Fordeler med programvareoutsourcing i Vietnam

I disse dager har outsourcing av programvareutvikling til Vietnam blitt veldig populært. Hvorfor Vietnam? Dette er fordi landet har en høyt kvalifisert arbeidsstyrke og også har en av de lavere kostnadene. Til tross for at det er et av utviklingslandene i Asia, har det klart å styrke sin informasjonsteknologiindustri, takket være den store støtten fra regjeringen.

Når det gjelder økonomisk utvikling, har landet gjort store fremskritt, noe som gjør det til et av de mest populære reisemålene når det gjelder programvareutvikling. I følge Saigon Technology gir outsourcing av krav til programvareutvikling til Vietnam mange fordeler. La oss finne det ut.

Teknisk utdanning av høy kvalitet

Det er så mange dyktige programvareutviklere i landet, noe som gjør det til et utmerket marked for IT-fagfolk som er blant noen av de beste i Asia og til og med i verden. Det er mange talentfulle utviklere i landet som jobber sammen om programvareprosjekter over hele Asia.

Kvaliteten på utdanning og selvstudier og forskning forbedres jevnt og trutt på høyskoler og universiteter. Teknologiutdanning har blitt investert tungt, og har fått IT-fagfolk til å rangere blant de beste i verden. Videre vokser antallet vietnamesiske IT-utviklere kontinuerlig.

Banebrytende teknologier

Programvareoutsourcing i Vietnam er i forkant av innovasjon. Vietnam setter sitt preg på den globale scenen som en av de raskest voksende økonomiene i den asiatiske regionen. Det leder med banebrytende teknologier, inkludert Blockchain som ville forme fremtiden til verden i dag.

Bortsett fra å opprettholde oppdatert teknologi, tilbyr outsourcingselskaper i Vietnam også tjenester for nye teknologier. Dette er på grunn av tilgangen til lokale ingeniører som jobber på tvers av forskjellige plattformer på den mest effektive måten.

Dessuten har flertallet av programvarefagfolk praktisk erfaring med å jobbe med store salgsprosjekter som millioner av mennesker har tilgang til på global skala.

Engelsk ferdighet

Når det gjelder IT-suksess, kan språk være en stor utfordring, spesielt for land som ikke har engelsk som andrespråk. Dette er imidlertid ikke tilfellet når det gjelder utsourcing av programvareutvikling i Vietnam. På Education First English Proficiency Index ble landet rangert som 65th I asia.

Høyskolekandidater er dyktige i engelsk, uansett grad. Programvareutviklere har ingen problemer med å kommunisere med outsourcing-kunder. Som engelsk-klar, posisjonerer Vietnam seg blant de beste destinasjonene for IT-outsourcing over hele verden.

Pålitelige og rimelige tjenester

Når det kommer til offshore programvareutvikling, er det et utall av muligheter i Vietnam. Sammenlignet med USA kan arbeidskostnadene nå så mye som nitti prosent. Dessuten er anleggene svært gunstige sammenlignet med andre utviklingsland.

Videre er landet et av de 10 beste landene når det gjelder outsourcing av programvareutvikling. I dag setter investering i den vietnamesiske programvareindustrien deg på rett vei. Du vil ikke bare spare penger, men også få programvareløsninger av høy kvalitet.

Gode ​​mennesker og spesiell kultur

For ingeniører er Vietnam uten tvil et utmerket land, med moderne teknologi og dyktige arbeidere. Disse fagpersonene er punktlige, svært ansvarlige mennesker som er innovative og har gode kommunikasjonsevner. Videre er vietnamesiske programvareutviklere veldig tålmodige når det gjelder å levere oppgaver og kommunisere bekymringer som kan oppstå under utviklingsprosessen.

Utviklingsteamene er ekstremt tilpasningsdyktige, og tilpasser seg lett til verktøyene og prosessene til klienter. Dessuten sørger de tekniske teamene for at kundene får velegnede, tett sammensveisede team av spesialister hele tiden.

Pålitelig destinasjon

I tre tiår nå har Vietnam vært en av de mer imponerende økonomiene i Asia. Den har overvunnet den økonomiske krisen for å bli en mellominntektsnasjon. Som et av de mest økonomisk suksessrike landene i Asia, er det et yndet reisemål for selskaper som søker programvareutviklingstjenester.

Med jevn vekst gjennom årene og motstandskraft mot pandemien, dukket Vietnam opp som en lovende destinasjon for internasjonale investeringer i forskjellige sektorer, spesielt programvareutvikling outsourcing. Gigantiske organisasjoner, som Apple og Samsung, har investert i markedet som følge av solid støtte fra den vietnamesiske regjeringen.

Arbeidsstyrken

Vietnams arbeidsstyrke har langt mindre omsetning og mye bedre stabilitet enn andre land som er involvert i outsourcing. Bedrifter i Vietnam har generelt en IT-relatert omsetningshastighet som er mindre enn 5 prosent. Spesielt er byen Ho Chi Minh anerkjent for å ha en betydelig lav utmattelsesrate samt en sterk arbeidskraft.

Basert på Tholons Services Globalization Index 2021, rangert Vietnam på 25th TSGI Topp 50 digitale nasjoner over hele verden.

Geografisk nærhet

Tilknytning til utviklingsteamet er avgjørende når det gjelder outsourcing av programvareutvikling. Hvis dette innebærer utenlandsreiser, kan dette være vanskelig å gjøre uten å bestille dyre flyreiser eller kun stole på videokonferansetjenester. I dag går det imidlertid direktefly til Ho Chi Minh-byen fra Europa.

Takket være moderne infrastruktur har det aldri vært enklere å bo i storbyregioner. Disse inkluderer flyplasser, som muliggjør sikker passasje gjennom sikkerhetsskannere før ombordstigning. Styrken til Vietnam ligger i dens strategiske drift og ledelse 24/7, som dekker forskjellige tidssoner over hele kloden.

Pandemisk motstandskraft

Vietnam var et stjerneeksempel på teknisk styrke og sosial motstandskraft mens andre utviklede land kjempet med Covid-19. IT-bransjen i landet klarte å holde seg flytende, og landet kom raskt over krisen med rask tenkning og sterke beredskapsplaner.

I juni 2021 ble Vietnam dessuten erklært som det største landet etter befolkning uten Covid-dødsfall. Flertallet av IT-fagfolk i landet trenger ikke å jobbe hjemmefra lenger. Å velge Vietnam som en outsourcing-destinasjon tilbyr virkelig flere fantastiske fordeler.

Konklusjon

Vietnam har gjort enorme fremskritt i økonomisk utvikling. Nå er Vietnam-programvareoutsourcing en av de mest ettertraktede. Videre er tilstedeværelsen av gigantiske IT-firmaer i landet et bevis på den sterke IT-bransjen.

Når det gjelder krav til programvareutvikling, viser partnerskap med en tjenesteleverandør for programvareutvikling i Vietnam seg å være et godt valg som ikke bare fører til å anskaffe en løsning av høy kvalitet, men også øker avkastningen på investeringen.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *