Hvad er DDA, og hvad er fordelene for virksomheder?

Du ved hvad er ADD? Selvom det er lidt kendt, har dette værktøj eksisteret siden 2009 og hjælper med at kontrollere din bankkonto og organisere dit økonomiske liv.

Det er det fjerde mest anvendte betalingsmiddel i Brasilien, ifølge centralbanken og giver mulighed for automatisering af indbetalingskort, hvilket er en stor fordel for at undgå kontoforsinkelser og misligholdelser.

Akronymet betyder Autoriseret direkte debiteringog fungerer på samme måde som Automatisk debitering, men med nogle forskelle.

Hvis du vil opdage fordelene ved dette værktøj, og hvordan du bruger det til fordel for din virksomhed, så fortsæt med at læse følgende tekst.

Ingen tid til at læse? Prøv afspilleren nedenfor!

Når alt kommer til alt, hvad er ADD?

Som nævnt ovenfor er Autoriseret Direct Debit et værktøj, der tillader automatisering af regninger.

Med den kan du se alle de sedler, der er registreret i din CPF eller CNPJ, hvilket eliminerer behovet for at håndtere papirarbejde eller glemme at betale. På den måde giver det større kontrol over den økonomiske situation.

Funktionen blev oprettet af National Federation of Banks (Febraban) i 2009 og tilbydes nu af de fleste banker og betalingsinstitutioner. Den skal dog aktiveres, så du skal tjekke om den er tilgængelig til din bankkonto.

Hvordan fungerer DDA?

Funktionen af TILFØJE det er ret simpelt. Derfra sender kreditorinstitutionen opkrævningen direkte til debitors bankkonto med data som navn, gældsbeløb og betalingstermin.

På den måde er det muligt at få overblik over de sedler, der endnu ikke er udløbet. Det er værd at bemærke, at kun kontohaveren er hvem autoriserer DDA.

Efter autorisation sker betaling på en praktisk og hurtig måde – på pengeinstituttets app eller hjemmeside – og beløbet sendes direkte til kreditor.

Du skal dog være forsigtig. I nogle tilfælde er det almindeligt at modtage regningen og ikke identificere den virksomhed, der foretager opkrævningen.

Dette skyldes, at DDA mange gange kommer med navnet på betalingsformidleren eller med et firmanavn, som er forskelligt fra handelsnavnet. Husk derfor at verificere alle oplysninger.

DDA vs direkte debitering: hvad er forskellene?

På trods af at de er debetfunktioner, er DDA og direkte debitering har vigtige forskelle mellem dem.

Ved automatisk debitering registreres kontoen kun én gang, baseret på en bestemt kode. Hermed vil regningens beløb blive trukket fra kontoen hver måned, altid på forfaldsdatoen.

Med DDA er det muligt at se og få besked, når der dukker en slip i CPF eller CNPJ. I modsætning til direkte debitering kræver DDA imidlertid betalingsautorisation.

Hvad kan betales med DDA?

Skole- eller universitetsundervisning, sygeforsikring, medlemskab af fitnesscenter og husleje er eksempler på regninger, der kan betales fra DDA.

Det er dog nødvendigt at huske, at nogle tjenester ikke kan betales med funktionen, såsom:

  • Skatter;
  • Internet- og mobilregninger;
  • Offentlige tjenester som el, vand og gas.

Hvorfor tilbyde DDA i din virksomhed?

For virksomhederne tilbyder DDA flere fordele, der gør hverdagen nemmere og undgår uforudsete hændelser. Tjek hvad de er.

1. Forenklet betaling

DDA giver dine erhvervskunder mulighed for at udføre betaling med et enkelt klik. Denne smidighed sikrer en bedre oplevelse og eliminerer stregkodeudfyldningsprocessen.

2. Hurtigere kompensation

Generelt udlignes regninger inden for tre hverdage. Med DDA cleares betalingen på en eller to hverdage,

3. Reducerer chancerne for misligholdelse

En anden fordel ved DDA er reduktionen af ​​dårlig gæld. Da sedlerne er tilgængelige online, er der ingen chance for, at de går tabt, og kunderne risikerer ikke at miste dem eller glemme at betale.

4. Mindre omkostninger

Da DDA giver mulighed for automatisering af regninger, behøver din virksomhed ikke at bekymre sig om at sende fysiske regninger til kunderne. Så der er færre print- og forsendelsesomkostninger og mere effektivitet i faktureringsstyring.

Find ud af om andre måder at foretage hurtige og sikre betalinger på

For at holde din virksomhed konkurrencedygtig og undgå den frygtede opgivelse af vognen er det vigtigt at have så mange betalingsmetoder som muligt.

Det skyldes, at forbrugerne med den teknologiske transformation er mere krævende end nogensinde før, og de leder efter agile og fleksible løsninger under kassen.

Nu hvor du allerede ved det hvad er ADD og hvordan virker det, er tiden inde til at finde ud af om andre hurtige og sikre betalingsmetoder, der hjælper dig med at oplade din virksomhed effektivt. Tjek det ud.

1. Betalingsgateway

O betalingsgateway er en teknologisk løsning, der formidler mellem netbutikken, forbrugeren, kortoperatøren og pengeinstituttet, der garanterer dataens sikkerhed og fortrolighed og er ansvarlig for betalingen ved kassen.

2. QR-kode

Kendt for sin praktiske funktion, QR-koden, det er en trend inden for betalingsmetoder. Den fungerer som en stregkode og har et gitterformat, men formår at gemme meget mere data og give fleksibilitet i betalinger og bekvemmelighed for forbrugerne.

3. Pix

O pix er centralbankens øjeblikkelige betalingssystem. Lanceret i slutningen af ​​2020 er betalingsmetoden allerede mere brugt af brasilianere. I april 2022 slog denne metode sin egen rekord med næsten 60 millioner transaktioner på en enkelt dag.

Med den falder betalinger inden for 10 sekunder, og kan foretages 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, inklusive weekender og helligdage. Derudover er priserne normalt billigere end kreditkort og boleto.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *