Augmented Reality i e-handel: hvorfor investere?

Væksten i brasiliansk e-handel driver nye strategier og værktøjer, der forbedrer forbrugernes indkøbsoplevelse. En af dem er augmented reality.

Fortsæt med at læse eller lyt til lydopslaget:

Med en stigning på 27 % af omsætningen i sammenligningen mellem 2021 og 2020, virtuelle butikker i Brasilien oplever et overophedet marked, som kræver, at iværksættere genopfinder sig selv for at imødekomme kundernes behov.

At handle online var udover at være en bekvemmelighed også en nødvendighed under social isolation. Nu er forbrugerne loyale over for denne forbrugsstil.

I denne artikel præsenterer vi, hvordan din e-handel kan investere i shoppingoplevelsen og hvorfor augmented reality kan være en god mulighed for at øge dit salg. Læs videre!

Betydningen af ​​indkøbsoplevelsen i e-handel

Tilbyd en god oplevelse til dem, der besøger din virtuelle butik, det er vigtigt for at konvertere besøgende til kunder og derefter til loyale kunder. Til dette er det muligt at bruge flere værktøjer og strategier.

Blandt de mest brugte strategier kan vi fremhæve nogle eksempler, som din butik ikke kan undgå at anvende på daglig basis.

  • Anvendelighed: mobil responsive hjemmesider, egne apps, billeder med beskrivelse for tilgængelighed, produktbeskrivelser med så meget information som muligt;
  • Logistik: leveringstider med kortere overslag, billig eller gratis fragt, mulighed for omvendt logistik uden omkostninger for forbrugeren;
  • Betaling: forskellige betalingsmuligheder, såsom banksedler, kredit- og betalingskort, pixand-integration med betalingsapplikationer.

Disse tre søjler hjælper i det daglige salg og giver en god oplevelse for den bruger, der besøger din butik. Der dukker dog nye funktioner op for at forbedre denne oplevelse yderligere.

En af disse funktioner er augmented reality, der bringer kunder og produkter tættere på hinanden.

Hvad er Augmented Reality?

EN augmented realityeller AR, er en fordybende digital ressource med 3D-billeder, der interagerer med et virkeligt miljø.

I praksis er det muligheden for at opleve, hvordan et produkt ville se ud, når man ankommer til din kundes hjem. Med denne funktion er mulighederne uendelige, at kunne anvende nye farver på en væg, hvordan et møbel ville blive placeret i rummet eller endda hvordan en sko ville se ud på foden.

Selvom det virker som noget langt ud over det traditionelle, bruges augmented reality allerede af nogle e-handelsplatforme i store virksomheder, men det kan også være til stede i enhver virtuel butik.

Augmented reality vs virtual reality: hvad er forskellen?

Det er almindeligt, at de to udtryk forveksles, men der er en stor forskel: den Virtual reality det er fuldstændig fordybelse i et digitalt miljø.

Det vil sige, at i stedet for at visualisere et virtuelt objekt anvendt på den fysiske virkelighed – ved hjælp af et mobiltelefonkamera eller anden ressource – ville det pågældende objekt blive anvendt på et scenarie, der også er virtuelt.

Virtual reality, eller VR, bruges meget til videospil, for eksempel med briller og høreapparater for at fordybe nogen i denne digitale virkelighed.

Fordele ved at bruge augmented reality i din e-handel

Store virksomheder bruger allerede augmented reality til at styrke deres salg og brands. Funktionen er meget udbredt af e-handel med møbler og dekoration, hvilket giver et proportionalt billede af produktet i forhold til det virkelige miljø.

Denne funktion bliver dog også implementeret af mærker i andre segmenter med betydelig vækst i tøjsektoren. Med social isolation og umuligheden af ​​at prøve folk i butikken, kan forbrugerne nu teste tøj og sko uden at forlade hjemmet.

Ifølge en undersøgelse fra statistin 2020, 61 % af de adspurgte har allerede brugt ressourcen og foretrækker at købe på sider, der tilbyder augmented reality.

Blandt begrundelserne 63 % af forbrugerne udtalt, at AR forbedrer indkøbsoplevelsen.

Brugen af ​​augmented reality er mere almindelig i e-handel i USA og Asien, men teknologien er også en trend i Brasilien, uanset om det er butikker, der tilbyder virtuelle fitting rooms eller AR-viewere, såsom Coral Visualizer.

Hvordan anvender du augmented reality til dit salg?

Til anvende AR på din e-handelnogle strategier kan anvendes til forskellige brugeroplevelser.

Hvis din virtuelle butik ikke har nogen lignende funktioner endnu, kan vi foreslå tre forskellige augmented reality-alternativer.

Filtre til sociale netværk

Du filtre til sociale netværk de har været til stede i vores dagligdag i mange år, og at udvikle dit eget filter er et alternativ med en lille investering, der kan give gode resultater.

Denne strategi involverer hovedsageligt et mål om branding. Det vil sige, at det er det ideelle alternativ til at annoncere for et nyt produkt eller en ny tjeneste, offentliggøre brandet og nå ud til nye kunder.

Sociale mediefiltre er bedst egnede til e-handel for makeup, tøj og tilbehør, der nemt kan monteres i et selfie.

Blandt nogle mærker, der allerede har satset på denne strategi, kan vi nævne læbestiftfilteret fra L’Occitane en Provence og Dior solbrillefilteret.

virtuelt prøverum

O virtuelt fitting room Det er allerede meget brugt af flere tøjbutikker. Dets succes skyldes, at det er en yderst nyttig ressource for dem, der ønsker at købe tøj online, da det simulerer oplevelsen af ​​et fitting room.

Det mest almindelige er, at vi finder denne ressource med lidt mere investering end filtrene, da den skal tage højde for beregningen af ​​kundens kropsmål, stofpasning og andre vigtige punkter for at simulere oplevelsen af ​​et fittingsrum.

Funktionen kan findes i butikker som Dafit It is Netshoes.

Nogle virksomheder er allerede specialiserede i at udvikle denne funktion og tilbyder integration til e-handel. Derfor kan det være et billigere og mere praktisk alternativ end at forsøge at udvikle dit eget værktøj.

Produkt forhåndsvisning

Til sidst kan vi nævne 3D produktvisualisering. Til dette skal forbrugeren bruge et mobiltelefonkamera eller et foto af det miljø, hvori han ønsker at anvende produktet.

Denne ressource er allerede meget brugt i e-handel i dekorationssektoren med visualisering af møbler, maling og tapeter mv.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *