Fordelene ved å inkludere virksomheten din

Når du driver en bedrift, er det mange ting som må tas vare på. Det er en gledelig satsning, men det kan også bli komplisert. En måte å forenkle ting på er å innlemme virksomheten din.

Å innlemme virksomheten din vil kreve bistand fra en virksomhet som inkluderer tjeneste. Når du har innlemmet virksomheten din, vil du kunne registrere deg hos myndighetene, utstede aksjesertifikater, åpne bankkontoer og registrere skatt i ditt navn.

Hva er bedriftsinkorporering?

Enkelt sagt er forretningsinkorporering prosessen med å sette opp et nytt selskap fra grunnen av. Du kan oppnå dette ved å innlemme det i hjemstaten din og staten der firmaet ditt skal operere.

Selskapsstiftelse er prosessen med å etablere et selskap eller aksjeselskap. Når et selskap er offisielt stiftet, betyr det at det nå er en juridisk anerkjent enhet. Dette betyr at et selskap har sitt navn, skatteidentifikasjonsnummer og aksjonærer. Det beskytter også selskapet fra juridisk ansvar.

Fordeler med bedriftsinkorporering

Det er mange fordeler med å innlemme firmaet ditt. Hvis du tenker på å innlemme, her er flere grunner til at du bør gjøre det. Følgende er noen fordeler:

1. Lar deg skille deg fra virksomheten din

Ved å inkludere virksomheten din kan du skille deg fra virksomheten din. Kreditorer til din bedrift kan ikke få tak i bedriftens eiendeler eller omvendt.

I tillegg slipper du å betale erstatning når du blir saksøkt personlig for noe firmaet ditt har gjort, for eksempel å ha forårsaket en ulykke mens du driver virksomhet. Denne metoden kan skjerme selskapets og eiernes eiendeler fra kreditorer.

2. Inkorporerte virksomheter kan selges raskt og enkelt

Et aksjeselskap er en juridisk enhet atskilt fra sine eiere (aksjonærene). Dette betyr at selskapet også kan selges når du selger virksomheten din. Hvis du overlater virksomheten til noen i testamentet ditt, mottar de automatisk alle aksjene i selskapet ditt og er deretter ansvarlig for å betale skatt på dem.

Fordelene ved å selge en inkorporert virksomhet inkluderer:

  • Åpenhet: Prosessen er mer enkel og gjennomsiktig fordi det ikke er behov for å sortere ut kompliserte skatteimplikasjoner eller arveplanleggingsspørsmål.
  • Omsettelighet: Firmaet ditt har mer markedsverdi fordi det er lettere å selge; du trenger ikke å bekymre deg for hvor mye penger som skal gå til skatt før noen fortjeneste når sin endelige destinasjon.
  • Engros: Den største fordelen med å selge en inkorporert virksomhet er at du kan selge den som en helhet eller selge eiendelene separat. Dette er gunstig fordi du kanskje vil beholde visse eiendeler, eller du vil kanskje selge alt sammen. Dessuten er det også mulig at du selger selskapet som en helhet, men ikke alle eiendelene på en gang.

Du kan tiltrekke deg tredjepartskjøpere og partnere ved å være i stand til å eie en enhet uten å ha direkte ansvar for dens forpliktelser eller gjeld. Dette kan føre til at de kjøper eiendeler selv om de ikke hadde noen interesse i å drive disse eiendelene selv.

3. Sikkerhet fra kreditorer

Inkorporering er en måte å beskytte dine personlige eiendeler mot kreditorer. Med andre ord, når virksomheten din er innlemmet, er du ikke personlig ansvarlig for selskapets gjeld eller forpliktelser.

Hvis en kreditor kommer etter deg for penger virksomheten skylder, må de gå gjennom likvidasjonsdomstoler og prøve å saksøke selskapet selv. Dette gjør det vanskeligere for kreditorer å kreve inn på ubetalt gjeld.

4. Reduksjon i skattebelastning

Å innlemme virksomheten din kan redusere skattebyrden for ansatte, direktører og offiserer ved å gjøre selskapets utgifter fradragsberettiget.

Selskapsskatter er lavere enn personskatt. Som en inkorporert enhet kan et selskap betale skatt annerledes enn en ikke-inkorporert enhet (et enkeltpersonforetak eller partnerskap).

Selskaper har skattesatser og regnskap, som varierer for hver enkelt person. Dette gjør det lettere for bedrifter å administrere sin økonomi uten å måtte bekymre seg for å betale skatt på sin personlige inntekt så vel som på sin forretningsinntekt separat.

Så, å innlemme virksomheten din gir noen skattefordeler du ønsker å utforske.

5. Incorporated Business hjelp med å få kreditt

Innlemmelse av bedriftseier kan også hjelpe deg med å få kreditt for virksomheten din med mindre risiko for dine personlige eiendeler. Dette er fordi virksomheten er atskilt fra eieren, og du kan bruke virksomhetsmidlene til å sikre et lån uten å være personlig ansvarlig.

Å innlemme virksomheten din vil beskytte deg mot juridisk ansvar, noe som betyr at hvis noen saksøker selskapet ditt, kan de ikke saksøke deg personlig. Dette er en av mange grunner til at det er fornuftig å innlemme en virksomhet i dag.

6. Troverdighet

Innlemmelsen av et firma gjør det mer pålitelig. Som bedriftseier vil din troverdighet øke, og med det vil din innflytelse i samfunnet øke. Som et resultat vil investorer være mer tilbøyelige til å jobbe med selskapet ditt på grunn av dets rykte for pålitelighet.

Dette er en fordel å vurdere hvis du vurderer å utvide virksomheten din og tiltrekke deg flere investorer, kunder og til og med ansatte.

7. Mer fleksibilitet i strukturen

Selskaper er underlagt færre restriksjoner enn enkeltpersonforetak eller partnerskap, så de har mer fleksibilitet med hensyn til hvordan de driver virksomheten og hvor mye penger de kan tjene til eierne. Så, å inkludere virksomheten din vil gi deg fleksibiliteten du trenger for å administrere virksomheten din for å oppnå de ønskede resultatene.

8. Foretrukket skattebehandling

Du kan bli overrasket over å høre at skattebehandlingen for inkorporerte virksomheter varierer etter provins og territorium, spesielt hvis du vurderer å eie et offshoreselskap. Generelt er skattebehandlingen for å innlemme virksomheter generelt gunstigere enn for uavhengige virksomheter.

Faktisk kan inkorporering spare deg penger på skatt ved å gi selskapet en separat juridisk identitet fra eierne, slik at det kan skape tap eller kreditter som kan brukes mot andre inntekter.

Konklusjon

Når du først har innlemmet virksomheten din, vil det være mye enklere å få finansiering fra investorer og banker. I tillegg vil skattefordelene som følger med inkorporering også hjelpe deg med å spare penger mens du beskytter deg selv. Derfor oppveier fordelene ved å innlemme virksomheten deres ulemper.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *