Hvordan investere i eiendom på et budsjett

Investering i eiendom er noe av det første du tenker på for å øke inntekten. Eiendom går aldri av moten eller sesong, og dens materielle eiendeler gjør det enkelt for folk flest å forstå. Disse grunnene gjør imidlertid ikke investering enklere, med den vanligste begrensende faktoren kapital.

Mangel på betydelige penger er vanligvis det første motargumentet til alle som foreslår eiendomsinvesteringer fordi folk tror de trenger å eie en eiendom i sin helhet for å komme i gang. Men dette er ikke sant; alle kan investere i eiendom. Mens noen finansieringsløsninger krever en forskuddsbetaling på 5 % til 20 %, er det en myte å trenge seks tall for å investere. Her er noen måter å investere i eiendom på et budsjett.

Grunnleggende prinsipper å følge når du investerer i eiendom

For den flerårige investoren er visse prinsipper gylne. Mange av disse reglene er ikke i investeringsbøker og blogger – de mest verdifulle er selvoppdaget. Disse tre prinsippene kan tjene som en mal for andre, enten de planlegger å investere i en leilighet, en enebolig eller en næringseiendom.

Smart og trygg utnyttelse

Leverage lar investorer gjøre tunge økonomiske løft fordi de forstår hvordan finansinstitusjoner fungerer. Dette prinsippet kan ha den mest forstørrende effekten på kontantavkastningen hvis det brukes strategisk.

Utnytt smart og sikker innflytelse ved å investere i lavrisikoeiendommer og bruke langsiktige finansieringsplaner med fast rente. Investorer som utforsker konservative alternativer er ofte mindre sannsynlige for å:

  • Ha urealistiske forventninger til avkastning på investeringen
  • Vurder alternativer med høyt boliglån og høy innflytelse
  • Kast bort gjelden deres på et dårlig kjøp

Studer kontantstrømmen

Kontantstrøm er konge i enhver investering. Uten nøye vurdering av kontantstrømmen, er det mer sannsynlig at investorer har en dårlig investering eller går konkurs. En nesten nøyaktig kontantstrømberegning vurderer fremtidige utgifter, likviditetsrisiko og svingninger i markedsvariabler.

Med hver faktor som har en kumulativ effekt på den positive kontantstrømmen ved slutten av regnskapsåret, bør alle utgifter minimeres og optimaliseres. Å redusere driftskostnadene er en måte å gjøre det på.

Invester kun i kjente lokasjoner og forretningsmodeller

De mest suksessrike investorene legger kun penger i forretningsmodeller de forstår og lokaliseringer med fast eiendomsskatt fordi de er mer kjent med risikoene som følger med. Imidlertid begrenser disse forholdene antallet investeringsmuligheter og hvorfor investorer konsulterer og ansetter rådgivere med omfattende eiendomskunnskap om et sted.

Å forstå en virksomhet hjelper til med å forberede investoren mot uplanlagte hendelser og isolerer dem fra variabler som kan påvirke markedet mot dem.

Hvordan begynne å investere i eiendom med minimal kapital

Nå som du har en oversikt over noen grunnleggende prinsipper for vellykket eiendomsinvestering, er her fire effektive strategier du bør vurdere for ditt neste kjøp.

Jakttilbud for finansmenn (fuglehund)

Den enkleste måten å komme i gang med eiendomsinvesteringer er ved å finne de beste avtalene for investorer med pengene. Meglere som knytter villige kjøpere til eiendommer med stort potensial omtales som fuglehunder. Arten av forholdet og det økonomiske oppgjøret mellom agenten og investoren avtales før de håndhilser på avtalen.

Eiendomsjakt er best for eiendomsentusiaster med et omfattende nettverk av agenter og de som er interessert i å se hvordan avtaler går ned i sanntid. Selv om fuglehunder kanskje ikke nyter samme grad av økonomisk suksess som ut-og-out-investorer, bærer de ingen risiko, utnytter kunnskapen og økonomien til andre, og krever ikke offisielle dokumenter for å komme i gang.

Eiendomsinvesteringsgrupper (REIGs)

Eiendommer som krever høyere forskuddsbetalinger og tilbakevendende utgifter kan være for mye for de som investerer for første gang. I stedet for at private investorer tar på seg mer gjeld, kan de samarbeide og slå sammen ressursene sine og finansiere slike kjøp. På denne måten deler alle investeringsgruppemedlemmer risikoen og ansvaret for å holde eiendommen i god form.

Eiendomsinvesteringsfond (REITs)

Eiendomsinvesteringsfond (REITs) er perfekt for de som ønsker å få erfaring innen eiendom – men ikke i tradisjonell forstand. REITs er typisk bedriftsinstitusjoner som tilbyr enkeltpersoner lavinntektsinvesteringsmuligheter i retur for passiv inntekt i form av utbytte.

Å begrense risikoeksponeringen til private investorer kommer med et tilhørende fravær av innflytelse. Som et resultat kan investorer ikke forstørre gevinstene sine som de ville gjort med tradisjonelle boliglånsalternativer. Potensialet til investeringen er imidlertid ikke i tvil fordi det er langsiktige leieavtaler.

Hushacking

Hushacking innebærer å kommersialisere de resterende delene av en boligeiendom. Enkelt sagt kjøper eieren en flermannsbolig og leier ut de resterende leilighetene. Huseiere som ikke har noe imot å bo sammen med andre, vil finne bolighacking attraktivt, da de får ekstra finansiering for å håndtere levekostnadene sine.

Ikke overtenk det – bare kom i gang!

Å komme i gang i eiendomsområdet krever mer kunnskap enn kapital, noe som betyr at alle kan begynne sin eiendomsinvesteringsreise med lite penger. Imidlertid er det større sjanser for å oppnå livsendrende gevinster i eiendom med mer kapital enn uten.

Som alle andre virksomheter er suksess med eiendomsinvestering avhengig av erfaring. Å lese flere eiendomsbøker eller lytte til flere investeringspodcaster kan ikke erstatte virkelighetskunnskap, og det er nøkkelen å komme i gang. Med en konservativ investeringstankegang og et godt øye for eiendommer med positivt kontantstrømpotensial, kan investorer finne suksess i eiendomsområdet.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *