Hvor mye koster online coaching i Sveits

Hvor kan du få den beste online coachingen til den beste prisen?

Prisen på en time med online coaching kan sammenlignes med suksessen eller effektiviteten til coachingen. Ender du opp med en online coach som selger deg leksjoner uten å løse problemet ditt? Da er hver time av denne online coachen for dyr. Dersom bekymringen din derimot løses effektivt gjennom online coaching, øker betalingsviljen.

Det er bare ett problem: Du finner vanligvis først ut i etterkant om du har funnet en effektiv og effektiv online coach. Bruk derfor profesjonelle leverandører. Og vet prisene som blir spurt!

Hvor mye koster online coaching i Sveits

Markedspriser for profesjonelle coachingtjenester i Sveits

BSO gjennomførte i 2010 en undersøkelse om gebyrstrukturen. Dette er fagforeningen for coaching, veiledning og organisasjonsrådgivning. Det var selvfølgelig en stund siden. Det har imidlertid ikke skjedd mye siden den gang. I hvert fall etter min subjektive oppfatning er prisene fortsatt de samme. Resultatene av undersøkelsen vil imidlertid neppe overraske deg:

  • Følgelig er gjennomsnittsprisen for én time individuell coaching CHF 150 til CHF 200. Nesten 50 % av trenerne som deltok angav dette området.
  • Tjenestetiden og erfaringen til treneren ble også tatt med i undersøkelsen. Nesten 50 % av de spurte trenerne med mindre enn tre års yrkeserfaring anga en gjennomsnittspris på CHF 120 til CHF 150 for én time med individuell coaching.
  • Nesten 20 % av de spurte trenerne ga en gjennomsnittspris på over 200 CHF for individuell coaching. Yrkeserfaring er imidlertid ikke knyttet til størrelsen på honoraret som kreves.

Dataene gjenspeiler honorarene til fagutdannede konsulenter som tilhører bso-foreningen. De ble oppdratt til en times fysisk coaching. Trenere som ikke tilhører bso-foreningen ble ikke vurdert. Det kan være betydelige prisforskjeller. Og utenlandske trenere kan også tilby sine tjenester hos oss. Tyskland og Østerrike er spesielt egnet for den tysktalende regionen. Rauen-rapporten gir for eksempel en god oversikt over det tyske trenermarkedet: Trenerrapport | Honorar fra trenere

Derfor holder prisene seg stabile

Prisen for én time profesjonell online coaching er sterkt basert på prisene for fysisk coaching. Dette er fordi opplæringen og erfaringen til profesjonelle trenere er den samme for begge formatene.

har du sett deg rundt Mange busser annonserer kun prisene på forespørsel. Dessverre hjelper denne tilbakeholdenheten ofte treneren mer enn deg. For hvis du er som meg, vil du ha en løsning på problemet ditt så raskt som mulig. Å spørre treneren først og forhandle om priser koster deg bare tid (og penger).

Dessverre er det bare noen få trenere som jobber utelukkende på nett. Når det gjelder prisene, sies det at de vil holde seg en stund. Fordi treneren betaler for et kontor til tross for netttilbudet og har ekstra kostnader forbundet med det. Først når flere trenere utelukkende stoler på nettformatet vil kostnadsstrukturen endres.

I tillegg (ønsker) noen (profesjonelle) trenere å gjøre sine klienter urolige. De ønsker å holde prisene høye og spre informasjon som ikke kan verifiseres. Noen av dem sier at trenere med avgifter under 120 CHF sjelden er verdt pengene sine. Merker du noe? Denne oppførselen hjelper også trenerne mer enn kundene deres.

Vi lever online virksomhet

Hos MyOnlineCoach tilbyr vi kun online coaching av høy kvalitet. Dette gir deg reell merverdi sammenlignet med fysisk coaching. Dette går selvfølgelig utover å spare tid og fleksibilitet. Med MyOnlineCoach får du en mer effektiv og effektiv opplevelse enn det som er mulig med klassisk coaching.

Vi har funnet på mye for dette! Med vår unike metodikk lever vi mer enn opp til løftet om den enkleste online coaching. Dette er en vinn:vinn-situasjon for begge sider. Våre kunder får størst mulig merverdi og vi holder kostnadene så lave som mulig.

Åpenhet er en selvfølge for oss. Vi spiller reglene for online business. Du kan sammenligne oss med alle andre leverandører når som helst. Våre priser også! Du kan finne dem når som helst på nettsiden vår. Den underliggende prestasjonen er utledet fra den trenerprofilen du ønsker. Dette betyr at du alltid vet nøyaktig hva du får fra oss til hvilken pris.

Hos oss bestemmer du selv prisen

Hos oss kan du velge mellom fire ulike trenerprofiler. Bare hos oss kan du direkte bestemme prisen på online coaching:

  • Rookie Rookien er ny i bransjen. Han har allerede begynt å trene som profesjonell trener og har allerede trent de første med suksess. Vi ber om forståelse for at ikke alle emner dekkes av en nybegynner. 39 CHF | Time.
  • eksperter; Expert Coach er en utdannet coach med flere års erfaring. Han har en grad i sosiale eller økonomiske vitenskaper eller er medlem av bso-foreningen, den største sveitsiske profesjonelle foreningen for trenere. Han har allerede med suksess fulgt mange mennesker som en del av online coaching. 89 CHF | Time.
  • Herre; Mastercoachen har vanligvis flere kvalifikasjoner på masternivå innen samfunns- og/eller økonomiske fag. Han har mer enn seks års erfaring som trener og har mer enn 10 års ledererfaring på ulike nivåer. Han mestrer passende og målrettet online coaching på høyeste nivå. 149 CHF | Time.
  • stormester; Stormestertreneren har et bredt spekter av opplæring og videreutdanning på masternivå. Han har mer enn ti års erfaring som trener og tar med seg mer enn 20 års ledererfaring på ulike nivåer. Vanligvis er han også en erfaren gründer og utprøvd oppstart. Som en stormester innen sitt felt perfeksjonerer han hele tiden online coaching for sine klienter. 229 CHF | Time.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *