Lær hvordan du bruker den interne tilfredshetsundersøkelsen i detaljhandelen

Mange forhandlere har brukt den interne tilfredshetsundersøkelsen for å kontinuerlig utvikle seg.

Gjennom det har mange gründere lykkes med å nå sine tiltenkte mål, samt skape et sunt bedriftsmiljø som bidrar til gode resultater. Tross alt kan butikken din bare gå videre hvis teamet ditt er engasjert i målene du setter.

I denne forstand, fordi vi forstår at den interne tilfredshetsundersøkelsen er avgjørende for veksten til butikken din, har Casting laget denne artikkelen. Med andre ord, laget vårt forberedte dette innholdet med verdifull informasjon om den interne tilfredshetsundersøkelsen og dens betydning i detaljhandelen.

Så hvis du vil forstå mer om dette emnet, fortsett å lese dette innlegget!

Hva er den interne tilfredshetsundersøkelsen?

Den interne tilfredshetsundersøkelsen er et verktøy som hjelper gründere og ledere å forstå hvordan deres ansatte har det på innsiden. Det vil si at de liker å jobbe der de jobber, hvordan de ser på ledelsen, kollegene og kundene.

Gjennom den interne tilfredshetsundersøkelsen vil du kunne forstå hvorfor noen av dine ansatte kan være umotiverte og hvordan du kan snu dette scenariet. Det er imidlertid ikke begrenset til det. Den interne tilfredshetsundersøkelsen bidrar til å forstå hvordan enkelte faktorer som ligger i jobben blir sett, som bedriftsstruktur, utstyr, fordeler og arbeidsmengde.

I tillegg kan det også hjelpe deg å forstå om det er noen faktor som kompromitterer den mentale helsen til dine ansatte. For eksempel er det fortsatt vanlig at sjefer blir trakassert, og på samme måte er mange ansatte utsatt for stort press for å nå mål.

Hva er hensikten med den interne tilfredshetsundersøkelsen?

I tillegg til faktorene nevnt i forrige emne, er den interne tilfredshetsundersøkelsen en stor alliert innen personalledelse. Vi pleier å si her rundt at menneskelig kapital er den viktigste ressursen i butikken din, og denne forskningen bidrar til forvaltningen av denne ressursen.

Gjennomføring av den interne tilfredshetsundersøkelsen med jevne mellomrom vil hjelpe deg med å utvikle dine ansatte og nå deres maksimale potensial. Sammen med dette vil du kunne endre din butikks organisasjonskultur slik at teamet ditt blir stadig mer engasjert.

Kanskje du tenker: «Hvordan gjør jeg denne interne tilfredshetsundersøkelsen? ”, ikke bekymre deg, vi har skilt 4 verdifulle tips for å hjelpe deg.

1- Vær selvsikker

Tenk med oss, tenk å måtte svare på et omfattende skjema med utallige spørsmål, det er jo veldig kjedelig, ikke sant?

Derfor, når du oppretter en intern tilfredshetsundersøkelse, vær selvsikker og still bare de viktigste spørsmålene på det tidspunktet. Men hvis det er mange problemer som skal behandles, opprette et felt der han kan gi en mening om ethvert problem. På denne måten kan du forstå hva teamet ditt tenker om deg, butikken din og deres profesjonelle liv.

2 – Hold identiteten deres hemmelig

Kulturelt sett i landet vårt har vi en viss problemer med å ha vanskelige samtaler ansikt til ansikt med noen. Og i det profesjonelle miljøet er denne frykten større på grunn av muligheten for tap av jobb.

Så når du lager din interne tilfredshetsundersøkelse, hold folks identitet hemmelig. På denne måten vil de føle seg tryggere i å kommentere situasjoner som de kanskje aldri ville sagt personlig i et møte eller «en-til-en».

3- Publiser undersøkelsen

Etter å ha fullført opprettelsen av den interne tilfredshetsundersøkelsen, må du spre den til alle i butikken din, enten det er innen HR, Markedsføring, Salg osv. Sett også en frist for at den skal være ferdig, alle har tross alt sine daglige oppgaver som må gjøres.

4 – Implementer endringene

Når du har mottatt undersøkelsesresultatene, gå gjennom hvert av emnene som ble tatt opp gjennom en rapport. Sjekk deretter hvilke endringer som kan implementeres på kort, mellomlang og lang sikt, slik at miljøet også endres.

fordeler

På den måten, ved å bruke den interne tilfredshetsundersøkelsen og implementere endringer i butikken din, vil du se mange positive endringer skje. Vi skiller noen av fordelene som denne vurderingen kan gi butikken din. Sjekk det ut nedenfor!

Økt produktivitet

Med endringene i folks etterspørsel etter livskvalitet på jobben, kommer forskningen til å «gi stemme» til de ansatte. Så gi dem muligheten til å foreslå endringer, de føler seg mer verdsatt og ender derfor opp med å bli mer produktive.

Større besparelser i boksen din

Det kan virke litt usammenhengende å tro at forskning påvirker kontantene dine, ikke sant? Men det er den reneste sannhet!

Tenk deg at hvis du var ansatt i en butikk der det ikke var verdsettelse for arbeidet ditt eller empati fra ledelsen, ville du forbli der? Folk har en tendens til å forlate miljøer som de anser som fiendtlige til helsen deres, enten det er mentalt eller følelsesmessig, spesielt etter hendelsene forårsaket av pandemien.

Med andre ord hjelper den interne tilfredshetsundersøkelsen deg med å beholde talenter i butikken din. Dermed kan du kutte kostnader med permitteringer, rekruttering og utvelgelse av ansatte og opplæring av nye folk.

Bedre markedsposisjonering

Når dine ansatte er mer fornøyde på jobben, påvirker det kundereisen direkte. Det vil si at motivasjonen forårsaket av forskningen reflekterer opplevelsen som kunden vil ha i butikken din. Dermed vil den i tillegg til at butikken din har en mye hyggeligere organisasjonskultur kunne oppnå et høyere salgsvolum.

Nå som du har lært om den interne tilfredshetsundersøkelsen, kan du prøve å bruke den på butikken din i dag og komme tilbake for å fortelle oss om resultatene.

Casting ble født med mål om å transformere detaljmarkedet gjennom en innovativ metode som bidrar til vekst av store merkevarer. For eksempel OBoticário, Grupo
Nomura (Adidas og Arezzo), Óticas Carol, Alexandre Herchcovitch og mange andre vellykkede detaljhandelsmerker.

Vil du vite mer om denne metoden og få samme resultat (eller enda bedre) enn de nevnte merkene? Så ta kontakt med oss ​​på e-post: [email protected] eller ring: (11) 3014-0482 og bli en del av dette teamet av vellykkede gründere!

Til slutt, sørg for å følge bloggen vår og holde deg oppdatert på alle nyhetene fra detaljhandelsuniverset.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *