Hvordan undersøkelser av ansattes engasjement kan engasjere teamet ditt i 2022

Ansatte som føler at stemmen deres blir hørt, har 4,6 ganger større sannsynlighet for å føle seg bemyndiget til å utføre sitt beste arbeid. Medarbeiderengasjement har vært et tema for mye diskusjon i HR- og lederkretser det siste tiåret eller mer. Men i det siste, ettersom arbeidsstyrken endrer seg og skifter med globale hendelser, har engasjementet igjen boblet til toppen. Denne gangen med ekstra bekymringer:

 1. Hvordan holder jeg de ansatte engasjert digitalt?
 2. Hvordan kan jeg forstå ansattes følelser når vi alle er på avstand?
 3. Hvordan kan vi holde engasjementet høyt mens vi navigerer i flere endringer?

Selv om det ikke finnes noe riktig svar for hvert selskap eller hver ansatt, kan vi se på hvordan vi har engasjert våre ansatte tidligere og doble ned på beste praksis implementert digitalt. Våre nye Employee Engagement Survey har blitt rullet ut for å velge ClearCompany-kunder til å gjøre nettopp det. Les videre for å lære hvordan du kan:

  • Hold deg oppdatert på dynamisk medarbeiderengasjement
  • Sørg for at dine ansattes stemmer blir hørt konsekvent
  • Lag en tilbakemeldingssløyfe i sanntid for både ansatte og ledelse
  • Lag forretningsgrunnlaget for ansattes engasjement og tilbakemelding
  • Se nærmere på tilbakemeldinger for å ta handlingsrettede valg for arbeidsstyrken din

#DYK 89 % av de spurte HR-lederne er enige i at løpende tilbakemeldinger fra kolleger og innsjekkinger har en positiv innvirkning på organisasjonene deres? Se hvordan @ClearCompany #engasjementundersøkelser kan bidra til å transformere organisasjonen din:

Måter å engasjere ansatte digitalt

Bygg tillit. Dine ansatte må vite at de kan stole på ledelsen på arbeidsplassen din. Selv om dette er oppgaven til lederne og ledelsen i bedriften din, er det også viktig å gjøre det enkelt å sende inn bekymringer og tilbakemeldinger og forplikte seg til endringer når det er hensiktsmessig. Dette er den raskeste måten å bygge tillit internt på.

Oppmuntre til intern læring sideveis. Ofte befinner ansatte seg i en silo. Når de oppfordres til å dele tilbakemeldingene sine med ledelsen og hverandre på en positiv og strukturert måte, kan disse læringene gå utover individet og påvirke hele team, avdelinger og til syvende og sist selskapet som helhet.

Kommuniser så mye som mulig. Mens kommunikasjon alltid har vært et grunnlag for ansattes engasjement og erfaring, har aldri før vært så fjerntliggende som i dag. Selv om hele selskapet ikke jobber eksternt, er sjansen stor for at du har noen få personer som ikke kan være på kontoret. Kommunikasjon må prioriteres, og kommunikasjon går begge veier.

Hold pulsen på ansattes opplevelse og følelser. Du kan ikke alltid løse ansattes problemer uten å kjenne hele historien. Å tilby et lyttende kjøretøy til dine ansatte, spesielt en som forplikter seg til å gjennomføre endringer, er et verdifullt verktøy i ditt arsenal.

Verdien av undersøkelser for ansattes engasjement

Som du kan se, bygger undersøkelser av medarbeiderne dine regelmessig og ved viktige milepæler og kommuniserer hvordan du vil gjennomføre disse endringene, ikke bare bygger tillit, det starter en samtale rettet mot kontinuerlig forbedring.

Et flott program for undersøkelse av ansattes engasjement:

  • Måler hvordan ansatte har det og forteller dem at deres meninger blir verdsatt. Når trender i industrien og arbeidsstyrken endrer seg en krone, kan det hende at årlige undersøkelser ikke lenger er nyttige eller gyldige. Dine ansatte må forstå at du lytter akkurat nå til hva som skjer i dine ansattes liv og innenfor (figurative) bedriftsvegger.
  • Gir en sanntidsbil for ærlig og anonym tilbakemelding fra ansatte. Ikke alle tilbakemeldinger er hyggelige, og det er mulig når du først implementerer et undersøkelsesprogram, at du kan motta tilbakemeldinger som krever umiddelbar handling og forbedring. Ikke bli motløs. Du vil ha ærlig tilbakemelding. Undersøkelser tillater det, så lag undersøkelsene dine for å få ærlige svar, og hvis arbeidsstyrken din ønsker å hjelpe til med forbedringer, be om løsningene de måtte ha.
  • Identifiserer trender og forbedringsområder. Du klarer ikke det du ikke måler. Hvis du ikke er klar over et problem, kan du ikke løse det. Videre, når du kan vise en tydelig trend eller sprekk i organisasjonen, er det mer sannsynlig at du får en viss autoritet til å fikse det problemet eller utnytte det til forbedring.
  • Informerer ledere og ledere. Hver person i organisasjonen din trenger tilbakemelding, og ledere er intet unntak. La oss ikke glemme at de også jobber for å holde folk motiverte og komme videre, til tross for usikkerhet. Når du informerer dem, utstyrer du dem.
  • Muliggjør proaktive reaksjoner når problemer oppstår. Når du har begynt undersøkelsesprogrammet for medarbeiderengasjement, vil du begynne å se problemer før de oppstår. Dette bidrar til proaktivt å håndtere små problemer før de blir til store. Du kan se resultater, oppdage trender og handle på funn.
  • Øker ansattes engasjement, tillit og oppbevaring. Det er vanskelig å fortsette å jobbe med maksimal produktivitet hvis du føler at stemmen din og meningene dine ikke betyr noe. Når ansatte er engasjert i å gi og få tilbakemeldinger, og de vet at deres problemer og bekymringer blir tatt på alvor, har de mer tilgjengelig emosjonell energi å vie til sitt daglige arbeid.

Forretningssaken for å samle tilbakemeldinger fra ansatte

Sporing og svar på tilbakemeldinger fra ansatte i sanntid forbedrer forretningsresultater og arbeidsplasskultur. Så enkelt er det. Her er det vi vet med sikkerhet:

Enten du nærmer deg medarbeiderengasjementundersøkelser fra et anekdotisk og instinktivt perspektiv eller du ser på de kalde, harde faktaene ovenfor, er det tydelig at undersøkelser er en smart og effektiv måte å forbedre organisasjonen din på. Det har aldri vært et bedre tidspunkt å sette ansattes erfaring og engasjement øverst på prioriteringslisten din.

Hvis du allerede er en ClearCompany-bruker, vet du at en av plattformens fordeler er at produktene og verktøyene våre fungerer sømløst sammen. Våre nye engasjementsundersøkelser, laget i takt med KeenAlignment, er intet unntak.

 1. Ledere kan matche ansattes følelser fanget gjennom ClearCompany Surveys med ytelsesdata slik at du kan forstå tilbakemeldingene fra dine høye, middels og lave prester.
 2. Vår Surveys-suite tilbyr innsiktsfulle rapporter og drill-down analysefunksjoner, slik at du raskt kan filtrere resultater og enkelt spore trender og oppdage problemer.
 3. ClearCompany-undersøkelser tilbyr flere forhåndsbygde maler for onboarding, nyansettelser, exit-undersøkelser, emosjonelle velværeundersøkelser og mer. Bruk en mal eller bygg din egen undersøkelse fra bunnen av; verktøyet tilbyr ekspertdesignede spørsmål fra Keen Alignment for å sikre objektive, innsiktsfulle og handlingsrettede undersøkelsesresultater.
 4. Resultatene leveres gjennom sanntidsanalyse og rapportering for å skape et miljø der endringer og handling er enkle å ta.
 5. Våre undersøkelser er mobilvennlige, slik at de ansatte kan svare fra hvor som helst, og du har muligheten til å velge anonymitetsinnstillingene.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *