6 jobber i Rockford, IL du ikke visste eksisterte

Ser du etter deltidsarbeid i Rockford, IL-området? Du kan gå den åpenbare veien, søke etter en jobb i detaljhandel eller en restaurant. Det sikrer selvfølgelig at du vil være på beina hele tiden – noe ikke alle ser frem til. Men det er andre alternativer der ute, avhengig av dine ferdigheter og preferanser. Faktisk er det jobber du sannsynligvis aldri visste eksisterte.

Kanskje en av dem er riktig for deg. Du kan for eksempel vurdere en av disse:

1. Besetningsmedlem

«Crew» er et generisk begrep mange arbeidsgivere bruker for å beskrive generiske jobber. I en jobb ville du hilse på filmgjengere, ta billettene deres og svare på spørsmålene deres. Denne jobben krever «stå, gå, løfte, vri og bøye på en hyppig basis» pluss «evnen til å løfte opp til 50 pounds og bære den opp til 90 fot.» Du må være i god form.

2. Dag- eller natttransportsjåfør

Det er en rekke jobber av sjåførtypen tilgjengelig i Rockford-området. En bemerker at du ikke bare trenger et gyldig førerkort, (selvfølgelig), men at du vil «jobbe ute i all slags vær.» Hmmmmmm.

3. Instacart Shopper

Mange åpninger for dette også. Hvis mathandel er noe for deg, er dette jobben for deg. Folk bestiller dagligvarer på nettet, du snurrer rundt i butikken og pakker tingene deres. Så pakker du den inn i bilen og leverer dagligvarene på døren deres. Du må også kunne løfte opptil 50 pund for denne jobben. Høres gjennomførbart ut, ikke sant? Men her er fangsten – bilen du bruker til å levere disse dagligvarene? Ditt. Smarttelefonen du bruker til å fange opp kundeordrer og fylle dem? Ditt.

Pluss – dette er noe å se etter med mange deltidsjobber – dette er en uavhengig kontraktørstilling. Du skal jobbe for deg selv, så ingen ytelser, betalt fri, sykedager osv.

4. Serviceagent Bildetaljer

Denne snertne tittelen oversettes til «bilvasker». Personen som lander denne jobben «rengjør kjøretøy innvendig og utvendig,» for hånd eller ved å betjene bilvaskeutstyr, utfører noen ikke-mekaniske vedlikeholdsoppgaver og flytter kjøretøy rundt på parkeringsområdet. Høres ut som en god jobb hvis du liker å være på farten, men du vil polere biler i stedet for å polere dine folks ferdigheter, problemløsningsevner eller andre karriereferdigheter.

5. Tekniker for fjerning av dyreliv

Du så ikke det komme, gjorde du? Fugler kommer inn i bygninger, blir forvirret og kan ikke finne ut hvordan de skal komme seg ut. Dette er spesielt problematisk i butikker, restauranter og industristeder der sanitærforhold er et problem. Denne arbeidsgiveren sier at hvis du «nyter spenningen ved jakten», er denne jobben for deg. De vil trene deg og gi deg noe utstyr du kan bruke, så er det opp til deg å bestemme hvordan du skal bruke utstyret for å fjerne fuglene.

Det er en hake her også – du må være tilgjengelig for å jobbe innenfor en radius på 75 mil, og selv om selskapet tilbyr utstyret du trenger, må du sørge for din egen transport.

6. The Connection®

Nå snakker vi. Bokstavelig. Visste du til og med at det er gode call center-jobber tilgjengelig i Rockford-området? Du bør definitivt vurdere å bli med i teamet vårt. The Connection er en stor arbeidsgiver med flere lokasjoner og et utmerket rykte hos kundebedrifter, deres kunder og våre ansatte. Hva skiller oss med jobbsøkere?

  • INGEN jobber på føttene hele dagen
  • INGEN kjedelige, sinnslidende oppgaver
  • INGEN tunge løft eller annet fysisk arbeid
  • IKKE sørge for (og betale for) egen transport, forsyninger osv.

Som kundebehandler i The Connection kan du si JA til et trivelig arbeidsmiljø med flotte medarbeidere. Og massevis av relevant, kontinuerlig opplæring – sjansen til å lære og skjerpe en lang rekke etterspurte jobbferdigheter. Vi tilbyr også fordeler – ja, reelle fordeler som:

  • Helseforsikring
  • Betalt fritid
  • Fleksibel planlegging
  • Sjenerøs fraværspolitikk

Finn hele listen vår over fordelene ved Connection Cares.

Vi behandler ansatte som familie fordi det er slik vi alle ønsker å bli behandlet. Vi forstår at du er en ekte person med en ekte familie og et ekte liv. Når ting skjer uventet, får vi det. Når du og familien din er friske og har ferie sammen, gjør det selskapet vårt sunnere.

Og på The Connection kan du si JA til en ting til: sjansen til å rykke opp. Å ansette innenfra er en prioritet hos oss. Så enten du bestemmer deg for å forlate en dag for å gå til en annen jobb, eller du velger å bli og vokse hos oss for alltid, er det å velge å jobbe hos The Connection et smart karrieretrekk, ikke bare en jobb.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *