Fokuser på rekrutterings-, onboarding- og ytelsesmodulene

Vårt oppdrag er å hjelpe tusenvis av kunder med å oppnå sine egne oppdrag ved å planlegge for, finne og beholde flere EN Spillere. ClearCompany Talent Management Platform har bidratt til å revolusjonere å ansette talenter og administrere ansatte for organisasjoner i alle bransjer. Ekspertene våre har en lidenskap for å forbedre og støtte alle typer arbeidsstyrker.

Ofte velger vi en suksesshistorie for å gi innsikt i virkelige kunder ClearCompany har hjulpet. Fra byggefirmaer til kunder i gjestfrihetsbransjen, vi er dedikerte til å sikre vekst og suksess for virksomheten din gjennom de ansatte som får det til å skje hver dag. I dag skal vi dykke inn i hvordan Nikkiso Cryogenic Industries revolusjonerte talenthåndteringsprosessen deres med assistanse fra ClearCompany.

UTFORSK: For å se alle våre casestudier av ekte kunder og deres suksess med ClearCompany, vennligst gå til vår ClearCompany Client-side.

Fokuser på rekrutterings-, onboarding- og ytelsesmodulene

Mens ClearCompany er modulbasert og kan brukes av selskaper i forskjellige størrelser på tvers av utallige bransjer, får kundene mest nytte av å bruke vår tett integrerte plattform for å ansette og administrere talenter i organisasjonen deres.

Den sømløse integrasjonen av våre prisbelønte Talent Acquisition-verktøy og vår ledende ytelsesmodul tilbyr en ende-til-ende-løsning for å ansette, engasjere og beholde nye ansatte, som du vil lese i vår omtalte casestudie.

Et blikk på Nikkiso Cryogenic Industries

Som en av verdens ledende energiprodusenter tilbyr Nikkiso Cryogenic Industries rene energiløsninger for et bredt spekter av design-, ingeniør- og forretningstjenester. Grunnlagt for over 50 år siden, konstruerer de kryogent utstyr for industrien for ren energi og industrielle gasser, og gir en nødvendig og kritisk kobling til krafthus, organisasjoner og bedrifter.

Problemet: En manuell, frakoblet talentprosess

Med jevn vekst og et stort antall ansatte fant Nikkiso Cryogenic Industries ut at deres nåværende talentprosesser ikke var bærekraftige. Fjell med papirarbeid satte fast ansettelseslederne deres. Manuell oppslag til industriens stillingsforetak begrenset deres evne til å skaffe høykvalitetskandidater. En lang og ineffektiv ansettelsesprosess førte til en dårlig kandidaterfaring. De visste at de gikk glipp av EN Spillere og at noe måtte endres.

«Alt var papir – vår CV-prosess, vår bakgrunnssjekkprosess. Vi var et selskap med bekreftende handling, og vi trengte å forbedre søkeprosessen vår. Jeg visste at vi måtte finne en måte å automatisere vår rekruttering og vår oppbevaring av kandidatinformasjon.» -Jennifer Iles, direktør for HR Global Operations, Nikkiso Cryogenic Industries

Nikkiso Cryogenic Industries trengte også å modernisere prosessene sine og bedre spore og analysere dataene deres, for å møte samsvarskravene som følger med å være en offentlig entreprenør. Å finne en måte å øke effektiviteten, åpenheten og konsistensen i prosessene deres var avgjørende for å fortsette veksten.

Til slutt trengte Nikkiso Cryogenic Industries en moderne, integrert ytelsesstyringsprosess for å beholde toppyterne de henter inn, og utvikle dem til fremtidige ledere og ledere.

Nikkiso Cryogenic Industries var i stand til å holde seg på toppen av deres #rekrutteringstiltak med støtte fra @ClearCompany. Finn ut hvordan:

Løsningen: En integrert, strømlinjeformet plattform

Med hjelp fra ClearCompany gikk Nikkiso Cryogenic Industries over til en effektiv, programvaredrevet rekrutteringsprosess, inkludert verktøy for å øke hastigheten på stillingsannonser, intervjuplanlegging og samarbeid mellom rekrutterere og ansettelsesledere. ClearCompanys papirløse onboarding-system var raskere og ga en flott opplevelse for nyansatte. Like viktig var muligheten til å spore, lagre og analysere data på ett sentralisert sted. ClearCompanys integrerte ytelsesverktøy gjorde det mulig for Nikkiso Cryogenic Industries å spore utviklingen til hver av disse ansettelsene gjennom karrieren. Og ClearCompanys implementeringsteam fikk det hele til å skje raskt, med fokus på langsiktig suksess.

«Implementeringen kunne ikke vært enklere, og den kunne ikke vært mer organisert. Arbeidsflyter og beste praksis er allerede integrert i implementeringsprosessen din, og vi bygde den ut med vår implementeringsleder. Vi har ikke behøvd å endre den i det hele tatt siden vi gikk live for halvannet år siden.»

I tillegg til talentadministrasjonsplattformen, tillot ClearCompanys bransjeledende toveis integrasjon med ADP Nikkiso Cryogenic Industries å lage en fullstendig tilpasset Human Capital Management-løsning, som øker effektiviteten på tvers av alle HR-funksjoner.

«ADP Connector er en spillskifter. Det er nesten som ClearCompany og ADP er ett. Det er ganske fantastisk. Det er ingen avvik i dataene. Alt er rent når det kommer inn i vårt journalsystem.»

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *