Bringer nye jobber til Jamestown [Press Release]

Delta på vår karrieremesse!

Hvor: Nytt kontor i Jamestown
3010 øst 2nd Street, Suite 205
Jamestown, NY 14701

Når: tirsdag 27. augustth
10.00 til 16.00

Et historisk postkontor er kjernen i den økonomiske snuoperasjonen i Jamestown, NY, og The Connection® er den stolte hjørnesteinen i dette ombyggingsarbeidet. Lynn Development har nylig renovert det historiske postkontoret på 301 East 3rd Street – bare et kvartal unna rådhuset – og bringer et nytt utseende og ny energi til Jamestown sentrum.

Renoveringen forvandlet ikke bare den historiske bygningen, men den forvandlet også The Connection®-virksomheten i Jamestown. Deres nye kontaktsenter, i 2. etasje i det historiske bygget, er bemannet av mer enn 165 heltidsansatte, med en forpliktelse til å vokse enda mer i fremtiden.

«Bygningen er vakker, ny og godt okkupert, og folk liker å jobbe her,» sier The Connection® VP of Human Relations, Cyndi McDurmott. «Vi har vært i Jamestown-området i over 12 år, men dette er helt annerledes og et stort skritt fremover.» Med store, moderne kontorer, rimelig restaurant på stedet og en langsiktig forpliktelse til samfunnet, flyttet The Connection® sitt lokale fokus fra tidligere sesongbaserte stillinger til 100 % heltidsstillinger med mulighet for avansement for alle ansatte.

«Jamestown pleide å støtte våre ‘rampe’-klienter,» forklarer Cyndi, «Disse klientene kunne ha trengt 300 agenter i en tre måneders periode, men når det var over, måtte vi si farvel til de ansatte. Nå er vi fokusert på inkrementell vekst av faste heltidsstillinger i Jamestown.»

Jamestown Redevelopment Plan

Fokuset på heltidsjobber er akkurat det byens ledere håpet på da de støttet ombyggingen av det historiske postkontoret. «De jobbet virkelig hardt for å få oss inn i den bygningen,» sier Cyndi. «De ville at vi skulle være ankeret.» Andre leietakere i bygningen spenner fra profesjonelle tjenester til scenekunstorganisasjoner, men byen trengte en forpliktelse fra en stor arbeidsgiver som The Connection® for å utnytte statsstøttet finansiering fra Empire State Development.

Resultatene er den typen heltidsjobber byens ledere så for seg. «Vi rekrutterer og ansetter aktivt akkurat nå,» sier McDurmott. «Vi har åpent 24/7 i vår beliggenhet i Jamestown og har en rekke tidsplaner tilgjengelig for å hjelpe ansatte med å håndtere balansen mellom arbeid og privatliv. Vi har skift tilgjengelig for de som trenger å jobbe natt, helg eller dag.»

Enda bedre, hun påpeker at The Connection® har en lang historie med interne kampanjer på tvers av kontaktsentrene, så engasjementet for samfunnet skaper ytterligere muligheter for Jamestown-ansatte. «Hvis du ønsker å bli i denne fantastiske byen, kan du ha en voksende og givende karriere hos The Connection®. For mange ansatte, ettersom de blir forfremmet opp gjennom selskapet, kan dette være deres siste jobb, sier hun.

Det lønner seg å jobbe hos The Connection®

Alle disse heltidsjobbene kommer med heltidsfordeler. The Connection tilbyr medisinsk, tannlege, bedriftsbetalt livsforsikring (lik grunnlønn) og tilleggsliv. I tillegg tilbyr The Connection® også en generøs PTO-opptjeningsplan, slik at ansatte kan tjene opptil seks uker betalt fri per år. Ofte er det ekstra insentivprogrammer avhengig av klientbehov, oppmøte osv.

Connection® jobber for å støtte ansatte, inkludert gratis ryggsekker med skolemateriell til alle barna og barnebarna til ansatte, og gir gratis kalkuner eller skinker til alle ansatte i ferietiden, bare for å nevne et par.

Likevel er en av de mest populære fordelene faktisk også tilgjengelig for ikke-ansatte. Due East Cafe, som ligger på stedet ved The Connection®-anlegget, er også åpent for publikum, men eierne valgte menyen og prispoeng for å appellere til ansatte i The Connection®. «De ønsket å imøtekomme menyen og prispunktet til teamet vårt,» rapporterer Cyndi. “Due East gjør alt de kan for å koordinere timene deres med teamets timer, og prisene er så lave at de nesten ser subsidierte ut! Det har vært en stor fordel for ansatte å slippe å forlate bygningen for å få en solid frokost, lunsj eller middag, eller bare en rask matbit. Mange ansatte bestiller også takeaway til middag hjemme!»

Restauranten er åpen fra 7:00 til 17:00, og serverer frokost, lunsj og middag. «Maten er velsmakende og rimelig,» sier Cyndi, og nevner frokostsmørbrødet for $2,50, og lunsjtilbud for $5,00 som ofte inkluderer en brus.

Om The Connection®

The Connection® er en outsourcer for forretningsprosesser (BPO), som tilbyr en rekke drifts- og konsulenttjenester for kontaktsentertjenester.

De har skapt seg et navn i kundesenterindustrien og tilbyr kundeservice og outsourcing av kundesenter på førsteklasses nivå for Fortune 500-selskaper som leter etter en skalerbar ressurs som kan bidra til å utvide teamene deres uten å bryte budsjettet.

De ansetter for bedrifts- og kontaktsenterstillinger med avansementmulighet for talentfulle personer. Sjekk ut ledige stillinger og søk online.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *