Hvilken forsikring for familier? › Beskytt dine kjære

Hvilke typer forsikringer er viktige for unge familier? Hvem betaler hvis det er plutselige skader hjemme? Hvordan sikrer du ung lykke? Dette viser forsikringsappen Sophia 👇 deg

Kom deg endelig ut av huset og flytt inn med kjæresten din. Men hvilken forsikring betaler når naboen ringer på døren fra underetasjen fordi det er en vannflekk i taket hennes. Eller hvis du går deg vill på en eventyrlig og romantisk nattvandring og må ringe etter hjelp fordi en ankel er brukket?

Husholdningsforsikring og personlig ansvar er et must

Det er 2 grunner til dette:

👉 Først: Selv om dine eiendeler kanskje får plass i to flyttekasser og derfor ikke er verdt en formue, vil det over tid samle seg noe som et par. Hvis en innbruddstyv får uautorisert tilgang til leiligheten din, tar verdisakene dine og ødelegger leiligheten, må du kjøpe alt på nytt. Uff – det kommer til å bli dyrt 🤦‍♀️

👉 Andre: Hvis du ved et uhell skader noen andre, er du ansvarlig for det. Du må betale for skaden og den personlige ansvarsforsikringen, som da dekker skaden, kommer veldig godt med, ellers kan det true familiens eksistens. Detaljer om personlig ansvarsforsikring finner du i blogginnlegget vårt Personlig ansvarsforsikring er et must – ingen hvis eller men

❇️ Vår anbefaling: Vi anbefaler at du tegner en husholdningsforsikring for familien din, som nesten alltid inkluderer personlig ansvarsforsikring. Du kan lese om hva du må være oppmerksom på i vårt blogginnlegg Husholdningsforsikring: 7 tips du bør være oppmerksom på.

Ulykkesforsikring er mer enn anbefalt

Det spiller ingen rolle om du får et kick av downhill terrengsykling 🚵‍♀️ som familie eller bare liker å gå tur sammen, noe kan alltid skje. Du må kanskje reddes fra ulendt terreng med helikopter, og hvilken forsikring dekker kostnadene?

Men kanskje «Hjemme søte hjem – lykke alene» gjelder familien din – det er nok farer som lurer der: Å falle av stigen mens du pusser vinduet eller snubler i trappeoppgangen og slår ut en tann. Dette kan resultere i kostbar fysioterapi, tannimplantat eller i verste fall varig uførhet. Ulykkesforsikringen dekker disse kostnadene.

Mer om dette i vårt blogginnlegg Privat ulykkesforsikring – viktig beskyttelse for lite penger

Hele familien er medlem av Alpinklubben og du tror at alle ulykker er dekket? Feil tanke. Vennligst les blogginnlegget vårt Alpenvereinversicherung: Er det riktig for fjellklatring?

Uføreforsikring er også veldig viktig

Ingen ønsker å tenke på at noen i familien kan være midlertidig eller til og med permanent arbeidsufør. Men du bør også tegne forsikring for dette. Du kan forsikre deg godt og billig i ung alder. 💪 Jo tidligere du starter, jo bedre og billigere.

Du finner mer om dette i vårt blogginnlegg Uføreforsikring er et must: hvorfor og når?

Reiseforsikring er også å anbefale

Hvis du liker å reise mye, så tenk på reiseforsikring, for det kan spare familien for høye kostnader. Dersom du må avbestille en reise, vil forsikringen dekke kostnadene i visse tilfeller. Eller en kamel kaster deg grovt i grøfta og du blir hardt skadet. Da vil du at luftambulansen skal fly deg hjem til et østerriksk sykehus.

Du kan finne ut hva reiseforsikringen tilbyr i detalj i vårt blogginnlegg Syk eller ulykke på ferie? Les hva forsikringsselskapene betaler for.

Det er ingen vei utenom bilforsikring hvis du har en

Hvorfor det er slik og hvordan du kan spare penger for familien din, vennligst les blogginnlegget bilforsikring: 7 tips om hvordan du sparer penger

Alle gode ting kommer i tre: forsikring for avkommet

Når du får barn, hva skal du gjøre da? Barn er automatisk inkludert i privat ansvarsforsikring og skal derfor ikke meldes til forsikringsselskapet dersom de bor på samme bosted. Men du må inkludere dem i ulykkesforsikringen og det er fornuftig! Hvis du ikke er sikker på om barn også er forsikret i reiseforsikringen din, så la Sophia sjekke det. Vi hjelper deg gjerne.

Forsikring for hunder og katter

De firbeinte familiemedlemmene er også forsikret. Katten din er automatisk inkludert i den private ansvarsforsikringen for familien. Hundeansvarsforsikring er bare obligatorisk i enkelte føderale stater og bare inkludert i enkelte husholdningsforsikringer. Vi fra forsikringsappen Sophia sjekker gjerne dette for deg og anbefaler deg å tegne en ansvarsforsikring for hunden din.

Finnes det en god og billig familiepakke?

Ja, FamilyPlus fra muki Versicherung forsikrer hele familien. Det er en pakke med supplerende helse-, ulykkes- og reiseforsikring. Dersom et barn blir syk, dekker forsikringen sykehuskostnadene for en voksen opp til 12 år, betaler poliklinisk behandling og transporterer pasienten. For hele familien dekkes utgifter til behandling i spesialklasse etter en ulykke, redningskostnadene, verdensomspennende hjemtransport og reiseavbestilling dersom en reise ikke kan startes. Alle disse tjenestene koster kun € 14,35 per måned for 2 voksne og 1 barn. Med pakken har du sikret deg en del ganske bra og billig.

➡️ Vår konklusjon

Selv om unge familier ennå ikke har økonomiske midler, er det noen få grunnleggende forsikringer som er viktige. Husholdningsforsikring med personlig ansvar, ulykkesforsikring og yrkesuføreforsikring – det skal være enkelt. Dette er obligatorisk. Tegner du da ekstra reiseforsikring er du godt forsikret i nødstilfeller. For det frivillige programmet er det da supplerende helseforsikring, langtidsforsikring, rettshjelpsforsikring osv., men det er en annen historie.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *