6 ting vi lærte på TSC 2022

I september samlet ClearCompany bransjeledere med et bredt spekter av ekspertise på vår sjette årlige (og andre helt virtuelle) Talent Success™-konferanse. Etter to år med store omveltninger på nesten alle arbeidsplasser, var målet vårt å gi HR-fagfolk handlingsinnsikt i talentstyring for den nye arbeidsverdenen. Takket være vårt enestående høyttalerutvalg og deres dybde av kunnskap, gjorde vi nettopp det.

Vi var glade for å være vertskap for eksperter innen resultatstyring, ansettelse, DEI og ledelse som delte sin visdom med deltakerne våre. I dag deler vi noe av det vi lærte med deg for å informere deg om talentstyringsstrategien din i 2022 og utover. Fortsett å lese for seks ting vi lærte på TSC 2021.

1. Dr. Akilah Cadet of Change Cadet delte viktigheten av å være medskyldig på arbeidsplassen og hvordan hver enkelt av oss spiller en rolle.

Under økten hennes, Å bli medskyldig på arbeidsplassenDr. Cadet snakket om forskjellene mellom å være en sann medskyldig og å være en performativ alliert til BIPOC-medlemmer av arbeidsstyrken din.

«Det som er viktig å forstå om hvordan vi dukker opp som medskyldige – så vi går forbi allierte – er å forstå performativ aktivisme,» sa Dr. Cadet. «Performativ aktivisme er den følelsen av prestasjon, som «Jeg gjorde det! Jeg la ut den svarte boksen, jeg donerte her. Jeg sa den ene tingen den ene gangen, og ikke innser at aktivisme er mer enn bare den interne eller eksterne uttalelsen eller den som vises på sosiale medier eller den tingen du kan ha sagt i et møte – det er kontinuerlig.

Dr. Cadet oppfordret lytterne til å «lene seg til å være komfortable med å være ukomfortable» på bedriftens reise til å bli mer mangfoldig, rettferdig og inkluderende.

2. Ben Eubanks fra Lighthouse Research & Advisory snakket om hvordan man kan administrere ytelse som bedrifter med høy ytelse.

Ben fortalte oss om strategiene organisasjoner med høy ytelse bruker for å holde sine ansatte motiverte og engasjerte. Spesielt svarte han på det vanskelige spørsmålet om hvordan man kan få lederskap om bord med nye resultatstyringsinitiativer.

Når du tenker på hvordan du skal presentere strategier for lederskap, «Jeg vil oppfordre deg til å tenke på det som en forretningscase,» sa Eubanks. «Undersøkelsen viser at når folk er koblet og engasjert og tar med seg selv på jobb, gir det dette fantastiske settet med forretningsresultater – ikke bare HR- og engasjementsresultater. Lønnsomhet, innovasjon, kundetilfredshet, produktkvalitet – alle disse elementene påvirkes av engasjement.»

Ben ble med oss ​​igjen nylig på ClearCompany-bloggen. Han svarte på flere spørsmål som spenner fra gjenkjennelsesteknikker du kan implementere til den største feilen du kanskje gjør med din resultatstyringsstrategi.

Sjekk ut spørsmål og svar og se Bens TSC-økt for å lære mer om hvordan bedriften din kan administrere ytelsen på en positiv, oppmuntrende måte som bidrar til en arbeidsstyrke med høyere ytelse.

Kom du ikke til #TSC21? Se @ClearCompanys oppsummering av viktige #HR-innsikter fra eksperttalere på den 6. årlige #TSC. Fra #DEI til post-pandemisk #ansettelse, lær mer om #beste praksis i dagens talentlandskap:

3. Romy Newman fra Fairygodboss snakket om strategier for å ansette, støtte og beholde kvinner på arbeidsplassen.

I økten hennes Tiltrekke og beholde kvinner på jobbRomy Newman snakket om den store innvirkningen pandemien har hatt på kvinners plass i arbeidsstyrken og strategier bedrifter kan bruke for å snu denne trenden.

«Å finne en måte å ansette og engasjere flere kvinner i stillinger på seniornivå er et av de viktigste målene et selskap kan ha for å fremme og nå sine mangfoldsmål,» sa Newman. «Jeg vil si det samme om rase – det å ansette BIPOC på leder- og ledelsesnivåer er det som kommer til å gjøre en av de største forskjellene.»

Til syvende og sist, når det gjelder å ansette for mangfold, sa Newman, «ikke skjær av for å spare tid.» Og hvis du har problemer med ulike ansettelsesinitiativer i din bedrift? Spor dataene. «Finn ut hvor ulike kandidater faller ut av prosessen – både hvor i ansettelsestrakten og hvilke avdelinger – og du kan gjøre diagnostikk.»

4. Chaveso «Chevy» Cook fra militære mentorer trakk på sin ledererfaring som offiser i den amerikanske hæren for å dele innsikt om å lede under press.

Chaveso Cooks sesjon berørte de egenskapene som er mest fordelaktige for kriseledelse. I tider med usikkerhet, endring og frykt, som under COVID-19-pandemien, hva trenger arbeidsstyrken din fra en leder?

«De vil vite at du bryr deg,» sa Cook. «Ja, du må kunne tenke. Men å lede, uten å kunne gjøre det i en sosioemosjonell kontekst, er ikke ledelse i det hele tatt.»

Mens evne er viktig, er det også emosjonell intelligens. «Vi må bry oss om den sosioemosjonelle konteksten like mye som vi bryr oss om kompetansen og det første nivået av lederskap, som er ditt intellekt,» sa Cook.

5. Lauren Bell og Nai Saevang fra Checkr, sammen med Donna Hilliard fra Code Tenderloin, delte hvordan bedrifter kan bringe rettferdige sjanser for ansettelsespraksis inn i ansettelsesstrategiene sine.

Under Checkrs panel, Uutnyttet talent: Bygg en ansettelsesplan for rimelige sjansersnakket de tre foredragsholderne om virkningen av USAs fengslingsrate og hvordan rimelige sjanser for ansettelse har en betydelig innvirkning på livene til folk som har blitt fengslet.

Først forklarte Lauren Bell hva ansettelsesmuligheter er: «Det er en smart HR-strategi for å sikre at tidligere kriminalitet alene ikke er grunnen til at noen ikke blir vurdert for ansettelse.»

Deretter diskuterte panelet hvorfor det er viktig å innlemme i ansettelsesstrategien din. «Folk forandrer seg. Folk vokser, sa Donna Hilliard. «Det er viktig å ikke gå glipp av denne muligheten for bedriften din fordi du kommer til å gå glipp av noen som kommer inn og gir et syn som kanskje noen andre ikke ville ha tenkt på.»

Vil du ha innsikt i HR-emner fra #prestasjonsledelse til #messeansettelser? Se hva #HR-ekspertene hadde å si på @ClearCompanys 6. årlige #TSC og se til og med noen av de eksklusive øktene:

Nai Saevang gjentok Hilliards uttalelse og sa: «Hvorfor betyr det å ansette rimelig sjanse? Det er viktig fordi folk betyr noe. Det er viktig fordi det gir meg en følelse av egenverd. Jeg skjønte at det er mennesker som bryr seg om meg – de gir meg en mulighet til å tjene til livets opphold.»

Bell la til at sammen med økende grad av eksamen for barna deres og redusert fengsling mellom generasjoner, «reduserer sysselsetting også tilbakefall.»

Bell tilbød også en enkel måte å begynne å endre bedriftens holdning til ansettelse. «En lavthengende frukt måte å virkelig styrke en ansettelsesplan på er å forplikte seg til folks første språk,» sa hun, og bruker begreper som «person som tidligere var fengslet» i stedet for en tidligere forbryter eller eks-kriminel.

Se hele dette panelet for å lære enda mer fra Bell, Saevang og Hilliard om ansettelse med rimelige sjanser.

6. Jon Fontenot, leder for Talent Acquisition hos UNIFY Financial Credit Union, snakket med oss ​​om hvordan UNIFY har brukt ClearCompany for å avgrense sin tilnærming til ansettelse i dagens talentmarked.

ClearCompanys egne Jesse Simmons og Jason Burke snakket med Jon Fontenot for økten Nytenkning av strategi for anskaffelse av talent for ansettelse etter pandemisk. Fontenot diskuterte hvordan hans egen søknadserfaring ved UNIFY formet endringene han gjorde når han begynte i rollen.

Fontenot startet med å satse på å få flere kandidater inn døren. «For å få flere søkere inn døren, må du vite hvor de kommer fra. Vi bruker rapporteringen i ClearCompany, inkludert Candidate Flow Log og Funnel Analysis-rapporter for å se hvor kandidatene kommer fra, sa Fontenot.

«Vi må ikke fokusere på å sile ut folk. Vi må få folk inn døra og gjøre det enkelt for dem å komme inn døra.» Etter å ha strømlinjeformet søknadsprosessen deres, falt UNIFYs nedfallsrate fra 70 % ned til – vel, Jon er ikke sikker, men det er fordi det ikke er en faktor for dem lenger!

Din bedrift kan også høste disse fordelene med ClearCompanys Talent Management-plattform. Våre robuste rapporter bidrar til en dypere forståelse av arbeidsstyrken din, som du deretter kan bruke til rekruttering, ansettelse, ombordstigning og resultatstyring.

Vil du høre mer om hvordan UNIFY bruker ClearCompany for en sterk post-pandemisk ansettelsesstrategi? Heldigvis kan du – se hele økten her.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *