Hvordan er en Call Center-jobb? En insiders titt på det første året på The Connection

Interessert i å jobbe på et kundesenter, men ikke sikker på hvordan det er å jobbe i et? Ikke alle selskaper er som The Connection, men vi tror tilfeldigvis at vi tilbyr et eksepsjonelt arbeidsmiljø fordi vi er så menneskeorienterte. Hva betyr det? Vi snakket med Cyndi McDurmott, vår VP for Human Resources, om hva du kan forvente det første året ditt her.

Vår filosofi i vår interaksjon med ansatte så vel som kunder er «én størrelse passer ikke alle.» Cyndi sier at du kan se og føle det med en gang når du kommer på jobb her.

Fordelene starter med trening

«Vi ansetter hver kundeservicerepresentant (CSR) med en spesifikk kunde i tankene,» forklarer hun. «Basert på din personlighet og mulige erfaring, vil vi matche deg med kunden vi tror passer godt.» Det legger grunnlaget for suksess – for kunden og for deg som CSR.

Trinn én: Velkommen til teamet

Din første dag vil du lære om The Connection. Vi kaller det «onboarding» fordi vi tar deg om bord. Du vil lære om selskapets merkevare – hvem vi er og hva det vil si å være en del av The Connection-teamet, selv om du til slutt kommer på jobb hver dag for å samhandle med kunder på vegne av «din» klient.

Trinn to: Klientspesifikk opplæring

Nå som du er et offisielt medlem av teamet, starter du klientspesifikk opplæring. Dette kan vare alt fra to dager til to uker, avhengig av klienten. Det kan virke som lenge, men det er ingen «synk eller svømmetur» her.

«Vi vet at suksessen din avhenger av å gi deg et sterkt grunnlag i kundekunnskap så vel som kundesenterferdigheter før du noen gang tar din første samtale,» forklarer Cyndi.

Du vil motta instruktørledet opplæring (ILT) i klasserom. Opplæringen din vil også inkludere e-læringskomponenter. Du vil lære alt om kundens merkevare – deres kjernevirksomhet, deres produkter, deres innhold (informasjon kundene vil ha og trenger), til og med hvordan du bruker selskapets programvare som grensesnitt med vår egen kundesenterteknologi. Denne opplæringen bygger tillit når du snakker med kunder på vegne av selskapet.

«Deretter vil du gå over til hekkingstrening, forklarer Cyndi. «Du vil ta ekte samtaler, men det vil være noen rett ved din side for å hjelpe deg gjennom hver samtale etter behov.» Dette kan virkelig lindre stresset med å bekymre deg for at du plutselig må «gå live.»

«Du vil offisielt uteksaminere deg fra klientopplæring før du blir løslatt til å gå ut på gulvet på egen hånd og svare på anrop til klienten. Ikke alle fullfører, selv om flertallet gjør det. Viser det seg at du sliter med noe, vil du få en-til-en hjelp til å mestre det, selv om du trenger mer tid. Målet er å gjøre deg til en suksess!»

Få det til å fungere for deg

The Connection er unik ved at vi gjør alt vi kan for å imøtekomme dine behov som ansatt – igjen, fordi målet vårt er din suksess. For eksempel, noen ganger fungerer en CSR-klient ikke bra fordi miljøet bare er for intenst. En klient kan ha svært lidenskapelige (og derfor krevende) kunder, eller de kan bli oversvømmet med samtaler som holder deg på tå hev hvert minutt. Vi vet at intensitet kan føles overveldende for noen mennesker. Hvis det skjer med deg, vil vi samarbeide med deg for å prøve å finne en bedre kundetilpasning.

Hva med kampanjer?

Cyndi bemerker at CSR-er vurderes kontinuerlig – noe som kan føre til raskere kampanjer enn du kanskje forventer. «Vårt kvalitetssikringsteam overvåker samtaler for å se hva som går bra og hvor vi kan forbedre oss, og veiledere tilbyr løpende veiledning.» Så du får både positive slag mens du gjør det bra og fortsetter å få taket på ting, og du får konstruktive tilbakemeldinger fra tidligere samtaler.

«Folk har muligheter til å rykke opp når kunder utvider seg og vi trenger å fylle flere stillinger for dem, og også når noen rykker opp og forlater en åpning.»

Fordi det er så tungt basert på ytelse, er det ingen ventetid før du kan bli forfremmet. Cyndi gir et par eksempler:

  • «Anta at du går inn døren med tidligere tilsynserfaring, og du ser det som en CSR, men du har vært her bare tre måneder. Hvis din klient utvider seg og en teamlederstilling åpner seg, vil vi snakke med deg om det. Vi ser på alles erfaring og bakgrunn.» Og hvis du går gjennom intervjuprosessen og ikke blir valgt, er det ingen «ding» på posten din.
  • «Du har vært hos oss i seks måneder eller så. Du gjør en god jobb for kunden som CSR, du har tatt eierskap og hjelper mennesker rundt deg. Vi kan vurdere deg for en teamlederstilling selv om du ikke har noen veiledererfaring. I dette tilfellet utnevner vi deg som «interim» og vurderer arbeidet ditt over seks måneder, hvoretter stillingen blir permanent.»

Hjelper deg også å lykkes i livet

The Connection gir ikke bare omfattende opplæring for å hjelpe deg med å lykkes på jobben, men vi tilbyr også hjelpende hender for å gjøre ansattes personlige liv bedre også. Vi deler ut ryggsekker fylt med skolemateriell til barna og barnebarna til våre ansatte. Og vi deler ut kalkuner eller skinker til høytiden. Bare to eksempler, men du skjønner.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *