«Kildeskatt: forhåndskonfigurering gjort enkelt»

Julie Cegalerba er Expertise Manager hos My Retail Box, Europas ledende operatør av bulksalg. Julie satte pris på forventningen om kildeskatten fra selskapet på mer enn én måte…

My Retail Box ble opprettet i 2013 og driver en ny måte å kjøpe mat på i Frankrike og Europa. Selskapet opprettet av Didier Onraita og David Sutrat sysselsetter 16 personer. Dag for dag, det unge selskapets flaggskipmerke, har nå 46 franchiseutsalg i Frankrike og Belgia. Lønn – og mer generelt de ansattes trivsel – er en strategisk funksjon for My Retail Box.
Ved å velge Sage Business Cloud Paie for å automatisere og sikre sin lønnsprosess, har My Retail Box gitt seg selv muligheten til å møte utfordringen med fortreffelighet på dette området. Implementert av Sandrine Sutrat, som bringer sin timeshare-ekspertise til selskapet, gir løsningen fleksibiliteten og mobiliteten som er nødvendig for å ta hensyn til den faktiske arbeidstiden til ansatte frem til den siste dagen i måneden.

For å gjøre de ansatte i stand til å forutse så mye som mulig de praktiske konsekvensene av forskuddstrekk og forberede seg med full trygghet, har My Retail Box valgt å forhåndskonfigurere anvendelsen av det nye systemet.

Jobben

Julie Cegalerba er Know-How Manager. Den støtter franchisetakere til å promotere og veilede deres fremgang til makten i merkevaren dag for dag.
«Så snart en franchisetaker har signert, møter jeg dem for å hjelpe dem med å åpne. Jeg gir ham råd om alle faser av etableringen av butikken hans. Jeg trener ham i merkevarens beste praksis. Deretter sørger jeg for at franchisetakeren vår kan jobbe med trygghet. Jeg lytter til ham for å overvinne eventuelle blokkeringer. Og jeg griper inn så ofte som nødvendig for å la ham få mest mulig ut av konseptet fra dag til dag ».

Firmaet

Julies oppdrag overfor franchisetakerne ligner på en måte det selskapet har satt seg for at de ansatte skal nyte godt av de gunstigste arbeidsforholdene.
«Jeg er mye på farten, over hele Frankrike. Jeg er veldig engasjert i selskapet og veldig tilgjengelig for franchisetakere og mine kolleger. Jeg setter pris på My Retail Box sin innsats for å gjøre hverdagen min så enkel som mulig. I utgangspunktet gir jeg tilbake til alle mine samtalepartnere energien og velviljen som selskapet gir meg. »

Oppdagelse

Kildetrekk er først og fremst et fjerntliggende og teoretisk emne for Julie Cegalerba. Men det blir mye mer konkret ved mottak av skattemeldingen hans.
«Med min ektefelle måtte vi bestemme vilkårene for fradraget ved kilden. Vi har valgt å individualisere betalingen fra januar 2019. Selv om det i bunn og grunn ikke endrer den totale saldoen på våre innenlandske kontoer – vi praktiserte månedlige betalinger – oppfattet vi tydelig at vi måtte tilpasse vår forvaltning av kontanter for andelen av skatten. det var på grunn av oss. »

«Logikken med kildeskatt er veldig lett å forstå. Men å flytte fra en månedlig avtalegiro fra felleskontoen til separate avtalegiro krevde litt forventning…”
Julie Cegalerba – Expertise Manager for My Retail Box

Forvarselet om kildeskatt

My Retail Box har bestemt seg for å gjøre det enklere for sine ansatte å forberede seg til januar 2019-fristen.

«Et brev som fulgte med lønnsslippen vår i september fortalte oss at en simulering ville bli utført for å gjøre fradraget ved kilden umiddelbart mer konkret. Jeg har 150 % tillit til My Retail Box, og jeg så i dette initiativet en ny illustrasjon av hensynet til våre daglige behov. »

Den simulerte lønnsslippen

I september 2018 mottok Julie derfor sin første lønnsslipp med angivelse av satsen som ville blitt brukt og beløpet som ville blitt trukket fra henne til inntektsskatt. «Det første jeg kunne sjekke var at satsen jeg hadde valgt var riktig tatt i betraktning da jeg mottok skattemeldingen. Så svart-på-hvitt-angivelsen av beløpet som faktisk ville bli trukket fra januar, gjorde selvfølgelig at jeg kunne oversette prosenten konkret. Jeg hadde tydeligvis tid til å forberede meg selv og spesielt til å forberede budsjettet mitt. »

«Det som interesserer oss er det som gjenstår etter fjerningen. Takket være simuleringen ble vi ikke overrasket. »
Julie Cegalerba – Expertise Manager for My Retail Box

Et tillitsforhold

Når endringen er integrert for å forutse kontantstrømmen i 2019, gjenstår det kvaliteten på forholdet til selskapet.

«Bak den praktiske siden av simuleringen så jeg ytterligere bevis på My Retail Boxs hensyn til oss. Men også indikasjonen, uten at det er en overraskelse, på selskapets evne til å forutse, til å klare seg godt. Konteksten endres, My Retail Box justerer umiddelbart, i full åpenhet og i de ansattes interesse. Å kunne stole fullt og helt på selskapet hvis farger du bruker er avgjørende for meg. »

Finn ut mer om My Retail Box-konseptet og forpliktelsene

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *