Fokuser på modulene for søkersporing og onboarding

Vårt oppdrag er å hjelpe tusenvis av kunder med å oppnå sine egne oppdrag ved å planlegge for, finne og beholde flere EN Spillere. ClearCompany Talent Management Platform har bidratt til å revolusjonere å ansette talenter og administrere ansatte for organisasjoner i alle bransjer. Ekspertene våre har en lidenskap for å forbedre og støtte alle typer arbeidsstyrker.

Ofte velger vi en suksesshistorie for å gi innsikt i virkelige kunder ClearCompany har hjulpet. Fra byggefirmaer til seniorsentre, vi er dedikerte til å sikre vekst og suksess for virksomheten din gjennom de ansatte som får det til å skje hver dag. I dag skal vi dykke inn i hvordan Sun Peaks Resort forvandlet ansettelsen ved hjelp av ClearCompany-plattformen.

UTFORSKE: For å se alle våre casestudier av ekte kunder og deres suksess ved bruk av ClearCompany, vennligst gå til vår ClearCompany Client-side

Fokuser på modulene for søkersporing og onboarding

Mens ClearCompany er modulbasert og kan brukes av selskaper i forskjellige størrelser på tvers av utallige bransjer, får kundene mest nytte av å bruke vår tett integrerte plattform for å ansette og administrere talenter i organisasjonen deres.

Se hvordan @ClearCompany hjalp Sun Peaks Resort and Hotel med å konsolidere #ansettelsesprosessen og redusere #onboarding-tiden:

Den sømløse integrasjonen av vår prisbelønte modul for søkersporing og våre ledende onboarding-verktøy tilbyr en ende-til-ende-løsning for å ansette og akklimatisere nye medarbeidere, som du vil lese i vår omtalte casestudie.

Hvordan ClearCompany hjalp Sun Peaks Resort med å transformere ansettelsesprosessen deres

Utsikt over Sun Peaks Resort

Et viktig feriemål i det indre av British Columbia, Canada, Sun Peaks Resort og Sun Peaks Grand Hotel er de to største arbeidsgiverne i samfunnet deres. Sun Peaks tilbyr et stort utvalg av underholdning og aktiviteter, som skigåing, shopping, fotturer og sykling, og bringer inn flere tusen besøkende hver dag.

Sun Peaks Resort og Sun Peaks Grand Hotel vet viktigheten av å bygge et sterkt fellesskap. Mens de jobber for å utvide virksomheten, er utfordringen de står overfor å opprettholde tilknytningen til lokale innbyggere og bedrifter samtidig som de fortsetter å gi en mye ettertraktet ferieopplevelse.

Problemet: Talentanskaffelse i gjestfrihetsbransjen

Å operere i gjestfrihetsbransjen utgjør en utfordring for rekrutterere og ansettelsesledere. Hvert år ansetter Sun Peaks Resort og Sun Peaks Grand Hotel over 500 ansatte for å hjelpe til med tilstrømningen av besøkende. Med over 400 000 skiløpere på besøk i høyvintersesongen, trengte Sun Peaks å finne en måte å strømlinjeforme ansettelsesprosessen og koordinere påstigningsarbeidet.

Sun Peaks Resort og Grand Hotel var i stand til å holde seg på toppen av deres #rekrutteringstiltak med støtte fra @ClearCompany. Finn ut hvordan:

Tidligere hadde de ingen sentralisert prosess, noe som førte til hull i kommunikasjonen, ineffektiv ansettelse og ombordstigningsopplevelser som varierte fra ansatt til ansatt. The Hotel and the Resort hadde hver sin manuelle prosess for ansettelse og ombordstigning av nye ansatte, noe som hindret deres sesongansettelser.

«Alt var manuelt for oss før ClearCompany. Vi sendte e-poster og behandlet papirskjemaer. Nå er vi i stand til å effektivisere og forbedre kandidatopplevelsen.» – Shawnee Porter, HR-koordinator

Løsningen: Konsolidere ansettelsesinnsatsen

ClearCompany tilbød en sårt tiltrengt løsning. De bransjeledende Talent Acquisition-verktøyene fra ClearCompany skapte en enhetlig og konsistent prosess som både hotellet og feriestedet kunne bruke. Funksjoner som automatiserte stillingsannonser og muligheten til å spore kandidataktiviteter hjalp Sun Peaks til raskt å øke sin rekkevidde.

Ansettelsesledere kunne nå raskt screene kandidater før intervjuprosessen, planlegge intervjuer i tide og ta med seg nyansatte med ClearCompanys Paperless Onboarding-løsning. Dette ga ledere muligheten til å ta en mer aktiv rolle i ansettelsesprosessen, og dele informasjon mer fritt, og fremme en samarbeidsprosess mellom hotellet og feriestedet.

«ClearCompany leverer en flott kandidatopplevelse enten vi bestemmer oss for å gå videre med en kandidat eller ikke. Plattformen er enkel for våre ansettelsesledere å bruke og gir en arbeidsflyt for å hente kritiske beregninger og data.» – Jennifer Dekkers, HR-koordinator

Resultatene

Sun Peaks var i stand til å revolusjonere sin rekrutterings- og onboarding-innsats med støtte fra ClearCompanys bransjeledende Applicant Tracking and Onboarding Solutions. Sun Peaks reduserte ansettelsestiden betydelig og fortsetter å se effektiviteten deres vokse år etter år. I tillegg til å redusere tiden til å ansette, var Sun Peaks i stand til å øke sin oppsøkende innsats ved hjelp av ClearCompanys e-postmaler. Disse kommunikasjonsforbedringene bidro til å transformere deres kandidatopplevelse, og førte til et større antall sterke ansettelser som kan gi fantastiske gjesteopplevelser, sesong etter sesong.

«Mye av våre sesongansettelser skjer flere uker om ikke måneder før ansatte faktisk begynner å jobbe hos oss, og dette er et kritisk tidspunkt for å sikre at vi opprettholder en dialog og engasjement. Vi vet at ansatte har valg i hvor de jobber, og å utnytte verktøy som muliggjør engasjement samt en differensiert kandidat og erfaring fra nye medarbeidere er med på å skille oss ut.» – Shawnee Porter, HR-koordinator

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *