Den beste måten å proktere på med den skybaserte teknologien

Proctoring er en prosess for å gjennomføre de tidsbestemte eksamenene med et nettbasert kontrollsystem. Normalt er det mange enheter som mikrofon, webkamera, så vel som andre enheter, som brukes i prosessen.

Proctored innebærer alt fra tilsyn til sluttrapporten til kandidaten. Studenten dukket opp til eksamen hvor som helst, og sensor kunne enkelt holde oversikt over kandidatene under eksamen.

De proctored eksamen lar læreren enkelt overvåke elevene, selv fra et avsidesliggende område. Proktoren kan også sjekke omgivelsene til stedet og aktivitetene til kandidaten under netteksamenen.

Hva er Proctoring Service?

Proctor er personen som overvåker eksaminanden fra fjerntliggende områder. I moderne tid er proctoring ganske viktig for å gjennomføre nettbaserte eksamener for studenter. Proctoring-tjenester gir de ettertraktede state-of-the-art teknologi som gjør det mulig for akademikere å være vertskap for online eksamener.

Online proctoring har skybasert teknologi som gjør det enkelt å lagre dataene og få tilgang til dem fra hvor som helst, selv uten problemer. Programvaren er et passende alternativ for å gjennomføre eller være vertskap for online proctor-eksamener på en unik måte. Proctoring-teknologien ville automatisk.

 • Minimerer nettlesingstoleranse
 • Gir relevante resultater til administratorer
 • Eliminerer mulighetene for etterligning

Behov for Proctoring-programvare:

I moderne tid er netteksamener eller vurderinger en ganske viktig norm. Mange utdanningsinstitusjoner, universiteter og skoler har gjennomført eksamen på nettet for å overvinne forstyrrelsene i utdanningssystemene.

Disse vil også sikre bedre læringskontinuitet. De proctoring programvare gir utallige fordeler for å gjennomføre nettbaserte eksamener. Eksamen forutsetter standardisering med laging samt tilsyn.

Disse aktivitetene krever ansettelse av den dyre arbeidsstyrken og planlegging med perfekt planlegging. Alt kan automatiseres ved bruk av programvare, og er nyttig for å gjennomføre eksterne eksamener på nettet. Disse er også egnede alternativer for å spare ressurser og låne ut for hele prosessen.

Beste Proctoring-løsning:

Å utnytte passende proctoring-programvare ville være et passende alternativ for å spare mer tid. De fleste utdanningsinstitusjoner over hele verden har brukt proctoring-teknologien for å enkelt gjennomføre eksamener, selv for studenter fra avsidesliggende områder over hele verden.

Programvaren krever internettforbindelse og sørger for å gjennomføre eksamen med veiledning av lærerne. Det er et av de beste anti-juks proctoring-verktøyene med avansert LMS-integrasjon. Disse er ganske skeptiske til evnen til å betjene behovene til studenter og institutter. Ansvarlighetsnivået har blitt mye økt og sikrer at du sparer mer tid.

Gjør utdanning mer tilgjengelig:

Online Proctoring er et perfekt alternativ for å flytte tilsyn online og raske eksamensleveringsmetoder. Dette er også passende alternativer for både organisasjonen og eksamenskandidater.

Remote Invigilation eller Online Proctoring er den beste måten å gjøre internasjonal utdanning ganske tilgjengelig, så de er perfekte for studenter fra avsidesliggende områder. Studentene kan enkelt få kunnskap ved å få tilgang til programvaren.

Dette er ganske utrolig fleksible løsninger med enkel internettforbindelse til den grad. Mange utdanningsinstitusjoner kommer også med disse virtuelle lærings- eller e-læringsprogrammene. Disse kan vurderes globalt og egner seg for en kandidat til å stille opp til eksamen.

Nedenfor er noen av fordelene for kandidater:

 • Kandidater kan glede seg over større fleksibilitet
 • Kandidater kan gå opp hvor som helst til eksamen
 • Når eksamensleverandøren ikke er begrenset til en bestemt eksamensdag, men enkelt kan tilby et «eksamenvindu» for å gå opp til eksamen
 • Kandidatene kan velge et tidspunkt som passer dem.
 • En ekstra fordel med personvern når du går opp til eksamen
 • Det er lettere for kandidater å velge hvor de skal opp til eksamen
 • Kandidatene blir mer avslappende når de er i et testsenter og rolige omgivelser. Disse bidrar til å konsentrere seg under eksamen
 • Profesjonelle folk foretrekker å gjennomføre testen i privatlivet til sitt eget kontor i stedet for det travle testsenteret
 • Tillater bruk av nettbaserte verktøy som regneark, tekstredigerere og mer

Proctored-eksamenen lar studentene velge hvilket som helst sted med internettforbindelse. Den toppmoderne anti-juks-programvaren bruker avansert teknologi for enkelt å gjennomføre eksamenene. Invigilation online med AI-teknologi er ganske tidsbesparende.

Proctoring-løsningsleverandøren lar deg også enkelt velge den AI-baserte algoritmen som passer for deg. Disse er også aktivert for å oppdage dynamiske digresjoner eller til og med mistenkelige tilfeller med mer enn 95 % nøyaktighet.

Verktøyet er det perfekte alternativet for å verifisere elevene på hver test. Testtakernes identitet samt avslører at ansiktet ikke er synlig for enkelt å oppdage mobiltelefonene. Det er også et egnet alternativ for å oppdage andre personers tilstedeværelse eller til og med fange de distraherte øyebevegelsene.

LMS-integrasjon:

LMS-integrasjonen er en av de nyskapende funksjonene som er nyttig for å shortliste proctoring-løsningen. Proctoring-programvare integrert med LMS gir bedre aspekter ved tilsyn. Disse er også egnede alternativer for:

 • Består av troverdige funksjonene mot juks
 • Øyeblikkelig rapportgenerering
 • Innsiktsfull analyse
 • Lag av tilsyn

Integrering av LMS-funksjonene i programvaren effektiviserer leveringen av eksamener. Det er også et praktisk alternativ for å eliminere tekniske tilpasningsproblemer.

Bortsett fra disse, er proctoring-tjenestene aktivert med Chrome plug-in-play, så de er et passende alternativ for enkelt å la eksamensadministratorene tilpasse de proctored eksamenene. Det ville være et flott alternativ for å få bedre standardfunksjoner ved å forlate LMS-miljøet i stor grad.

Innsiktsfull analyse:

Bortsett fra de andre tekniske utfordringene, er proktørverktøyene et egnet alternativ for å opprettholde universitetets og eksamens integritet. Disse ville sikre helligheten av proktorering, og gi bedre stabilitet.

Proctoring-løsningsleverandøren vil gi deg komplette automatiserte så vel som øyeblikkelige resultater ved å bruke programvaren. Proctoring-verktøy gjør det mulig for organisasjoner å eliminere behovet for å arrangere tilsynsvakter så vel som testsentre. Disse er også nyttige for å fjerne enorme administrative byrder.

Konklusjon

Bortsett fra disse, er denne programvaren også designet med anti-juks-mekanismer for å gi en bedre løsning for å negere mulighetene for feilbehandling selv under den fjernkontrollerte eksamenen. Programvaren tilbyr en sikker surfefunksjon som eliminerer bekymring for juks på skjermen.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *