De tre viktigste ferdighetene som HR-ledere trenger i 2021

Denne artikkelen om lederegenskaper hver HR-leder må ha ble opprinnelig publisert i mars 2019. All relevant statistikk og kopi er oppdatert fra januar 2021.

På dagens moderne arbeidsplass har HR-fagfolk møtt utrolige utfordringer. Å navigere i endringene i et COVID-19-forretningsmiljø og balansere det mentale velværet og helsen til teamene deres i løpet av en utvilsomt vanskelig tid, har tvunget HR-ledere til å gå opp på måter som ikke er sett før.

Men én ting forblir den samme – HR-fagfolk er unike. Å jobbe i et fartsfylt yrke kommer med ansvaret for å søke nye og innovative løsninger for å utvikle ansattes lederegenskaper og forbedre ytelse og produktivitet på arbeidsplassen.

Hva skal til for at en #HR-profesjonell skal lykkes i vårt #virtuelle arbeidsområde? @ClearCompany sier at enhver stor #leder bør strebe etter å forbedre disse tre ferdighetene:

Mens vi fortsetter å navigere i det nåværende forretningsklimaet, er det viktigere enn noen gang at HR-ledere har ferdigheter til å håndtere enhver gitt situasjon på riktig måte, uten noen komplikasjoner. Tross alt er de den viktigste ressursen når det oppstår problemer. Enten du har jobbet i HR i seks måneder eller seks år, er det viktig å implementere en prosess som kan dyrke ferdighetene dine for å hjelpe deg med å administrere de daglige oppgavene dine, justere målene og forbedre din generelle produktivitet.

I dagens dynamiske arbeidsstyrke må HR-fagfolk:

1. Vær organisert

For mange HR-ledere består hver dag av å utføre samtidige ansvar og oppgaver. Fra stadige strømmer av nye papirer som kommer inn og går ut til nye oppgaver som blir kastet til venstre og høyre, kan det være vanskelig å sjonglere med alt på en gang. Ta tak i de konsekvente endringene bedrifter står overfor, og du kan se hvor raskt arbeidsmengden til en HR-profesjonell kan hope seg opp. Derfor er det viktig at alt innen avdelingen din er organisert effektivt.

Å opprettholde en godt organisert arbeidsmengde betyr at når disse problemene eller utfordringene oppstår, vet du hvordan du skal håndtere dem på riktig måte, uten at det har for stor innvirkning på det daglige arbeidet ditt. I følge en undersøkelse er et bidrag på 32 % til ansattes utbrenthet en urimelig arbeidsbelastning. Med de riktige systemene på plass kan du spore innsikt som kan indikere utbrenthet hos ansatte, holde hverandre ansvarlige og lagre de historiske dataene du trenger.

For å bli mer organisert i prosedyrene dine, prøv:

Jobber for å holde seg på toppen av ansvaret. I den fartsfylte, utviklende HR-verdenen har fagfolk i oppgave en overflod av ansvar. Fra å administrere lønn, rekruttering, opplæring, gjennomføre ansattes vurderinger og følge med på fordeler, retningslinjer og overholdelse, kan det være vanskelig å administrere alt på en gang. Med riktig Talent Management System kan du enkelt automatisere og organisere HR-oppgaver. Ved å automatisere administrative og arbeidskrevende oppgaver, vil du øke effektiviteten og få tid tilbake som tidligere var bortkastet på hverdagslige oppgaver. Automatisering letter byrden med å utføre repeterende oppgaver, slik at du er i stand til å fokusere din tid og oppmerksomhet på strategi og innsiktsfulle måter å forbedre ansattes utvikling og kultur.

Hold journalene dine i sjakk. Mange arbeidsgivere forstår viktigheten av å beholde og sikre ansattes poster. Det er imidlertid ikke alltid lett å holde seg på toppen av det. Når bedriften din tar inn nye ansatte og holder oversikt over eksisterende ansatte, kan det være svært vanskelig å administrere hvert dokument uten et skikkelig automatiseringssystem. Automatisering av postene dine kan redusere den rettidige prosessen med å måtte grave gjennom fjell med papirarbeid for å finne det du leter etter, slik at du kan standardisere hver post fra ansattes planlegging til ytelsesvurderinger. Uten å måtte gå gjennom hvert enkelt dokument, kan du fjerne feilen med menneskelige feil av noe slag. En ekstra fordel med automatisering er din evne til å sikre samsvar, selv om du jobber på tvers av flere land.

2. Vær en god kommunikator

Som HR-profesjonell fungerer du som et bindeledd mellom ansatte og andre ledere, så tydelig videreformidling av informasjon til andre er en nøkkelkomponent i alle aspekter gjennom dagen. Når du har åpen kommunikasjon med dine ansatte og team, bygger det tillit og får dem til å føle seg verdsatt i organisasjonen. Bare å delegere oppgaver til venstre og høyre og ikke beholde ansattes innspill vil ikke hjelpe deres ytelse.

Effektiv kommunikasjon på arbeidsplassen kan bygge sterke teamrelasjoner, styrke sunnere teamsamarbeid og presse team mot sine mål. Likevel kan det være utfordrende å skape de rette forholdene for HR-ledere. Bedrifter og organisasjoner som kommuniserer effektivt har 4,5 ganger større sannsynlighet for å beholde de beste medarbeiderne. Med de riktige kommunikasjonsevnene vil du være i stand til å deeskalere problemer som kan oppstå på en klar og kortfattet måte.

Hva er de nødvendige ferdighetene til gode #HR-profesjonelle på vår moderne arbeidsplass? @ClearCompany sier, og #leader trenger disse tre ferdighetene:

Ettersom fjernarbeid blir stadig mer populært, må HR-ledere være oppmerksomme på tegn på isolasjon og utbrenthet blant sine ansatte. Studier viser at etter hvert som fjernarbeid blir mer standard, møter ansatte høyere nivåer av stress og ensomhet. HR-representanter må utstyre seg med verktøyene og opplæringen som er nødvendig for å identifisere disse tegnene og støtte teamene deres. Å praktisere aktiv lytting og forstå meningen bak det deres ansatte sier, vil hjelpe HR-avdelinger med å holde sine ansatte engasjert og føle seg tilkoblet.

Noen måter du kan øve på aktiv lytting inkluderer:

Stiller spesifikke spørsmål. Den beste måten å identifisere løsninger for å hjelpe teamene dine og forbedre ansattes ytelse på hele arbeidsplassen er ved alltid å stille de riktige spørsmålene. I tillegg til å sette opp en-til-en møter, et automatisert tilbakemeldingsverktøy kan fremheve og identifisere visse utfordringer som hindrer dine ansatte i å yte sitt beste.

Tips: Under en-til-en møter, i stedet for å spørre «Hvordan går det?» prøv å stille spørsmål som «Jeg har lagt merke til at du har slitt med X. Hva kan jeg gjøre for å hjelpe deg å bli bedre?» Å stille spesifikke, spisse spørsmål viser at du forstår hver enkelt ansatts rolle, og du er villig til å gjøre alt du kan for å få dem tilbake på rett spor.

Gi innsiktsfulle tilbakemeldinger til rett tid. Enhver type tilbakemelding er flott for bedriften din. Når resultatmål er satt på plass, er det viktig å gi de ansatte konstant tilbakemelding på fremgangen de har gjort mot målene sine på en rettidig og konsistent måte. Gjennom en ytelsesstyringsplattform kan du fremme et miljø med kontinuerlig tilbakemelding og coaching av ansatte. Ved å bruke den beste kommunikasjonspraksisen kan du tilby tilbakemeldinger i sanntid for bedre forbedringer samtidig som du skaper sterkere relasjoner med dine ansatte. Husk at tilbakemelding er mest fordelaktig når den er handlingsdyktig og presenteres i sanntid.

Visste du at bare 58 % av lederne mener de gir nok tilbakemelding?

3. Vær fleksibel

Hva skiller en god HR-avdeling fra en god? Tilpasningsevne. I talent management-bransjen er hver dag forskjellig fra resten. Og, som vi har sett i løpet av det siste året, kan uforutsigbare omstendigheter oppstå. Ansatte kan forlate rollene sine, uenigheter kan begynne om hvordan de skal takle en oppgave, og nye prosjekter og tidsfrister kan dukke opp i løpet av dagen. Når endringer presenteres, er det viktig at du håndterer dem effektivt.

Organisasjoner er mer avhengige av HR-avdelingene sine enn noen gang før. For at bedrifter skal fortsette å lykkes, sier @ClearCompany at de må sørge for at deres #HR #ledere praktiserer disse tre ferdighetene:

Å være tilpasningsdyktig innen HR er en av de største lederegenskapene du kan ha på og utenfor arbeidsplassen. Når du jobber med andre, kan du oppdage nye løsninger for å utføre administrativt ansvar, avdekke utviklingsmuligheter for ansatte og ledere og påvirke endringer på arbeidsplassen. Det er én ting når du finner gode ideer og en annen å implementere dem.

Gode ​​HR-ledere er de som husker å:

Se det større bildet. Nøkkelen til å fremme et sunt og positivt arbeidsmiljø er å aldri bli for komfortabel. La det store bildet se utover veggene i organisasjonen din. I disse dager tar mange talentlederteam i bruk teknologi for å hjelpe dem å holde bedre kontakt med eksterne ansatte. Implementering av en pålitelig programvareløsning lar HR-team automatisere rekruttering, lønn, ansattes fordeler og opplæring. Disse verktøyene lar deg åpne tiden din for ekte menneskelig interaksjon for å holde kontakten med de ansatte og diskutere arbeidsplassens behov. Medarbeiderne dine forventer at du er fleksibel, transparent og engasjert i å hjelpe dem med å vurdere vekstmuligheter som vil heve dem gjennom karrieren. Med det større bildet i tankene, kan du ta beslutninger for å være til fordel for de ansatte mens du fortsatt vurderer hva som er best for organisasjonen din.

Organisasjoner er mer avhengige av HR-avdelingene sine enn noen gang før. For at HR-fagfolk skal lykkes i rollene sine, må de foredle talentene sine og utnytte mulighetene for utvikling. Vi er dedikerte til å hjelpe HR-fagfolk med å utvikle ferdighetene sine gjennom vår svært tilpasningsdyktige ytelsesstyringsløsning. Med våre brukervennlige og integrerte løsninger støttes HR-fagfolk i alle aspekter av deres talenthåndteringsprosess, noe som gir mer tid til strategisk og innovativ tenkning. Er du interessert i å lære mer om hvordan du kan utnytte teknologi for å nå dine talentstyringsmål? Ta kontakt med en av våre eksperter eller registrer deg for din gratis demo i dag.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *