En innside titt på målsetting og innretting av ansatte

Denne artikkelen om ansatt målsetting og justering ble opprinnelig publisert i februar 2014. All relevant kopi og statistikk er oppdatert fra februar 2021.

Som pionerer innen Talent Management Platform, har teamet vårt hos ClearCompany hatt stor nytte av å bruke vår egen programvare for å tilpasse våre individuelle mål til målene til selskapet som helhet. Vi tar grep for å holde oss i takt med selskapets visjon og sikre at vårt daglige arbeid bidrar til den overordnede strategien. Likevel betyr alignment lite uten veldefinerte og godt forståtte mål.

@ClearCompany sier at riktig #målsetting og #justering starter med åpenhet og ansvarlighet. Se hvordan:

Når organisasjoner takler målsetting og innretting av ansatte, sliter folk ofte med å forstå hvordan nedstrømsmål spiller inn i en bedrifts overordnede visjon. Å lage en prosess for å sette og justere individuelle, avdelingsmessige og organisatoriske mål vil hjelpe teamet ditt med å holde seg på rett spor og informert. Vi har identifisert tre trinn du og dine ansatte kan ta for å sette smarte, strategiske mål.

1. Vær gjennomsiktig i dine refleksjoner og planer

Start dine målsettingsmøter med hver avdelingsleder som deler sin visjon og mål for det kommende året. Når du diskuterer tidligere resultater og fremtidige mål, husk at fullstendig åpenhet hjelper alle. Forskning viser at bare 47 % av de ansatte tror de har en klar og nøyaktig ide om målene for organisasjonen deres. Når du bygger planer for neste måned, kvartal eller år, sørg for at alle har tilgang til den nyeste informasjonen. Gi ansatte fra alle nivåer og avdelinger sjansen til å si sine bekymringer og stille spørsmål for ytterligere avklaring. Dette vil bidra til å sikre at alle forstår planen for fremtiden og trinnene og forventningene som er nødvendige for å nå dine mål.

Bonusmateriale: Trenger du hjelp til å sette opp resultatmål for 2021? ClearCompany kan hjelpe! Sjekk ut 3 kraftige resultatmål du må vurdere for det neste året.

2. Juster strategiene dine med ledelsen

Ansatte setter kontinuerlig individuelle mål for organisasjonene sine, men hvor ofte blir de oppfordret til å ta eierskap til prosessen din? Når dine ansatte tar ansvar for målsettingen, styrker det dem og gir dem en mer strategisk funksjon. I tillegg, når ansatte setter sine egne mål, setter de ofte mer utfordrende mål. Problemet ligger i å sikre at individuelle og avdelingsmål stemmer overens med ledelsen og overordnede lederes overordnede strategi og mål. For å holde målene dine på linje på alle nivåer, start med:

  • Brainstorming individuelle mål — Hva håper du å oppnå i rollen din i løpet av de neste månedene? Hvordan planlegger du å oppnå dette?
  • Møte med direkte rapporter — Møt lederen din eller direkte rapporter for å diskutere deres planer for fremtiden. Hvilke mål har de skissert for seg selv? Hvordan kan du hjelpe dem til å nå disse målene? Passer disse målene inn i selskapets overordnede visjon?
  • Identifisere hvordan mål spiller inn i det større bildet – Hvordan spiller dine individuelle mål inn i de større målene til selskapet? På hvilken måte påvirker det å oppnå disse målene direkte suksessen eller produktiviteten til din avdeling eller virksomhet?
  • Skriv ned målene dine – Visste du at du er det 42 % større sannsynlighet for å nå dine mål hvis du skriver dem ned?

@ClearCompany har 3 tips for å hjelpe deg med å transformere #målsettingsstrategiene dine og #justere visjonen din på tvers av alle nivåer i organisasjonen din:

94 % av organisasjonene bruker arbeidsplassmål for å evaluere ytelsesnivået til ansatte. Det er viktig å gjennomgå målene med teamet og lederne for å bidra til å klargjøre forventninger og ansvar. I tillegg, med åpenhet i målsettingsprosessen din, kan medarbeidere hjelpe til med å holde hverandre ansvarlige for å nå sine mål. Når ansatte jobber sammen for å identifisere hvordan de vil hjelpe hverandre til å lykkes, vil du finne en mer engasjert arbeidsstyrke med sterkere profesjonelle relasjoner.

Tips: 360 graders tilbakemelding kan hjelpe deg og dine ansatte til å sette veldefinerte og utfordrende mål. Sjekk ut hvordan du kan implementere denne formen for tilbakemeldingsprosess i organisasjonen din.

3. Dikter hvordan du vil måle suksess

Gode ​​mål er de som er målbare og sporbare. På hvert trinn av prosessen bør du og dine medarbeidere være i stand til å identifisere fremdriften til målene dine og om det gir det tiltenkte resultatet. Med et robust resultatstyringssystem kan ledere få alle på samme side med praktiske og mobilvennlige målsporings- og innrettingsverktøy. Implementering av sporingsprogramvare i organisasjonen din bidrar også til å holde ansatte ansvarlige for forventningene som ble satt på plass. Sørg for at alle medlemmer av organisasjonen din er klare på hvordan de skal spore resultatene av arbeidet deres for å eliminere potensielle forstyrrelser.

Målsetting gir ansatte muligheten til å ta eierskap til sine roller og ansvar. Å tilby dem plass til å utfordre seg selv og diktere forventningene deres, vil gi deg en mer produktiv og engasjert arbeidsstyrke. Når de ansatte har bestemt seg for hva de håper å oppnå i løpet av de kommende månedene, ta deg tid til å jobbe sammen som et team, avdeling eller organisasjon for å identifisere hvordan hver enkelt spiller inn i den generelle suksessen til teamet ditt.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *