7 måter å gjøre det på

Å holde en bedriftssammenkomst bidrar til å skape et mer harmonisk miljø og oppmuntrer også folk til å sosialisere med hverandre. I en travel hverdag er vi ikke alltid i stand til å ha denne typen interaksjon, så det er viktig å fremme disse øyeblikkene når det er mulig.

Generelt er det å holde fester en fin måte å hjelpe ansatte med å bli bedre kjent med hverandre, spesielt de fra forskjellige bransjer. Når de blir kjent med hverandre, har folk en tendens til å handle med større rapport, og dette bidrar også til å forbedre produktiviteten.

Det er veldig vanlig at denne typen samvær holdes på slutten av året, som er tiden for å avslutte en arbeidssyklus, eller når bedriften feirer jubileum, fordi dette er datoer som gir muligheten til å takke folk. og vise at organisasjonen gjør det bra fordi alle er viktige for bedriftens suksess.

Å skape et øyeblikk hvor alle føler seg velkommen og avslappet er imidlertid en utfordring for de som er ansvarlige for å organisere denne typen arrangementer. Derfor håper vi at våre sammenkomstideer for bedrifter kan hjelpe deg i denne bestrebelsen! La oss gå?

Hva du skal gjøre på et firmatreff

Først av alt er det nødvendig å planlegge forbrødringsfesten. Ikke overlat noe til siste minutt, for alt som ikke er planlagt og gjort i følelser har stor sjanse for å gå galt. Hvis du virkelig ønsker å gi et differensiert øyeblikk til teamet, dediker tid til denne oppgaven og organiser alt på forhånd.

Ikke glem å benytte denne muligheten hvor alle er samlet for å rapportere om viktige saker, som for eksempel nye strategier og forretningsplaner eller lederendringer. Benytt anledningen til å involvere folk og vis at de har verdi for virksomheten.

Ikke gjør alt selv. For å tilfredsstille flertallet er det nødvendig å involvere ansatte i beslutningstakingen av forbrødringen. Sett sammen et team for å hjelpe til med å planlegge festen, velg forskjellige personer fra hver sektor, som kan kommunisere med andre og bringe virkelig attraktive og selvsikkerte ideer.

Ikke spar for mye heller. Som vi nevnte er dette en type handling som til og med bidrar til bedriftens produktivitet, så se muligheten som en investering og kjøp det som er nødvendig for at samværet skal bli mer enn en ettermiddagskaffe i møterommet.

La oss nå gå til tipsene om hva du kan gjøre!

1. Tematisk samvær

Å velge et tema og bruke det i festens dekor og retter er alltid en god idé. Du kan be folk komme kledd eller kledd etter temaet, noe som gjør alt morsommere.

De tematiske sammenkomstene som pleier å være mest vellykkede er kostymefestene med temaer rundt film-, serier og musikkkjendiser, der alle er kledd som sin favorittpersonlighet eller -karakter og temaer rundt bestemte år, som 1970-, 1980-, 1990- og 2000-tallet. .

2. Forbrødring med attraksjoner

Som vi nevnte er det ingen som lenger anser det som et skikkelig samvær å samle folk på eget kontor etter arbeidstid og servere mat og drikke. Dette ser til og med ut som en scene fra The Office og alle som kjenner denne serien vet at arbeidsmiljøet som er representert slett ikke er ønskelig for alle som vil at de ansatte skal føle seg lykkelige.

Dermed er det nødvendig å leie en plass utenfor bedriften som er forenlig med størrelsen på virksomheten og forberede noe med planlegging, tilby underholdning til folk og få dem til å føle seg vel. I tillegg til å jobbe alt fra et tema, kan du fokusere på attraksjoner. For eksempel:

  • Band spesialisert på bedriftskonserter.
  • Teaterspill som spiller eller som er kjent.
  • Lommeshow med sirkusartister eller komikere.
  • Motiverende foredrag med en viktig personlighet innen ditt fagområde.
  • Vis med en artist kjent i regionen eller til og med nasjonalt, men det kommer innenfor budsjettet.

3. Forbrødring med priser

Du kan også gjøre samværet til en tid for å hedre dine beste medarbeidere. Lag kategorier for å dele ut medaljer eller trofeer til de som utførte oppgavene sine godt eller vunnet nye kunder, for eksempel innen en viss periode eller i løpet av året.

Selvfølgelig, i tillegg til å kreve organisering, må det å definere priser være rettferdig. Så organiser et evalueringsteam eller en komité og gjør alt på en transparent måte, som i månedens ansatt-tildelingsprogrammer.

Du kan bli inspirert av formene fra begivenheter som Oscar-utdelingen og be folk komme i formell antrekk, og etterlate øyeblikket med en mer tradisjonell og viktig atmosfære – hvis du forstår at denne stilen er noe de fleste i bedriften din kan like .

4. Virtuelt samvær

Du kan jobbe med fagfolk fra hele Brasil eller til og med i utlandet i fjernarbeidsmodellen. I dette tilfellet passer det kanskje ikke til budsjettet å betale for billetter og overnatting slik at alle kan nyte en samling ansikt til ansikt. Den gode nyheten er at det er greit, for det er også veldig kule måter å ha eksterne sammenkomster på. Vil se?

virtuell hemmelig fiende

Det fungerer slik: Selskapet spør sine ansatte med opsjoner for gaver av forskjellig verdi, avhengig av tilgjengelig budsjett. På dagen for sosialt samvær via videokonferanse trekkes det ut en gave til hver ansatt.

Moroa begynner i den andre delen av dynamikken: ansatte kan «stjele» hverandres gaver. For at det skal fungere, er det to grunnleggende regler som må defineres før «stjelene»: finn ut hvor mange ganger en gave kan «stjåles» og også hvor mange ganger hver deltaker kan «stjele» gaver.

Etter at byttene er foretatt, må bedriften sørge for at premiene leveres hjem til de ansatte. Et tips er å inkludere takkekort skrevet av lederne selv.

talkshow

Her er tanken å gjøre en direktesending, der lederen møter en personlighet valgt av teamet og gjennomfører et intervju med henne.

Ansatte kan følge samtalen eksternt, og for å gjøre ting enda morsommere kan du sørge for at happy hour-sett leveres slik at folk har spesiell mat og drikke å nyte mens attraksjonen er på.

Og, selvfølgelig, gi interaksjon mellom ansatte og personlighet ved å sende kommentarer og spørsmål.

overraskelsesboksfest

Rett og slett et hjemmelevert festsett.

Bedriften må levere settene til ansattes hjem, avtale et møte og be om at settene bare åpnes på tidspunktet for møtet. Dermed vil alle kunne åpne overraskelsen sammen og forbrødre seg med teamet gjennom det virtuelle møtet.

snakk vin

Talk Wine er et selskap som tilbyr virtuell vinsmaking. For sammenkomster er forslaget å sende et personlig sett med etiketter valgt i henhold til selskapets budsjett, samt støttemateriell med informasjon om hver vin og en kokkeoppskrift som paringsalternativ.

På en avtalt dag og klokkeslett må ansatte få tilgang til en lenke til en eksklusiv live for den virtuelle smakingen, som inneholder personaliserte attraksjoner, med deltakelse av lederen og sendes fra et TV-studio.

5. Fellesskap med solidaritetsaksjon

Dette er en av de mest brukte ideene om forbrødring ved årsskiftet. På grunn av julens nærhet, er det veldig fornuftig å samle teamet rundt en solidaritetssak som kan hjelpe en sosial enhet som trenger donasjoner.

Det kule er at denne typen handlinger også oppmuntrer til empati og forbinder ansatte med selskapets verdier, noe som viser bekymring for å hjelpe miljøet og ikke bare seg selv.

6. Forbrødring med utlodninger

Som i tilfellet med å lage premier, er det viktig at premiene som trekkes er spesielle.

Se etter unike, personlige giveaways som er kule i design og nyttige for vinnere. På denne måten kan du også generere forventning til deltakelse i trekningen.

7. Forbrødring med spill og dynamikk

Dynamikk for bedriftstreff kan alltid være interessant, fordi det er en sikker måte å underholde deltakere på. For ikke å velge dynamikk eller spill som folk synes er kjedelige, undersøk på forhånd med teamet som er ansvarlig for organisasjonen hvilke som kan falle i smak hos publikum på festen din.

Vi anbefaler at eventuell gruppedynamikk gjøres i små grupper, slik at alle kan samhandle med det som foreslås. Disse aktivitetene kan også tjene som et lytterom mellom ansatte, et fint øyeblikk for å utveksle ideer.

Hvis det er på slutten av året, er Dynamic of Gratitude godt kjent og vanligvis godt akseptert. For å søke, bare gjør følgende:

  1. Blås opp en ballong.
  2. Det bør sendes rundt til alle har gitt grunner til hvorfor de er takknemlige.
  3. Det kan gjøres flere runder, der det hver gang er nødvendig å tenke på en livssfære: anerkjennelser knyttet til familie, arbeid, etc.

Hvis du har tenkt å tilby spill, er videospillturneringer svært vellykkede, eller til og med en quiz om selskapet og også karaokekonkurranser. Du kan assosiere disse morsomme spillene med å dele ut freebies også, for de som gjør det bedre i spillene.

Hvor mange fraterniseringsideer for selskaper kan vi lage, ikke sant? Prøv også å gå utover årsfesten ved å tilby arrangementer som dette til andre tider, for eksempel spesielle datoer for selskapet, for eksempel dets stiftelse.

Selvfølgelig kan du ikke holde et arrangement hver måned, men ved å planlegge ett eller to for hvert år, vil du allerede merke forskjellen i organisasjonsklimaet, du vedder!

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *