Hvordan sikrer man datasikkerhed i onlinesalg?

Det er ikke nyt, at virksomheder fokuserer deres indsats på de mest forskelligartede niveauer på at skabe en effektiv, praktisk og succesfuld digital salgskanal. Med den stigende masse og demokratiske brug af internettet er denne vej blevet intensiveret på markedet. Sådan her, Det er afgørende at sikre datasikkerhed.

Det er fordi onlinesalget leverer praktisk og stor effektivitet til både kunder og virksomheder. Og for at hele processen kan foregå med succes og risikofri, sikkerhed ved indsamling, behandling og lagring af data er afgørende.

EN datasikkerhed i virksomhederne skal den derfor have samme opmærksomhed og dedikation som salgs- og marketingindsatsen. Ud over omdømme taler vi også om overholdelse af loven, da vi i 2020 godkendte den generelle databeskyttelseslov (LGPD) i Brasilien.

Konsekvenserne af fejl i sikkerheden af ​​e-handelsdata forårsager millioner af svindel om året, og derfor er det et problem, der skal behandles med stor omhu af alle virksomheder.

I denne artikel vil vi behandle emnet ud fra følgende spørgsmål:

 • Hvad er vigtigheden af ​​datasikkerhed?
 • hvordan undgår man datasikkerhedsrisici?

Hvis du er interesseret i emnet, ønsker at justere din e-handel eller endda begynde at sælge online fra i dag, er dette indhold for dig. God læsning!

Hvad er datasikkerhed i virksomheder?

Datasikkerhed i virksomheder består af alle de mekanismer og værktøjer, der er fokuseret på beskytte fysiske og juridiske personers data.

Der er tre hovedpunkter, hvor informationssikkerheden altid skal vejledes. Baseret på forståelsen af ​​disse tre præmisser er det muligt at få den sande dimension af vigtigheden af ​​datasikkerhed. data, som vi vil se nedenfor.

 • Pålidelighed: sikrer, at kun autoriserede personer har adgang til data og information;
 • Autenticitet og integritet: beskytter de originale attributter for data og information, forhindrer og forhindrer manipulation under et forglemmelses- eller crackerangreb;
 • Tilgængelighed: giver adgang til brugere, der er godkendt af dataejerne, når det er nødvendigt.

Datasikkerhed i en virksomhed er direkte forbundet med påskønnelse og udvikling af dets intellektuelle kapitalsom er hentet fra mange økonomiske investeringer og en masse strategi.

Derfor er disse tre nøglepunkter væsentlige for at sikre virksomhedens succes. Både i forhold til sine konkurrenter, såvel som i forhold til sine kunder og frem for alt til retfærdighed.

Hvor vigtig er datasikkerhed?

Forudgående datasikkerhedsplanlægning er afgørende for at forhindre systemindtrængen.

Vigtigheden af ​​at beskytte disse data skyldes hovedsageligt to årsager: undgå svindel det er forbedre salgsstrategien af virksomheden, der sikrer, at alle data opbevares sikkert.

For at gennemføre et salg har virksomheden trods alt brug for kundedata, de vigtigste er:

 • e-mail og adgangskode;
 • fulde navn;
 • fødselsdato;
 • Leveringsadresse;
 • kredit-/betalingskortnummer.

Disse data kaldes personlige data, som indeholder oplysninger, der gør det muligt grundlæggende identifikation af en person. Og når den først er identificeret, kan en person kontaktes på en række forskellige måder.

Det skyldes, at virksomheden på baggrund af behandlingen og forståelsen af ​​de indsamlede data kan sporingsmetoder mere fokuseret på deres kunders egenskaber og adfærd. Ud over selvfølgelig at forstå hvilke mennesker der ikke når og også strukturere kampagner salg til sin udvidelse.

Databeskyttelse i e-handel

I e-handel, da det er en proces, der foregår fuldstændigt over internettet, er den sårbarhed øge endnu mere, fordi disse data ender med at blive lagret i flere.

Og det er netop i disse mulige fejl, at cyberkriminelle, også kendt som kiks, begynde at handle. De har udviklet stadig mere sofistikerede metoder til hacke, kopiere og endda ændre indsamlede data af virksomheders e-handel, hvilket udgør en enorm fare for alle involverede agenter.

Disse kiks gør dette hovedsageligt for at gavne sig selv økonomisk, begge dele svindel til indkøbsom at sælge data for andre mennesker og virksomheder.

Når kunden bliver snydt af en forglemmelse eller et læk af data fra e-handlen, vil kunden bestemt aldrig købe fra den pågældende virksomhed igen. Det vil sige, at begge sider kommer alvorligt til skade.

Og skaden stopper ikke der. Når en virksomheds data bliver hacket og solgt til andre virksomheder, er hele salgsstrategien for svækket.

Generel databeskyttelseslov

Datasikkerhed involverer så vigtige og alvorlige spørgsmål, at dens regulering er blevet mere og mere nødvendig og efterspurgt. Derfor, den 18. september 2020, blev den generelle databeskyttelseslov nr. 13.709 vedtaget i Brasilien.

Dette er loven, der regulerer alle processer, der involverer data. Nedenfor er den oprindelige lovtekst om dens bestemmelse og dens hovedgrunde.

Kunst. 1 Denne lov giver mulighed for behandling af personoplysninger, herunder i digitale medier, af en fysisk person eller af en juridisk enhed, der er underlagt offentlig eller privatret, med det formål at beskytte de grundlæggende rettigheder til frihed og privatliv og den frie udvikling af den fysiske persons personlighed.

Enkelt afsnit. De generelle normer indeholdt i denne lov er af national interesse og skal overholdes af Unionen, staterne, føderale distrikter og kommuner. (Inkluderet af lov nr. 13.853 af 2019)

Kunst. 2 Disciplinen beskyttelse af personoplysninger er baseret på:

jeg – respekt for privatliv;

II – informativ selvbestemmelse;

III – den ytringsfrihedinformation, kommunikation og mening;

IV – den ukrænkelighed af intimitet, ære og image;

V – økonomisk og teknologisk udvikling og innovation;

VI – frit initiativ, fri konkurrence og forbrugerbeskyttelse; det er

VII – menneskerettigheder, fri udvikling af personlighed, værdighed og fysiske personers udøvelse af statsborgerskab.

Loven er omfattende og beskriver omhyggeligt, hvordan dataindsamling, behandling og opbevaringsprocesser i Brasilien.

Det er vigtigt at påpege, at manglende overholdelse af disse regler vil resultere i millionærbøder og endda i suspension og lukning af virksomhedens aktiviteter der anvender ukorrekte processer vedrørende datasikkerhed.

Derfor er det meget vigtigt at have hjælp fra en god advokat med speciale i LGPD på nuværende tidspunkt, for at tilpasse alle din virksomheds processer og sikre, at den overholder alle retningslinjer.

Hvordan undgår man datasikkerhedsrisici?

Hold dig opdateret for de bedste anbefalinger til datasikkerhed.

Som vi hidtil har set, er risici forårsaget af dårligt anvendt datasikkerhed kan være ekstremt skadeligt for kunder og virksomhederog kan endda nå retslige niveauer.

Tallene relateret til svindel i vores land er høje, som vist i infografikken nedenfor.

På grund af dette høje antal svindel i e-handelsprocesserne sikkerhedskontrol af betalingsværktøjer, integrationer og plugins er afgørende og bør være hyppige.

Målet med effektiv datasikkerhed er at beskytte menneskers og virksomheders integritet. Derfor tilbyder tilbuddene en komplet betalingsinfrastruktur og ordentligt beskyttet mod alle disse risici.

Har en effektiv mekanisme til styring, modtagelse og kontrol af betalinger gør hele forskellen i en online forretning. Det er derfor, vi er så forpligtede til fuld overholdelse af sikkerhedsprocesser og love.

Ud over at have et sikkert betalingsværktøj som f.eks. , lær om 5 tips til, hvordan du sikrer datasikkerhed i din virksomheds onlinesalg.

 1. SSL-certifikat

En SSL (Secure Sockets Layer) er en teknologi, der krypterer data, der udveksles i et netværkmed komplekse indstillinger, der sikrer, at data holdes private.

Det identificeres af URL’en, som skal indeholde «https://” og en hængelås i navigationslinjen. I e-handel er det essentielt for sikkerheden af ​​kundernes person- og bankdata, som forhindrer mulige ydre indtrængen og aflytning.

 1. Frimærker

Det er seglerne certificeret autentificere sikkerhed af et websted og dermed garantere et godt omdømme til dem. Eksempler på de bedst kendte og anerkendte mærker er Ebit, Site Blindado og Black Friday Legal.

O ebit er det segl, der igennem forbrugerundersøgelser vedrørende dine køb, vurderer og certificerer e-handels omdømme. Resultaterne vises med bronze-, sølv-, guld- eller diamantmedaljer – i stigende rækkefølge af kvalitet og troværdighed.

allerede den Pansersted er et værktøj, der genkender mulige sårbarheder på websteder, såsom angreb og invasioner. Det er et betalt system, med flere planer og udover at beskytte kundedata sender det også diagnostiske rapporter for at hjælpe med at fejlfinde sikkerhedsproblemer.

O kølig sort fredag, til gengæld har stor betydning i november måned, hvor der er en dag med stor promovering i e-handel over hele landet. Det er givet af det brasilianske Chamber of Electronic Commerce og sikrer, at god praksis følges af netbutikker.

 1. anti-svig systemer

I øjeblikket er der flere specialiserede systemer til bekæmpelse af svig. Ydelser udbydes på baggrund af datakrydsning og endda biometrisk analyse og digital adfærd at bevise legitimiteten af ​​transaktioner.

Når en transaktion ikke går gennem systemet, bliver valideringen manuel, med opkald og e-mails sendt for at bevise ægtheden af ​​operationen.

Disse systemer er normalt ikke dyre og giver et meget tilfredsstillende resultat. Det er værd at investere.

 1. sikker platform

At få e-handelswebstedet udviklet og hostet på en sikker platform er også afgørende for at sikre datasikkerheden, ud over at lette administrationen af ​​det.

Ud over sikkerhed leverer en kvalitetsplatform også en god brugeroplevelsehvilket gør hele forskellen for at få positive salgsresultater.

Med en konstant teknologisk udvikling forbedringer anvendes ofte og opdateringer altid have et responsivt design og endnu mere sikkerhed for udførelse finansielle transaktioner.

I perioder med gode kampagner eller jubilæumsdatoer som fx jul garanterer det at have en kvalitetsplatform også god levering m.h.t. kraftig trafikikke overbelaster eller bremser webstedet.

 1. stærke adgangskoder

Guide brugere til skabe stærke adgangskoder det er også et godt tip til at intensivere datasikkerheden i netbutikker.

Når du registrerer dig, skal du diktere nogle regler for oprettelse af sikre adgangskoder med tilføjelse af f.eks. store og små bogstaver, tal og specialtegn.

Ved at oprette en stærkere adgangskode hjælper brugeren også med proces med at beskytte dine egne data inden for e-handelsplatformen, hvilket også sikrer, at din oplevelse bliver meget bedre.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *