5 kvaliteter til gode HR-ledere i 2022

I 2020 tvang forstyrrelsene og endringene organisasjoner sto overfor mange virksomheter til å gjøre raske endringer i prosessene. Bedrifter implementerte retningslinjer for arbeid fra hvor som helst eller fjernarbeid, praksis for ytelsesstyring ble reformert, og teknologi spilte en enda mer kritisk rolle for teamenes suksess. HR-ledere la større vekt på ansattes mentale helse og velvære, og mange arbeidere gikk over til en formålsdrevet tilnærming til arbeid. Alle endringene det siste året har fremhevet viktigheten av sterkt lederskap i toppen av organisasjonen din.

En god #HR #Leader er en som kan #inspirere, engasjere og motivere de rundt seg. @ClearCompany bryter ned de 5 egenskapene alle gode #ledere trenger i 2021:

Hvordan ser HR-ledelse ut i 2022?

Behovet for gode HR-ledere var tydelig, men hva er det egentlig som gjør en leder stor? Gode ​​HR-ledere varierer avhengig av en rekke faktorer. Det som gjør noen utmerket i en organisasjon kan være slående forskjellig fra en annen. Mens individuelle avdelinger kan ha sin egen definisjon av hva en leder bør gjøre, er én ting overordnet – i krisetider er en god leder en som kan navigere i forstyrrelsene og kommunisere pålitelig. Det er klart at verden trenger gode HR-ledere i 2021, akkurat som de stolte på dem i 2020. Egenskapene som gjør gode HR-ledere er nyttige for å vurdere og avgjøre om organisasjoner har støtten de trenger for å komme videre.

Nedenfor fremhever vi fem nøkkelegenskaper til gode HR-ledere. En god HR-leder:

1. Øver på ærlighet og integritet.

Ledere av organisasjoner må ta raske beslutninger. I krise- eller endringsøyeblikk kan det å ha ærlighet og åpenhet i beslutningsprosessen være avgjørende for teamets moral og suksess. Ansatte trenger ærlige og åpne ledere for å bygge tillit. HR-ledere kan praktisere ærlighet og integritet ved å etablere regelmessige innsjekkinger eller kommunikasjon i arbeidsstyrken. Dette gir rom for team til å diskutere nye endringer eller potensielle hindringer og gir de ansatte en konsistent og pålitelig tidsplan for kommunikasjon.

«Som leder gir integritet oss troverdighet med menneskene vi leder. Hvis handlingene våre som leder mangler ærlighet, mister vi respekten og tilliten til menneskene som vi som ledere må stole på for vår suksess.»

-Simon Parkin, forfatter av «Hiring Right»

2. Kommuniserer kraftig og transparent.

Vi kom inn på behovet for konsekvent og ærlig kommunikasjon, men gode HR-ledere må gjøre mer enn å bare kommunisere ofte. De må sende kraftige meldinger som deres team og partnere tror på. Når ledere kommuniserer kraftig, formidler de sin forståelse og tro på budskapet deres. Dette bidrar til å bekrefte usikkerhet blant ansatte og sikrer at alle parter får nødvendig informasjon.

Før en leder kunngjør endringer i organisasjonen sin, bør de ta seg tid til å tenke gjennom potensielle spørsmål eller innvendinger som kan oppstå. Ved å forberede disse samtalene på forhånd, kan ledere skape et sterkere budskap og adressere disse bekymringene direkte. En ting å merke seg er at ikke alle medlemmer av organisasjonen din kommuniserer på samme måte. Mens et møte kan fungere for noen ansatte, kan andre foretrekke e-post, notater eller innspilte videoer. Bruk litt tid på å diskutere med teamet ditt hvilke kommunikasjonsformer som fungerer best for dem, og juster prosessen slik at den omfatter helheten bedre.

«En av de store fordelene med åpenhet er at bare ved å dele data forbedres ytelsen.»

-Laszlo Bock, forfatter av «Arbeidsregler!»

3. Engasjerer og motiverer andre.

Det er ingen overraskelse at en god HR-leder er en som kan inspirere, engasjere og motivere de rundt seg. Å fremme et miljø med engasjement og produktivitet på arbeidsplassen din vil bidra til å skape et mer lojalt, fornøyd og høyytende team. Mens fjernarbeid har gitt noen en mer tilgjengelig balanse mellom arbeid og privatliv, sliter mange ansatte fortsatt med utbrenthet eller følelser av isolasjon. I 2021 må gode HR-ledere bruke tid på å løse disse problemene og finne måter å hjelpe til med å holde teamet motivert og på vei for å lykkes.

«Engagement oppstår når arbeidere stoler på ledere og føler en følelsesmessig tilknytning til organisasjonen – på samme måte som de gjorde sin første dag på jobben.»

-Jill Christensen, Employee Engagement Expert, Jill Christensen International

4. Utvikler seg selv og de rundt seg.

Vi har sagt det før, og vi vil si det igjen – både ledere og ansatte ønsker selvutvikling. Å utnytte mulighetene for faglig utvikling kommer alle parter til gode. HR-ledere må forbli klar over mulighetene for å øke sin ekspertise og faglige kompetanse. En måte å fortsette din profesjonelle utvikling som leder på er å delta på webinarer, konferanser eller kurs og dele det du har lært med teamet ditt.

@ClearCompany sier at gode #HR #ledere må #kommunisere ærlig, kraftfullt og transparent. Sjekk ut hva de 5 egenskapene til en sterk leder er i 2021:

Gode ​​ledere identifiserer og utnytter også muligheter til å utvikle sine ansatte og team. Å tilby profesjonelle utviklingsmuligheter i organisasjonen din hjelper til med lavere omsetningshastigheter og ansatte får større ferdigheter og kunnskap om materiell, og skaper en mer effektiv og robust arbeidsstyrke. Medarbeiderutvikling er en utmerket mulighet til å fremheve EN Spillere som ville vært gode ledere nedover veien. En metode for å utvikle høypresterende er å danne et mentorprogram for å pleie ansatte inn i deres neste betydelige karrieretrinn.

«Jeg er overbevist om at ingenting vi gjør er viktigere enn å ansette og utvikle folk. På slutten av dagen satser du på folk ikke på strategier.»

– Lawrence Bossidy

5. Samarbeider og bygger relasjoner.

Studier viser at når enkeltpersoner silo arbeidet sitt eller isolerer seg, blir de mer utsatt for utbrenthet. Med verktøy som støtter fjernarbeid, har samarbeid på tvers av avstand aldri vært enklere. Å fremheve muligheter for arbeid på tvers av avdelinger og teamsamarbeidsaktiviteter kan hjelpe dine eksterne arbeidere til å føle seg mer tilkoblet. En del av dette samarbeidet stammer fra å skape sterke og positive relasjoner på arbeidsplassen. Kulturen du fremmer og respekten du gir dine ansatte vil gjenspeiles i hvordan de behandler hverandre. Når du jobber med å bygge et støttende og omsorgsfullt team, viser resultatene høyere produktivitet og et større ønske om å nå arbeidsplass- og organisasjonsmål.

Start med å sikre at teamet ditt har teknologien og verktøyene de trenger for å fullføre jobben sin. Prosjektstyringsverktøy, målsporingsplattformer og videokonferanseverktøy er alle nødvendige for å forbli ansvarlige og kommunisere åpent som organisasjon. En måte å sikre at de ansatte føler seg støttet i rollene sine, er å planlegge hyppige innsjekkinger. Disse raske møtene legger grunnlaget for ærlige og støttende relasjoner på arbeidsplassen og gir innsikt i kampene og utfordringene dine ansatte møter daglig.

«Tilkobling fremmer tillit som inspirerer til engasjement som påvirker produktiviteten som driver verdivurdering.»

-Dave Bookbinder, The New ROI: Return on Individuals

Når vi er på plass i det første kvartalet av et nytt år, reflekter over en god HR-leders egenskaper og identifiser områder du trenger å forbedre. Gjennom veiledning og medarbeiderutviklingsinitiativer kan du enkelt fremheve kandidater for forfremmelse i din organisasjon og fremtidige organisasjonsledere. Å forbli ærlig, tilpasningsdyktig og åpen for endringer vil hjelpe organisasjonen din å takle ytterligere forstyrrelser.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *