Hva du kan forvente når du intervjuer på The Connection

Interessert i hva som kreves for å være en Call Center-representant? Vi svarer på alle spørsmålene dine med denne oversikten over hva du kan forvente når du intervjuer på The Connection.

Tidligere erfaring

Vi elsker når søkere har ansettelsesforhold og erfaring i kundeservicebransjen. Men det er ikke et absolutt krav! Her er det vi ser etter:

 • Kundeserviceopplevelse. Har du jobbet innen detaljhandel, gatekjøkken, servering etc. og hatt en kundevendt stilling? Dette er hele jobben din som Call Center-representant, så den slags erfaring sier sitt!

Vårt ideelle mål: Noen med tidligere kundesentererfaring og 1+ års erfaring med kundeservice (f.eks. detaljhandel, fast food, server, etc).

 • Lang levetid hos tidligere arbeidsgiver. Hvor lenge har du jobbet for dine tidligere arbeidsgivere? Ikke bare viser lengre ansettelsesforhold i et selskap at du vil bli værende en stund, men det indikerer også at du er en kvalitetsmedarbeider som er verdt å beholde!

Vårt ideelle mål: Din forrige jobb ble holdt i minst 12 måneder.

 • Prestasjoner (både profesjonelle og personlige). Enten det er å effektivisere den gamle arbeidsplassen din eller å bestige et fjell, liker vi å vite hva du er stolt av!

Personlighet

Jobberfaring er selvfølgelig viktig. Men ikke alle kommer til å ha 1+ års erfaring med kundeservice. Det er der personligheten din spiller inn. Her er hva vi ser etter når det gjelder personlighet:

 • Kulturpass. Vi liker å ha det gøy på The Connection, og vi vil ha det gøy med menneskene vi jobber med! Så vi ser etter noen som er optimistiske, har en optimistisk personlighet og er høflig og profesjonell. Ta det fra vår HR-direktør, Cyndi McDurmott, «Tidligere arbeidserfaring og prestasjoner er viktige, men personlighet kan være med på å bestemme en all-star som skal hjelpe selskapet å vokse.»
 • Intelligent og ambisiøs. Intelligens er ikke hovedfaktoren, men det er et sterkt grunnlag for suksess. Hver ansatt må ha minst et GED eller High School Diploma.

Vårt ideelle mål: Søkere som har noen høyskole eller sertifikater utover et videregående diplom eller GED eller en høyskolegrad.

 • Detaljorienterte. Oppmerksomhet på detaljer er en kritisk komponent i rollen. Er du typen person som vil sjekke arbeidet ditt for å sikre at kundens behov blir dekket?
 • Ærlighet. Vårt mål er å tiltrekke ærlige, rettferdige ansatte. Så alle søkere må bestå klientspesifikke bakgrunnssjekker for å sikre at de oppfyller minimumskontraktskravene for våre kunder.

Taktiske ferdigheter

I hvert intervju går våre søkere gjennom en rekke ferdighetsbaserte tester. På denne måten får vi et bedre inntrykk av din evne til å utføre jobbens funksjoner. Her er en liste over de ulike testene:

 • Skriveprøve. Dette er for å kvalifisere din evne til å skrive med en hastighet med nøyaktighet som vil tillate rettidig ytelse. Du må oppfylle eller overgå en poengsum på 20 ord per minutt. Du vil få to forsøk på testen før du må omplanlegge og ta en ny dag. Du kan øve deg på å bruke denne online testen.
 • Mattequiz. Dette er en kort quiz for å teste din evne til å utføre grunnleggende multiplikasjon/subtraksjon.
 • Navigasjonstest. Vi vil bare sørge for at du kjenner veien rundt en datamaskin! Denne testen sikrer at du enkelt kan navigere gjennom en kundeside – du må kunne gjøre det for å svare på spørsmål fra kundene.

Hvordan forberede

Så nå vet du hva vi ser etter. Det eneste som gjenstår er å bestemme hvordan du skal forberede deg til et intervju! Her er noen tips fra vårt HR-team:

 • Kle deg profesjonelt. Vi kjører ikke en motekonkurranse, men vi forventer at søkerne våre tar seg tid til å presentere sitt beste bilde under søknadsprosessen. Faktisk vil ikke ansatte som ikke er kledd riktig for intervjuprosessen bli intervjuet; de må planlegge på nytt for en senere dato. En god regel er å la de revne jeansene og de ermeløse toppene være hjemme.
 • Øv på skrivetesten. Ikke glem, dette er den ene testen du faktisk kan ta før du kommer til intervjuet! Her er testen.
 • Oppdater CV-en din. Vi har en flott ressurs for å hjelpe deg med å lage den perfekte CV-en! Bruk vår CV-mal for callsenter for å oppdatere deg selv.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *