5 Resultatstyringsverktøy for HR-ledere

Ledere lener seg ofte på ytelsesstyringsverktøy for å holde sine ansatte engasjert og på rett spor med oppgavene sine. Med så mange forskjellige produkttilbud på markedet, kan det være utfordrende å sile gjennom for å finne en løsning som løser dine spesifikke behov. Når organisasjonen din vurderer å gå tilbake til normaliteten, enten det er på stedet eller eksternt, bør du ta deg tid til å evaluere løsningene for ytelsesstyring og lære om disse fem verktøyene.

Den moderne arbeidsstyrken krever moderne verktøy. @ClearCompany bryter ned 5 #PerformanceManagement-verktøy #HRLeaders trenger å vite for effektive team:

1. Arbeidsplassundersøkelser

Arbeidsplassundersøkelser er gode måter for ledere og HR-ledere å raskt måle følelsene til teamet deres. Disse undersøkelsene som er enkle å distribuere, tilbyr tilpasning og innsikt i spesifikke aspekter ved organisasjonen din. Medarbeiderundersøkelser kan brukes til å måle:

  • Effektiviteten til dine DE+I-initiativer — Mangfold, likeverd og inkludering har en betydelig innflytelse på ansattes tilfredshet på arbeidsplassen. Mange organisasjoner føler at deres nåværende innsats er tilstrekkelig – men er dine ansatte enige?
  • Ansattes engasjementnivåer – Ledere kan samle data om sine ansattes engasjement og lykke og raskt identifisere hvilke komponenter som trenger forbedring. Disse undersøkelsene hjelper til med resultatvurderingsprosessen og bidrar til å redusere omsetningen.
  • Din ansattes ombordstigningsprosess – Mål din nyansattes tilfredshet med bedriftens ombordstigningsprosess, og se om de føler seg forberedt og velkommen inn i organisasjonen din.
  • Arbeidsstyrkens velvære –Få innsikt i ansattes stress og angstnivåer sammen med den generelle oppfatningen av din bedrifts balanse mellom arbeid og privatliv.

Ettersom organisasjoner jobber mot bedring gjennom 2021, er det avgjørende å kartlegge de ansatte for å samle tankene deres underveis. Når ansatte føler seg hørt og verdsatt av arbeidsgiveren sin, er de 4,6 ganger mer fornøyde i rollene sine og er mer engasjerte i arbeidet sitt. Dette fører til en mer produktiv arbeidsplass som du kan regne med å beholde. Og beholde din EN Spillere sparer deg ikke bare stresset med å fylle åpne posisjoner, men det beskytter også bunnlinjen din.

2. Prosjektledelsesplattformer

Mange organisasjoner fortsetter å ta i bruk et flexarbeid eller fjernarbeidsformat. Med ansatte som jobber fra hele landet eller verden, er sporing av fremdriften til oppgaver og å holde hverandre ansvarlige integrert for suksess. Med støtte fra en prosjektstyringsplattform kan ledere raskt få oversikt over dashboardet i organisasjonen. Prosjektstyringsplattformer gir mulighet for ekstra ansvarlighet og bidrar til å sikre at dine ansatte forblir forpliktet til rollene sine. Prosjektledelsesplattformen din skal hjelpe deg med å spore tidsfrister, faktureringstimer og måle om dine ansatte kan håndtere sin nåværende arbeidsmengde.

ClearCompanys prisvinnende ytelsesstyringsplattform står over konkurrentene ved å tilby uovertrufne nivåer av tilpasning og integrasjon. Vår klassens beste løsning implementeres enkelt i dine eksisterende prosesser og fungerer sammen med ytelsesstyringsverktøyene du bruker for øyeblikket.

3. Gjenkjennings- og tilbakemeldingssystemer

Dine ansatte jobber hardt og fortjener å bli verdsatt for sine suksesser. Organisasjoner med faste anerkjennelses- eller tilbakemeldingsprogrammer ser 31 % lavere omsetningshastighet enn selskaper uten noe system på plass. Med 70 % av de ansatte som sier at anerkjennelse på jobben vil forbedre moralen og motivasjonsnivået deres, har tiden aldri vært bedre for å omfavne et robust gjenkjenningssystem i organisasjonen din. Husk at anerkjennelse bør komme fra mer enn bare toppledelsen. HR-ledere i 2021 bør ta i bruk et anerkjennelsessystem som gir mulighet for raske, rettidige feiringer og oppmuntrer medarbeidere til å sette pris på det harde arbeidet til teammedlemmene sine.

Akkurat som gjenkjenningssystemet ditt, trenger arbeidsplassen også et pålitelig og robust tilbakemeldingssystem. Dine ansatte ønsker å vite hvilke deler av jobben de overgår på og hvilke områder som trenger forbedring. De beste typene tilbakemeldinger er konsekvente, rettidige og handlingsrettede. Tilby spesifikk innsikt til dine ansatte og arbeid med dem for å finne en vei til forbedring. Topptalentet ditt vil sette pris på din åpenhet og vil ha større sannsynlighet for å holde seg innenfor rollene sine.

4. Målsporing og justering

Hva er en arbeidsplass uten mål? I 2021 må HR-ledere stole på og omfavne verktøy for målsporing og justering. Nyere studier har funnet at 85 % av de ansatte er frigjort fra arbeidet sitt. En velprøvd metode for å holde de ansatte engasjert er gjennom strategisk målplanlegging og justering. Å sikre at talentet ditt er på linje med selskapets mål er en viktig del av organisasjonens suksess. Når dine ansatte tydelig forstår sine mål og hvordan deres rolle passer med overordnede organisasjonsmål, kan du sikre at alle i bedriften din samarbeider om de riktige prosjektene til rett tid.

Dine ansatte skal raskt kunne se målfremgangen deres, og ledelsen skal kunne spore og måle sine ansattes suksess eller identifisere problemområder underveis. Målsporing og tilbakemelding i sanntid åpner døren for handlingskraftig endring.

5. Ytelsesvurderingsevner

Hjørnesteinen i resultatstyringsstrategien din bør være beregninger og tilbakemeldinger å støtte seg på under vurderinger. HR-ledere ser ofte på støtte fra digitale ytelsesstyringsverktøy for å hjelpe til med å samle data, spore ytelsesmålinger og måle den historiske ytelsen til sine ansatte. Med de riktige verktøyene kan ledere sammenligne trender, samle inn tilbakemeldinger og data fra jevnaldrende og tilpasse sine prestasjonsvurderingsstrategier basert på deres spesifikke behov.

Ettersom organisasjonen din jobber mot gjenoppretting fra det siste året, bør du ta deg tid til å evaluere verktøyene for ytelsesstyring. HR-avdelingen din bør jobbe for å sikre at du gir de ansatte verktøyene og støtten de trenger for å lykkes.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *