan det hende at ombordstigningsmetoden din trenger noen justeringer. Å gi ansatte en god ombordstigningsopplevelse kan øke bevaringsgraden for nye ansatte med oppover 82 %.

Hvis du ønsker å redusere omsetningen for nyansatte, må du investere i en ombordstigningsprosess som setter dine ansatte opp for suksess og skaper en hyggelig opplevelse for alle.

På vår moderne arbeidsplass, reduserer tradisjonelle ombordstigningsarbeid bare ikke lenger. Onboarding-strategien din må være omfattende og støtte den typen arbeidsstyrke du har, enten det er personlig eller eksternt. Med verktøy som papirløs onboarding og digitale plattformer kan du skape en onboarding-opplevelse som er brukervennlig og lett tilgjengelig.

2. Informasjon mangler for nyansatte

En av de enkleste måtene å starte ombordstigningsprosessen på rett fot er å sikre at alle parter har tilgang til den mest oppdaterte og nødvendige informasjonen. Når nyansatte ikke har de essensielle detaljene eller skjemaene som trengs for å starte prosessen, blir ombordstigningsopplevelsen forlenget.

Hvis du vil at de nyansatte skal være informert og rustet for suksess, må du sørge for at prosessen er organisert og forberedt.

Dette betyr å gi de nyansatte all nødvendig informasjon for å opprettholde samsvar. I dag er det mange onboarding-systemer som gjør det mulig å fylle ut skjemaer digitalt, noe som effektiviserer prosessen og lar ledere begynne å ta på seg nye ansatte før den første dagen. HR-ledere kan bruke mindre tid på å skrive ut og arkivere papirarbeid og kan i stedet bruke tid på å sikre at den nyansatte blir pleiet i deres onboard-opplevelse.

3. Du trenger en sentralisert database

Alle vet at tydelig kommunikasjon er nøkkelen til suksess, og å holde seg organisert kan være forskjellen mellom glade ansatte og nyansatte som allerede er frakoblet. Mens mange organisasjoner har forbedret sine datainnsamlingsprosesser, er det viktig å ha en sentralisert og organisert plassering for å lagre all denne informasjonen. Med de riktige onboardingmetodene bør all ansattinformasjon lagres på samme sted, noe som gir trygghet og enkel tilgang for alle.

Ønsker du en organisert medarbeiderdatabase, start med å søke etter integrerte løsninger.

Informasjonen du samler inn om nyansettelser bør enkelt integreres i resultatstyringssystemet, lønnsfunksjonene og HRIS-plattformene. Å ha alle dataene dine på ett sted gir økt åpenhet og ansvarlighet. ClearCompanys talentstyringssystem integreres enkelt i din overordnede strategi, og gir en brukervennlig og hyggelig opplevelse for alle.

Hvis du ikke knytter #onboarding-innsatsen din til #performancegoals, hvordan kan du vite om de nyansatte er vellykkede? @ClearCompany bryter ned målsporing og ytelsesberegninger når det gjelder innføringsstrategier:

4. Nyansatte er usikre på ombordstigningsmålene

Uten klare retningslinjer for hvordan ombordstigningsprosessen ser ut eller mål for nyansatte å oppnå, kan de nye ansatte føle seg frustrerte. En sterk introduksjonsstrategi må gi klare forventninger og direktiver for å coache de nyansatte til full produktivitet.

Hvis du vil at de nyansatte skal oppnå mål under introduksjonen, må du kommunisere forventningene dine tydelig.

Før den første dagen, ta kontakt med den nye ansatte og la dem vite hva de kan forvente. Når det er mulig, oppgi eventuelle nødvendige skjemaer eller dokumenter før dag én, slik at de er klare til å starte når de starter arbeidet. Sett av tid til å introdusere din siste ansettelse for teamet og sett deg ned med dem og diskuter hvordan ombordstigningsprosessen ser ut. Hva bør den nyansatte kunne oppnå etter den første uken? Hva med etter den første måneden? Både du og den nyansatte trenger å vite hva som forventes for å måle suksessen til ombordstigningsarbeidet.

5. Onboarding-prosessen din er ikke knyttet til resultatmål

Hvis organisasjonen din ikke aktivt måler ytelsen til de nyansatte, kan det være utfordrende å måle om de lykkes i rollen sin. Onboardingsprosessen din bør være knyttet til resultatmål for å gi innsikt i ansattes suksess.

Hvis du ønsker å knytte prestasjons- og treningsmålene dine til onboarding, må du investere i en omfattende og tilpassbar plattform.

Vi var inne på behovet for et integrert onboarding-system tidligere, men viktigheten av dette kan ikke overvurderes. For å gjøre deg og dine ansatte klar for suksess, må du aktivt spore deres prestasjoner, måle fremgangen deres og gi tilbakemelding. Med en tilpassbar og samarbeidsplattform kan du enkelt spore beregningene som betyr mest for bedriften din og justere mål for å gjenspeile den nåværende tilstanden.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *