Om oss

Om oss / About us;
på denne reisen, som vi startet i 2003, har vi blitt et merke med 400 + kunder og en 97% tilfredshetsgrad. Vi er et av de første merkene som bruker WordPress og Opencart-infrastruktur I Tyrkia. Vårt merke, som også skiller seg ut som Et av De mest genererende merkene i Tyrkia når det gjelder effektiv bruk av internett, er «det første merket I Tyrkia som genererer gratis ideer» ved også å signere det første i dette feltet.

Vårt merke, som hittil har tilbudt mer enn 10 000 ideer på nettet, har som mål å oppnå maksimal fortjeneste til minimale kostnader ved å utnytte kraften På Internett, velge den mest effektive metoden for ditt merke og nå nye kunder. Det avhenger av prosjektets webprogramvare, app (mobilapplikasjon) og bedriftens webdesign, e – handelsprogramvare, administrasjon av sosiale medier, digital markedsføring, SEO-optimalisering (Google) Google-annonser, online betaling (kredittkortbetaling på døren-bankoverføring) installasjons-og integrasjonssystemer, fortsett å tjene i din bransje. Når du leverer tjenestene våre, sørger vi for at du bruker internett så effektivt som mulig med dine egne ferdigheter, kunnskaper og ideer mottatt fra oss, med ubegrenset og gratis pedagogisk støtte, uten behov for råd!

Vi jobber ikke med selskaper som ikke har noe formål! Vi kan ikke la noen stjele vår dyrebare tid og kaste bort tid på dem. Vi er med hvert merke som ønsker å oppnå suksess til slutten. Fordi vi? i stedet for å tjene penger? prøv å være en signatur blant suksessen du oppnår, vi bruker tid på å tilby bedre ideer!

Hvis du ikke har tid til å følge endringene i den digitale verden, følg oss. Fordi vi vet veien!
La oss bli kjent. vi har en «ide» til deg også.…

Vår visjon og misjon;

Visjonen og oppdraget til hvert merke fremgår av arbeidet det har gjort og suksessene det har oppnådd. I stedet for å ta deg tid til å skrive disse setningene, som bare vil forbli i artikkelen, foretrekker vi å bruke denne tiden til å generere bedre ideer og få + 1 for merkevarer…

Vårt Merke;
Det er dannet av forkortelsen for webdesign, hosting, domenenavn, som må være til stede på internett. Vårt merke ble oppfattet som en ide i 2003 og ble bare brukt som et slagord. Under denne prosessen ble den offisielt merket og brukt, fordi skiltene imiterte hverandre, og mottoet vårt ble brukt forskjellige steder uten tillatelse. Fargene på logoen vår har blitt brukt Som Burgunder og Grå siden 2003, og det er ikke gjort noen endringer i form, farge eller modell.