Hvorfor er programvare for talentanskaffelse viktig for rekruttering?

Vi bruker alle forskjellige typer programvare hver dag for å fullføre oppgaver på jobb og hjemme. Vi bruker programvare for moro skyld og for å lære nye ferdigheter. Kort sagt, det berører alle deler av livet vårt. Så det gir bare mening at programvare også spiller en rolle i alle stadier av talentets livssyklus, fra applikasjon til offboarding.

Dagens artikkel diskuterer hvorfor programvare for talentanskaffelse er en nødvendighet for en vellykket, produktiv rekrutteringsprosess.

Hva er Talent Acquisition Software?

For det første, hvorfor er talentanskaffelse viktig? I tillegg til å fylle en ledig stilling, handler talenterverv i seg selv om å jobbe strategisk for å planlegge rekrutteringsinnsats og fremtidige arbeidsstyrkebehov. Vellykket talentledelse strekker seg utover å ansette, finne kandidater som vil lykkes og vokse i rollene sine på lang sikt.

Stillingsstillinger får et gjennomsnitt på 118 søkere hver — det er derfor #rekrutterere trenger #talentacquisition-programvare for å finne det beste av det beste. Finn ut mer fra @ClearCompany:

Programvare for talentanskaffelse hjelper rekrutterere med å finne de beste kandidatene for hver åpen rekvisisjon og planlegge fremtidige ansettelsesinitiativer. Det hjelper til med å gjøre rekrutterers og personalpersonells daglige oppgaver enklere og gir dem verktøyene de trenger for å finne topptalenter. Bruk av programvare kan hjelpe rekrutterere med å utvikle en talentstyringsstrategi som fører til bedre ansettelse, proaktiv rekruttering og en engasjert, dedikert arbeidsstyrke. Programvareverktøy for talentanskaffelse inkluderer:

  • Stillingsstyreledelse og oppslag
  • Merkede karrieresider
  • Mobile verktøy, inkludert responsive applikasjoner og Text-to-Apply
  • Kandidaten sender tekstmeldinger
  • Passiv innkjøp av kandidater
  • Ansettelsesrapporter
  • Prognose for antall ansatte

42 % av selskapene sier at en toppprioritet i år er å investere i verktøy for å fremskynde ansettelsen. Fortsett å lese for å se hvordan organisasjonen din også kan dra nytte av programvareverktøy for talentanskaffelse.

Samarbeid og kommuniser

Ved å bruke programvare for talentanskaffelse får alle som er involvert i rekruttering og ansettelse – fra rekrutterere til ansettelsesledere – tilgang til den samme kandidatinformasjonen. En skybasert plattform bidrar til å holde informasjonen oppdatert og nøyaktig for alle som bruker programvaren. Dette betyr å bruke mindre tid på å bekrefte detaljer som kontaktinformasjon eller ansettelsesstatus, og mer tid på meningsfylt interaksjon med potensielle kandidater.

Rekrutterere, HR-team og ansettelsesledere kan samarbeide med hverandre ved å bruke deres talentadministrasjonsprogramvare mye mer effektivt. De kan få tilgang til intervjunotater, dele kandidatinformasjon og nå ansettelsesbeslutninger raskere med mindre feilkommunikasjon. Det gir en raskere ansettelsesprosess og en god kandidatopplevelse.

Raskere og mer effektiv kandidatscreening

Teknologi hjelper oss å fullføre tonnevis av oppgaver mye raskere hver dag – noen ganger kan mennesker bare ikke konkurrere. Med et gjennomsnitt på 118 søkere per stillingsannonse, kan programvare for talentanskaffelse holde styr på kandidater og hjelpe ansettelsesteam med å holde seg organisert. Programvare for talentanskaffelse hjelper rekrutterere med å søke gjennom søknader for å plukke ut de beste kandidatene uten å bruke timer på å gjennomgå CV-er. Å redusere manuelle oppgaver for rekrutterere sparer dem for verdifulle timer de kan bruke på strategiske oppgaver i stedet.

Programvareverktøy lagrer også søkerinformasjon siden de kan være mer kvalifisert for en annen stilling eller en fremtidig åpen rekvisisjon. Med programvare kan rekrutterere se disse søknadene på nytt og nå ut til kandidater som allerede har uttrykt interesse for å jobbe i organisasjonen din.

Innlemme DEI i rekrutteringsstrategien

Programvare for talentanskaffelse er et nyttig verktøy for å hjelpe rekrutterere og HR-team med å prioritere mangfold, rettferdighet og inkludering i deres strategi. Å bruke rekrutteringsprogramvare hjelper stillingsannonser til å nå ut til et bredere publikum av kandidater ved raskt å legge ut ledige stillinger til flere stillingstavler. Verktøy som Text-to-Apply og ClearText lar også rekrutterere nå flere jobbsøkere, noe som gir dem et bredere og mer mangfoldig utvalg av kandidater å vurdere.

Det er tydelig at dette er viktig for kandidater også: 67 % av aktive og passive jobbsøkere sier at mangfold på arbeidsplassen er viktig for dem og faktorer i deres beslutning om hvor de skal jobbe. Programvare for talentanskaffelse gir verktøy for å tiltrekke og ansette en mer mangfoldig arbeidsstyrke, men ingenting tar plassen til pågående DEI-opplæring og programmer for ansatte på alle nivåer.

Bruk #TalentAcquisition-programvaren for å få inn et bredere utvalg av kandidater. Se hva annet @ClearCompany har å si om fordelene med programvare for talentstyring:

Tilnærm deg talentanskaffelse strategisk

Teknologi hjelper rekruttererne til å jobbe mer effektivt slik at de kan fokusere på strategisk talentstyringsarbeid, som arbeidsstyrke eller etterfølgerplanlegging. Med evnen til å planlegge for og forutse ansettelsesbehov, vil rekrutterere bruke mindre tid på å finne ledige stillinger. I stedet kan de fokusere på å finne de mest kvalifiserte kandidatene til jobben.

Til syvende og sist kan programvare for talentanskaffelse ta rekruttererne og HR-teamene dine fra en reaktiv til en proaktiv rekrutteringsstrategi. Rekrutterere får verktøy som gjør dem i stand til å se på selskapets fremtidige ansettelsesbehov, identifisere kompetansehull, forutse «hva-hvis»-scenarier og revidere budsjetter – alt basert på innsikt fra ekte arbeidsstyrkedata.

Få ting, om noe, betyr mer for en bedrifts suksess enn kvaliteten på de ansatte. Rekrutterere og HR-team som fokuserer på hele medarbeidernes livssyklus, ser økt suksess i alle faser av ansettelse. En effektiv anskaffelsesstrategi for talenterverv stopper ikke ved ansettelse. Det er her programvare kommer inn for å hjelpe teamene dine med å rekruttere, engasjere og beholde topptalenter.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *