Er du kvalifisert for et VA-lån hvis du allerede har et hus?

Et VA-lån er designet for veteraner, aktive tjenestemedlemmer og gjenlevende ektefeller til de som tjenestegjorde i militæret. Mange har brukt VA-lån til å kjøpe et hjem til familiene sine, og disse er blant de statsstøttede lånene som hjelper kvalifiserte personer til å kjøpe boliger uten forskuddsbetaling.

Men du vil kanskje vite om du kan bruke VA-lån igjen for å skaffe deg et andre hjem. Her finner du informasjon om hvordan det kan være mulig. Du kan også konsultere Stone Rose Law for å maksimere restitusjonen din.

Hvor mange ganger kan du bruke VA-lån?

Du kan bruke VA-lån så ofte du er kvalifisert til å gjøre det i løpet av livet. For et andre hjem må låntakere fortsatt overholde beleggskravene satt av Department of Veterans Affairs. Du kan se långivere som ligner på Security America Mortgage for mer informasjon om muligheten for å få et andre hjem gjennom VA-lån.

Låntakere må okkupere huset det meste av året og kan ikke bruke et VA-lån til et sted kun beregnet som fritidsbolig. I de fleste tilfeller må du flytte inn i huset innen 60 dager etter godkjenning og stenging for å være kvalifisert for va fritak for eiendomsskatt.

Unntak fra VA-reglene

Selv om det kan virke nesten umulig å kjøpe et nytt andrebolig, er det noen unntak fra regelen. For eksempel må du bekrefte at du skal flytte inn i huset, som er en del av VA-lånesøknaden, men låntakere kan forlenge grensen på 60 dager.

Veteranen kan trenge mer arbeid eller ombygging av hjemmet, noe som hindrer dem i å flytte inn helt. Etter 60 dager kan låntakeren bruke det første huset de kjøpte som andre bolig, og det nye huset blir primærboligen.

Aktive tjenestemedlemmer har også en tendens til å flytte ofte på grunn av omplassering. Ingen regler sier hvor lenge de må bo i huset de kjøpte for å være hovedboligen deres. Det kan bety at den nye boligen kan brukes som primærbolig i en kort periode, og deretter flytter de tilbake til den første boligen.

Aktive militærtjenestemedlemmer kan bruke VA andre lags rett til å søke om et annet VA-lån. Det er for når de mottar ordre om permanent endring av stilling (PCS), men fortsatt ønsker å beholde huset. De har alternativer klare for seg, som å beholde primærboligen som utleie når de bytter base eller for fremtidig pensjonisttilværelse.

Et andrelags VA-lån kan også brukes uten PCS-bestillinger. Du kan gjøre boligen om til en utleieeiendom bare hvis du også planlegger å bo i den. Du kan kjøpe den med VA-lån og leie den ut. Men husk at du kun kan bruke lånet til å kjøpe en eiendom og bruke den til investering hvis du planlegger å bo i den.

VA lånerett

Standard boliglån transaksjoner mellom utlåner og låntaker. Men VA-lån er forskjellige ettersom de er statlig støttet, og det er grunnen til at regjeringen fungerer som garantist for tredjepartslån. Tenk på VA-lånet som løftet om at du får lånet. Staten vil tilbakebetale utlåner dersom du ikke klarer å betale tilbake lånet. Rettigheten har et grunnleggende eller primært nivå og et andre nivå.

Den grunnleggende rettigheten beløper seg til USD 36 000, men for det meste av landet kommer et andre lag på USD 145 550 USD. Du får totalt USD 181 550. Retten fra det opprinnelige lånet er ikke tilgjengelig for et annet boligkjøp når du bestemmer deg for å beholde huset. For eksempel, hvis du kjøpte en bolig for USD 250 000, vil rettigheten din beløpe seg til USD 62 500.

Rettsbeløpet er alltid en fjerdedel av lånebeløpet. Men så fikk du PCS og ville leie ut din første. En av planene er å få en eiendom på $300.000. Lånegrensen i de fleste fylker i USA er USD 726 200. Del det med fire, siden den garanterte rettigheten er en fjerdedel av lånebeløpet, som er 181 550 USD.

VA lånealternativer

Hvis du har betalt ned lånet for det første huset og flyttet inn i det andre, kan du få alle fordelene ved å søke om VA-lånet på nytt. Veterans Affairs tilbyr to refinansieringsalternativer hvis du har bodd i hjemmet ditt i årevis. Avdelingen kan hjelpe deg med din økonomi og kan være ditt alternativ til VA-lån.

En rask måte å få penger på er hvis du har bygget egenkapital. Du kan bruke den til forskjellige ting, for eksempel oppussing av hjemmet, medisinske regninger og mer. Du kan få 100 % av eiendommens takst.

VA-rentereduksjonslånet er et låneprodukt som erstatter ditt nåværende boliglån med et lavrentelån forsikret av VA.

Du kan få mer informasjon om disse alternativene gjennom utlåner. Du må suge til deg kunnskap hvis du planlegger å ta et nytt lån fra utlåner.

Ta bort

Et VA-lån er laget for veteraner, aktive tjenestemedlemmer og gjenlevende ektefeller som gjør dem i stand til å kjøpe et hjem. Men for å ta ut et andre hjem, kan de henvise til muligheten for å betale ned det første lånet, slik at de kan få VA-lånet tilbake som vil tillate dem å få et andre hjem.

Mange muligheter finnes for veteraner og aktive personer til å få et andre hjem gjennom VA. Du trenger bare tålmodighet og flid for å studere disse alternativene og lære om fritakene og rettighetene.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *