Hvordan påvirker du dine kunder via e-mail marketing?

Der er flere måder for din virksomhed at tilbyde produkt- og servicetilbud til dine kunder, ikke? Uanset om det er via sociale netværk, organiske eller betalte annoncer, salgsfremmende bannere… Løsningerne er næsten uendelige, det er op til virksomheden at beslutte, hvad der er den bedste måde at påvirke kunden i henhold til dens planlægning og budget.

Midt i så mange måder ender handlinger via e-mail marketing med at gå ubemærket hen. Mange virksomheder er ikke mere opmærksomme på e-mail-kampagner og ender med at gå glip af muligheder ikke kun for at øge deres omsætning, men også for at miste en direkte kanal med deres kunder og værdifuld information.

Med det i tankerne har vi lavet denne artikel med fordele og tips til at bruge e-mail marketing på den bedst mulige måde, tjek det ud:

alle har e-mail

Uanset om man skal registrere sig på et socialt netværk, personlig eller professionel brug, er én ting et faktum: Alle har en e-mail. Og hvis du har adgang til direkte kontakt med din klient, hvorfor så ikke bruge det?

Tænker du allerede før handlingerne via e-mail marketing, selv at fange disse e-mails kan gøres på flere måder og til en lav pris: Hvis du allerede kører kampagner med bannere på din hjemmeside, hvad med at indsætte en rettet mod registreringen af e-mail? Eller tilbyde en bonus til den bruger, der vælger at modtage dine kampagner via denne kanal? Det er enkle, men effektive måder 🙂

Segmentering: Hver kunde er unik

Vi har allerede talt om vigtigheden af ​​at lære dine kunder at kende og behandle dem på en unik måde, og forsøge at tilbyde dit produkt eller din service præcis, når de har brug for det. E-mail segmentering har flere faktorer, der gør det meget selvsikkert.

En af forskellene ved e-mail marketing i forhold til andre kanaler er, at det i dette tilfælde er kunden, der accepterer at modtage kampagnerne, og det er et stærkt våben, når det kommer til segmentering, da du påvirker en, der har allerede en forudbestilling. -accept af dit produkt eller din service, du er allerede halvvejs til at erobre den kunde!

Og hvad er den anden del af stien? Hvad vi talte om ovenfor, at tilbyde din service, når din kunde har brug for det. Du kan kombinere dine kampagner med et CRM-værktøj og «angribe» din kunde i flere forskellige trin af salgstragten, i henhold til hans handlinger kan du sende en anden kampagne og/eller et specifikt produkt i henhold til hans adfærd. Hvis han forlod købet på tidspunktet for lukning, kan du også sende en e-mail med «opgivelse af indkøbskurv» og indløse den senere.

Måling og økonomi

To andre vigtige punkter i e-mail-marketingkampagner: Omkostninger og måling af resultater.

Sammenlignet med andre kommunikationsmidler, uanset om det er offline (fjernsyn, radio, aviser) eller online (sponsorerede links, facebook-annoncer, udgivelser), er omkostningerne ved at lancere e-mail-kampagner meget lavere. Der er flere værktøjer på markedet, der er specialiseret i dette segment, nogle endda gratis afhængigt af mængden af ​​forsendelser.

Når vi stadig taler om specialiserede værktøjer, viser langt de fleste af dem kampagneresultater, hvilket er essentielt for at måle ydeevnen af ​​handlinger og måle resultater. Metrics såsom åbningsrate, klikrate, konverteringer eller hvilken type produktabonnenter er mest interesserede i, kan nemt måles ved hjælp af et triggerværktøj.

Hvordan gør jeg ikke min kampagne til spam?

Du har allerede indset alle de fordele, som valget af e-mail marketing vil give din virksomhed, ikke? Men alle disse argumenter vil ikke være til nogen nytte, hvis din klient ikke engang modtager din kampagne, den frygtede spam det kan ødelægge alt dit arbejde. Men hvordan undgår man det? Vi har nogle tips, der kan hjælpe:

E-mail-udbydere er meget strenge omkring layoutet af din e-mail, hvis det hele er i billeder, er der udover at være tungere en stor chance for, at udbydere sender det direkte til spamboksen. Tipset her er at strukturere din kampagnes HTML godt og blande billeder med tekst.

At have din kundes tilladelse til at modtage dine kampagner er nøglen til at få bedre resultater. Når du bruger en købt eller tredjepartsliste, er chancen for, at den potentielle kunde ignorerer eller blokerer beskeden større, netop fordi han ikke accepterede at modtage den. Det virker fristende, især i starten, at have en større liste, men kvalitet er altid mere effektivt end kvantitet.

  • Respekter, hvad din abonnent ønsker, selvom det betyder, at du forlader

Ingen ønsker at miste en klient eller potentiel klient, men hvis det var en anmodning fra dem, respekter det. Det nytter ikke at fortsætte med at sende kampagner til en kunde, der ikke er interesseret i dit produkt eller din service og har gjort dette klart, da han anmodede om at stoppe med at modtage dine kampagner. At holde ham på din liste vil kun generere mere frustration for ham og sænke dine metrics. Tip i dette tilfælde er altid at tilbyde linket til annullering og også en lille formular for at finde ud af årsagen, på den måde vil du have feedback, og du kan bruge den til din fordel.

  • Hold din abonnentliste ren og sund

Forkert indtastede e-mails, inaktive brugere, blandt andre faktorer kan skade effektiviteten af ​​dine kampagner, så det er vigtigt altid at analysere din abonnentliste og rense den med jævne mellemrum. Det betyder ikke ligefrem, at du vil «smide» alle brugere væk, som ikke interagerer med dine kampagner, men ved at lave denne analyse vil det være muligt at opdage forskellige typer profiler og påvirke dem forskelligt, uden at skade nye brugere. Alle vinder 🙂

At påvirke din kunde via e-mail marketing, såvel som andre kanaler, har sine vanskeligheder, det er åbenlyst, at der udover din virksomhed vil være flere andre i kampagnefanen eller din kundes indbakke. Men under hensyntagen til disse tips og give den nødvendige opmærksomhed, vil resultaterne være tilfredsstillende. Det er prøven værd!

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *