Hvordan bli en vellykket trader: 3 grunnleggende regler

Drømmer du om å bli en profesjonell trader som stadig klarer å tjene på markedene? Hvordan man blir en trader er ikke en hemmelighet, men hvordan man lykkes innebærer grunnleggende skritt. Uansett om du ønsker å handle som statist eller bli en profesjonell trader på heltid. For å håndtere kompleksiteten i finansmarkedene, inviterer vi deg til å lese denne artikkelen nøye til slutten.

Vi hører mye om eksentriske handelsmenn som reiser fra en vakker himmel på jorden til en annen. Som om det er lett å tjene mye penger med handel. Sannheten er at selv om det er mulig å tjene mye penger, er det på ingen måte enkelt eller umiddelbar. I denne forbindelse vil jeg si noen ord om hvem en ekte handelsmann er, og hva han gjør.

En ekte tjener bruker i gjennomsnitt 8 til 14 timer om dagen foran listene. Han studerer deres bevegelser og strategier, holder alt under kontroll til siste liten for å være sikker på at alt går som det skal.

De som hevder å være handelsmenn og blir sett rundt hele dagen, selger sannsynligvis «tvilsomme kvalitetsløsninger». De har kanskje handlet en kvart gang i livet, men de vil vise deg hvordan det gjøres. Alt dette ved å selge drømmen om enkle penger og det «gode liv».

En annen trist sannhet er det 90% av handelsmenn de taper penger på finansmarkedene. Derfor har vi satt svart og hvitt, 3 grunnleggende regler for å unngå å få deg til å falle inn i denne feilen.

Hvordan bli en vellykket handelsmann

Veien til å lære å bli en profesjonell handelsmann er ikke den samme for alle. Men det krever studier, dedikasjon og tid for å oppnå håndgripelige og varige resultater. Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, foreslår jeg at du leser artiklene du finner på denne bloggen. Som trader og trener har jeg studert og samlet informasjon, for å gi tilgang til det grunnleggende til alle som ønsker å starte denne reisen.

Hvis du er interessert i å forstå hvor du finner denne informasjonen, kan du i tillegg til bloggen finne alt på youtube og i podcasten (Invest Hero).

Alle, basert på deres karakter, kan bestemme hvilken type handelsmann de vil bli og derfor studere og få erfaring i den retningen.

Ikke la figuren til den profesjonelle handelsmannen bli sett på som noe fjernt eller uoppnåelig. Med studier, engasjement og riktig tilnærming kan du også oppnå suksess som trader.

Hva er de riktige treningsveiene for å oppnå suksess?

Hvordan bli en trader? Hva skal man studere? Må jeg være utdannet?

Dette er spørsmålene som plager alle de som ønsker å komme inn på dette markedet. Jeg forstår deg, det er enkelt å bli forvirret, informasjonen er mange og varierte. I dag ønsker jeg imidlertid å belyse temaet trening og eksamen.

Har en grad i økonomi er det et flott utgangspunkt for å bli en suksessfull trader. Men det er ikke avgjørende. Svært ofte har jeg møtt folk med grader som imidlertid absolutt ikke visste hvordan de skulle gjøre noe i handelsfeltet. Opplæring er nøkkelen i denne bransjen, og du bør være forberedt på det integrere utdanningen din med annet opplæringsmateriell. For dessverre hvis du tror at en grad er nok, eller at det er det som trengs, vel la oss avlive denne myten umiddelbart. For å handle effektivt og lønnsomt, har du kanskje ikke en høyskolegrad, men du MÅ være godt utdannet.

Bli en vellykket handelsmann: Økonomisk kunnskap og forståelse av markedene

Forståelsen av økonomiske teorier, mikroøkonomi og makroøkonomi, samt metodologisk analyse av regnskap, er grunnleggende faktorer for å bli en vellykket handelsmann. Det er det samme viktig for å forstå hvordan finansmarkedene fungerer regulert, så det kan være nyttig å studere bank, offentlig selskapsrett og andre lignende emner.

Dessuten kan en grad i matematikk eller statistisk vitenskap hjelpe deg med å bli en vellykket handelsmann. Men som jeg allerede har nevnt ovenfor, er det på ingen måte en avgjørende faktor. De største handelsmennene, som jeg har kjent i løpet av min karriere, hadde ingen grad, bare nysgjerrighet og motivasjon.

Teknisk analyse og finansiell numerisk analyse er viktige verktøy for å evaluere investeringer.

Men som jeg sa før, hvordan bli en vellykket handelsmann krever mye mer enn bare en grad. Du må komplettere din akademiske opplæring med annet pedagogisk materiale og fortsette å lære og forbedre deg hele tiden for å oppnå suksess i din handelskarriere.

Nettverket er fullt av pedagogiske ressurser av høy kvalitet, både gratis og betalte, som e-bøker, webinarer, videotimer og mer. Videre er det viktig å aldri stoppe treningen og fortsette å tilegne seg ny kunnskap og ferdigheter. De beste handelsmennene er de som aldri slutter å lære.

Hvilken kunnskap trenger du å ha: hvordan bli en vellykket handelsmann?

For å finne ut hvordan du kan bli en vellykket trader er det viktig å få kunnskap og ferdigheter i ulike områder. Her er noen av tingene du bør vurdere å studere:

  1. Teknisk analyse: Denne typen analyse er basert på grafiske, statistiske og numeriske aspekter. Ved å studere alle disse parameterne kan fremtidige trender identifiseres.
  2. Grunnleggende analyse: Denne typen analyse er basert på forståelse av makro- og mikroøkonomiske nyheter, bedrifts- og statsbudsjetter, for å lage markedsprognoser.
  3. Finansmarkedene: Det er viktig å forstå markedene du ønsker å handle og forstå hvordan de fungerer.
  4. Korrelasjoner mellom markeder: Det er viktig å vite hvordan ulike markeder kan påvirke hverandre og hvordan dette kan påvirke handelsoperasjonene dine.

Også når det gjelder å investere i spesifikke land, er det avgjørende å forstå den politiske situasjonen og de politiske beslutningene som kan påvirke markedene. Da vil det være nødvendig gjøre deg kjent med handelsplattformen levert av megleren hvilken du velger, siden ikke alle bruker den samme. Meglere tilbyr vanligvis kurs for å lære å bruke plattformen deres, f mulighet for å gjøre simulerte investeringer med virtuell kapital.

Det er også viktig studer indikatorer, oscillatorer, støtter, motstander og tekniske analyseverktøy for å få mest mulig ut av kunnskapen din om markedene. Selv om noen plattformer tilbyr automatiske applikasjoner av disse verktøyene, må du forstå hva du bruker for å unngå å bli påvirket av andre.

For å fullt ut forstå hvordan du blir en profesjonell trader eller gjør lønnsomme investeringer, er det mye mer å lære.

Husk at det er viktig å fortsette å studere og lære hele tiden, siden markeder og handelsteknikker er i stadig utvikling.

3 grunnleggende regler: hvordan bli en vellykket handelsmann:

  1. Studie av teknisk analyse og diagrammer. Teknisk analyse og kartlegging er avgjørende for kortsiktige investorer. Fordi de lar deg oppdage trender, identifisere støtte- og motstandspunkter. Bruk indikatorene riktig og forutsi øyeblikk med større volatilitet. Å studere teknisk analyse øker kvaliteten på analysen og forbedrer næringsdrivendes evne til å ta informerte beslutninger.
  2. Velg den ideelle partneren. Å velge ideell programvare for netthandel, er det viktig å ta hensyn til noen grunnleggende kriterier. Som tilstedeværelsen av en lisens og en autorisasjon (for eksempel CySEC eller CONSOB for europeiske handelsmenn). Kvaliteten på plattformene og tilgjengeligheten av komplette prislister. Å stole på en megler som ikke oppfyller disse kravene betyr å risikere å investere med en uautorisert og potensielt farlig mellommann. En god plattform og et bredt spekter av prislister er essensielle elementer for å kunne handle effektivt og diversifisert.
  3. Skaler målene dine og bli en proff. Handel krever riktig forberedelse og å sette realistiske mål. For å komme i gang er det viktig å åpne en konto hos en anerkjent megler, allokere en tilstrekkelig mengde kapital til handler og sette seg oppnåelige mål. Administrere egen kapital er avgjørende for vellykket handel, f.eks en avkastning mellom 10 % og 15 % anses allerede som et meget godt resultat på årsbasis. Uansett må du lære å administrere kapitalen din effektivt

Konklusjon

Hvordan bli en vellykket trader krever engasjement, opplæring og utholdenhet. Det er viktig å åpne en konto hos en pålitelig megler, allokere riktig mengde kapital til handler. Sett realistiske mål og lær hvordan du administrerer kapitalen din. Med disse grunnleggende tingene på plass, kan du ta fatt på veien til handelssuksess. Derimot, Det er alltid viktig å huske at det ikke er noen garantier for suksess og at handel alltid innebærer risiko.

Stog du er i stedet interessert i investeringsverdenen og i å bli kjent med andre investorer som deg, selv nybegynnere, så bli med i fellesskapet Investhero.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *