«Jeg selger ikke produktene mine» – Hvordan hjelper salgsteknologi deg?

Mange gründere står overfor dilemmaet med å ha et godt produkt, men ikke kunne selge det. Hvis du også tror det, kan salgsteknologi hjelpe deg!

I motsetning til hva mange tror, ​​er salg en kunst, en ferdighet som må utvikles hele tiden. Det er mange faktorer som kan påvirke noen til å kjøpe et produkt, og mange forskere er dedikert til å forstå hva som er faktorene for å avslutte et salg. Til tross for dette er det ingen «kakeoppskrift» for å selge et produkt, men det er noen problemer du bør vurdere for å øke salget.

Det er derfor Casting laget denne artikkelen for å hjelpe deg med å selge produktene dine gjennom salgsteknologi.

Vil du vite mer om dette emnet? Så fortsett å lese denne artikkelen!

De viktigste feilene ved salg

Som vi nevnte tidligere, er det mange faktorer innenfor kundens reise som får ham til å kjøpe et produkt (eller gjør at han ikke kjøper noe). Først må du huske på at folk ikke ønsker å kjøpe produkter, de ønsker å kjøpe løsninger på problemene sine.

Det er noen ting som kan virke dumme, men de påvirker kundens handleopplevelse. Derfor skiller vi 4 faktorer som hindrer salget ditt, den siste er den mest relevante når du inngår en avtale. Så sjekk ut hva disse faktorene er nedenfor.

1- Det er feil i POS

POS, eller salgsstedene, er faktorer som i stor grad påvirker kundens handleopplevelse. Når en butikk ligger der mange passerer daglig og den har en god struktur, øker sjansene for at det blir solgt.

For eksempel er det mer sannsynlig at en butikk som ligger på Avenida Paulista, som er en av hovedgatene i São Paulo, selger produktene sine. Dette skjer fordi det er en veldig travel region og har en høyere levestandard. Snart vil en bedrift på dette stedet selge produktene sine for en høyere billett enn andre steder i byen.

På den annen side, hvis POS har en feil som påvirker kundeopplevelsen, vil ikke salg skje. Tenk deg for eksempel en butikk hvor POS ikke har parkeringsplass, dette kan gjøre livet vanskelig for kunder som har bil.

Vær derfor nøye med regionen der POS-en din befinner seg, da det vil være svært viktig å øke salget. Detaljer som levestandard i regionen, enkel parkering eller enkel tilgang til offentlig transport kan utgjøre en forskjell ved kjøp.

2- Produktet er ikke avslørt

Tenk på følgende situasjon, vi lever i et ekstremt konkurranseutsatt marked hvor forbrukere ser utallige annonser hver dag.

Vil de gå bryet med å finne en butikk som kan løse et problem de har? Sannsynligvis ikke.

I denne forstand, invester i å markedsføre produktet ditt, for tiden er det mange utmerkede verktøy for dette, for eksempel sosiale nettverk og digitale markedsføringsstrategier. Utforsk disse funksjonene for å øke butikkens salgsvolum.

3- Butikkmiljøet ditt er ikke hyggelig

I følge salgspsykologien er følelser avgjørende for gjennomføring (eller ikke) av kjøpet av kunden. Derfor er det viktig at miljøet i din fysiske butikk er hyggelig for folk å gå inn og ha det bra inne.

For eksempel, hvis en person går inn i en butikk der selgerne ser slitne ut, kan de naturlig nok la følelsen smitte over på kunden. Dermed kan dette få kunden til å gi opp å kjøpe noe i den butikken.

Hvis dette skjer i butikken din, prøv å snakke med salgsteamet ditt og finn måter å holde dem motiverte.

4- Butikken din har ikke en selvsikker ledelse

Selvsikker ledelse består i å lage handlinger med sikte på å løse problemer, redusere de negative virkningene av et selskap. I tillegg har den som mål å nå mål og resultater og overvinne daglige utfordringer i en virksomhet.

Som en løsning på dette problemet utviklet Casting en applikasjon med en innovativ metode når det gjelder salgsteknologi. Appen vår har allerede hjulpet store forhandlere med å øke salget med opptil 130 %, lær mer om det ved å klikke på lenken: https://www.cstng.com/.

Hvordan lukke flere salg?

Nå som du har lært noen faktorer som hindrer virksomheten din, la oss hjelpe deg med å avslutte flere salg. Er du klar til å gjøre butikken om til en salgsautomat? Så la oss gå!

1- Kvalifiser kundene dine

Det er en universell regel når du vil selge noe som er: «den som prøver å snakke med alle, snakker med ingen». Det vil si at over hele verden er det mange mennesker, flere forskjellige nisjer med svært forskjellige lengsler fra hverandre.

Så prøv å forstå hva disse menneskene vil ha og hvor mye de er villige til å betale for å få det produktet. Dermed vil du kunne selge mer og til og med kunne beholde kundene dine.

2- Ha en aktiv lytting

Dette punktet utfyller det forrige punktet, når alt kommer til alt, å ha en aktiv lytting betyr å lytte til hva klienten din ønsker og levere akkurat det.

Når du setter dette ut i livet, føler kunden din at du bryr deg om ham, og det øker sjansen for at salget gjennomføres.

3- Gå med mennesker med samme visjon som deg

Å være forent med mennesker som har samme visjon som deg er svært viktig for suksessen til virksomheten din. Velg derfor veldig nøye hvem dine samarbeidspartnere, leverandører og partnere skal være.

Castings mål er å transformere livene til butikkeiere gjennom teknologi til salg. På denne måten kan vi bidra til deres reise til de blir en referanse innenfor sin nisje.

Vi hjelper store detaljhandelsnavn med å vokse innenfor markedet, slik som OBoticário, Óticas Carol, Alexandre Herchcovitch og mange andre. Drømmen din om å få butikken til å vokse er bare noen få «klikk» unna å gå i oppfyllelse!

Vil du vite hvordan du blir en vellykket gründer? Så ta kontakt med oss ​​akkurat nå på telefon (11) 3014-0482 og via e-post [email protected].

!funksjon(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.kø=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(vindu, dokument,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘490718508406122’);
fbq(‘spor’, ‘Sidevisning’);

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *