De 5 sterkeste online coachingmetodene

Slik fungerer din online coach

Lurer du på hva en coach gjør under online coaching? Hvilke metoder bruker han/hun for å støtte deg? Hva fungerer egentlig? Så ikke slutt å lese. Vi presenterer våre fem beste metoder for online coaching.

Online coaching er en fordel

Du vet sikkert allerede at online coaching gir fordeler. Det samme gjelder bruk av metoder. Med nettapplikasjonen vil du og treneren din komme mye raskere frem. Hvorfor er det sånn? Den riktige metoden er allerede forberedt på tavlen! Du og din online coach trenger bare å bruke den. Mens du før måtte forberede kort og tegne ting på flippover, setter du deg i dag ned og setter i gang.

Det er derfor avtaler er tilgjengelige mye raskere. Treneren din trenger knapt noen forberedelsestid. Alt er kopier og lim inn på nettet. Dette gjenspeiles i prisen. Online coaching er billigere enn fysisk coaching. Jeg har allerede skrevet om dette.

De 5 sterkeste online coachingmetodene

forandre meg

Ofte kommer det folk til oss som ønsker å forandre seg. De innser at gamle måter å oppføre seg på ikke lenger passer dem. Eller føler press fra omgivelsene (arbeidsgiver, familie, venner) til å måtte endre seg. Dessverre faller det sjelden endring i fanget på oss. Det er vanligvis mye å gjøre for dette.

Folk forandrer seg spesielt godt av to grunner. På den ene siden er det et stort press utenfra. Når vi har prøvd alt. Når det rett og slett ikke er noen annen måte og vi er tvunget til å endre oss.

Den andre grunnen er en attraktiv fremtidsvisjon. Et stort ønske som vi ønsker å oppfylle. Vi ønsker forandring innenfra.

Når folk vil endre seg, trenger de et motiv. Ønsker du denne endringen for deg selv eller er den ønsket utenfra? Det er en stor forskjell, tro meg. Når vi har avklart hvilken vei vinden blåser, skal vi sammen utarbeide en strategi.

Denne strategien viser hvordan ønsket kan bli til virkelighet. Vi jobber sammen for å finne måter å bryte ut av gamle mønstre. Bygg livliner som vil hjelpe deg å komme tilbake til den nye tilstanden.

Alt dette fungerer fantastisk hos oss innen online coaching. Hvilken coachingmetode er det? Opplevelsen til din profesjonelle online coach. Han/hun kan ulike verktøy som han/hun kan bruke perfekt for vellykkede endringer.

De andre og jeg

Spenninger og konflikter har vanligvis sine røtter i ulike oppfatninger. Men selv om det ikke går med jobbsøkingen, kan dette tyde på forskjeller. Kanskje passer du ikke inn i selskapene du søker til?

Med denne metoden skreller vi ut det som gjør deg spesiell. Hva gjør deg unik. Og hvor faren lurer. Fordi dine styrker og positive egenskaper kan forstyrre andre. Eller provosere avvisning.

Sammen skal vi finne ut hvor du er på kartet og hvilke personer du kommer spesielt godt overens med. Og du ser hvordan du kan bygge gode relasjoner med de andre menneskene som ikke gjør det med en gang.

Vi gjennomfører denne coachingmetoden med ulike verktøy. De har det til felles at du står på et kart og kjenner igjen når du får lov til å krysse grensen. Går bra på nett.

jeg føler meg svak

En midlertidig tilstand av svakhet kommer over oss alle til tider. Rundt oss ser det ut til at det er tonnevis av superhelter. Supersjefer og superkolleger så langt øyet kan se. Dessverre forstår vi ikke virkeligheten for øyeblikket. Vi bukker under for utseende og ser bare det vi ønsker å se. Det er synd fordi vi alle har gode dager og dårlige dager. Dager hvor vi er fulle av energi og dager hvor vi mangler alt.

Fanger du en slik dag igjen, finnes det et middel. Vi kaller metoden for ressurstre. Denne er full av overraskelser og vi bruker den derfor til forskjellige ting. Først og fremst, selvfølgelig, for å vise deg hvilke styrker og egenskaper som ligger i dvale i deg. Utviklingsmuligheter kan utledes fra dette. Men det er ikke alt.

Mål som du setter deg for din utvikling kan også synliggjøres med treet. Hva trenger du for å nå målene? Hvem skal hjelpe deg med dette? Hvor er det fallgruver.
Vi elsker dette treet fordi det kan brukes optimalt på nettet og inneholder mye kraft.

Livet har mye å tilby

Livet består av oppturer og nedturer. Heldigvis, for uten dem ville det vært ganske kjedelig. Og det ville heller ikke bli noen utvikling. Derfor nyter vi det desto mer når det går veldig bra. Dessverre kjenner vi også siden der det går dårligere.

De livsfasene hvor det ikke går så bra, er ofte ledsaget av omveltninger. Hva det betyr? Hver gang vi står på terskelen er det noe som beveger seg.

Å være tenåring kan være fantastisk. Du trenger ikke bekymre deg for mange ting. Letthjertethet er en konstant følgesvenn. Men det går ikke uten vedtak. Hvilken vei skal vi velge? Fortsette å studere eller gå på jobb?

Til slutt slo vi oss til ro. Livet vårt har stabile deler som gir oss energi og trygghet. Men midt i livet begynner vi å stille spørsmål ved oss ​​selv. Vil vite om det er alt. Lurer på hva annet livet har i vente for oss.

Senere tenker vi på arven vår. Hva er igjen når vi er borte?

Vi synes trenermetoden i de ulike fasene er veldig spennende. Det er flott for nettbruk. Dette uttrykker stabilitet og ustabilitet enda bedre.

Gjør deg hørt

Lider du av å ikke bli hørt med din mening? Overser andre argumentene dine? Tar du deg ikke seriøst nok? Da har vi en løsning for deg. Vår metode for å forbedre utseende og kommunikasjon hjelper deg å endelig bli hørt. Vi trodde det ikke selv, men det fungerer også perfekt på nett.

Bygg rapport og ha det riktige svaret på alle spørsmål. Overbevis andre mennesker om deg gjennom språk. Presenter argumenter på en slik måte at ingen kan argumentere mot dem. Alt dette kan du lære av oss.

Vi elsker å ta språket til et annet nivå og vise deg hvordan du kan kommunisere bedre. Det gode? Det er også mulig i online coaching.

Og hva bringer deg til oss?

De fem sterkeste coachingmetodene som presenteres her er bare et utvalg. Om nødvendig kan vi trekke på mye mer. Og kanskje du allerede mistenker det: de kommer fra fysisk coaching. Har bevist seg der over mange år. Hva er det for deg? Vi tilbyr også coachingmetodene online. Vi har kommet med noen ideer til dette.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *