5 grunner til at du bør investere i deg selv

Du lykkes i livet, i direkte forhold til hvor mye tid og utholdenhet du dedikerer til personlig vekst.

Den nylige studien om markedsverdien av personlig vekst ble utført i USA. Denne studien viste at selvforbedringsprodukter genererer omtrent 9,9 milliarder dollar årlig. Men det er ingenting sammenlignet med musikk- og filmindustrien som til sammen er verdt 61 milliarder dollar eller skjønnhetsindustrien som når 265 milliarder dollar. Disse tallene viser at det amerikanske samfunnet har en tendens til å foretrekke umiddelbar tilfredsstillelse og utseende fremfor personlig vekst.

Uten data om det italienske markedet kan det antas at det er mindre utviklet. Men hvis du ser for deg at disse tallene endrer seg til fordel for personlig vekst, man kunne tenke seg en fremtid med større oppmerksomhet på sin egen personlige utvikling. Det er flere viktige grunner til å bruke tid, ressurser og investeringer på din personlige vekst, og dette kan føre til mange positive fordeler i en persons liv.

I denne artikkelen utforsker vi viktigheten av å investere i deg selv gjennom utdanning for å øke dine kunnskaper og ferdigheter.

Personlig vekst og investeringer

Sparing og investering er sunn praksis. Imidlertid trenger ikke alle investeringer være i finansielle eiendeler. IÅ kle seg i ens lineup kan faktisk føre til varige gevinster. Sistnevnte øker over tid og forbedrer også tilegnelsen av ny kunnskap. Gir deg mer og mer verdi i øynene til nåværende og fremtidige arbeidsgivere.

Investering i utdanning kan ha mange former, fra små investeringer hver dag til mer krevende programmer og kurs som kan vare i årevis. Uansett hvilken form du velger, forblir selvinvestering grunnlaget for et sunt, produktivt og lykkelig liv. Derfor er personlig vekst, gjennom trening, utvilsomt et av de mest lønnsomme valgene du kan ta.

Å være en vellykket gründer betyr å investere i deg selv først. Da dette øker sjansene for en høyere avkastning fra investeringene som er gjort i virksomheten din. Å investere i deg selv innebærer å forbedre selvets fem dimensjoner: miljø, vaner, ferdigheter, mentale mønstre og identitet.

Har du noen gang lagt merke til at alle vellykkede gründere og investorer leser mye? Selvfølgelig leser de ikke bare fiktive historier, for det meste velg personlig vekstbøker

Personlig vekst: The Mason Jar Theory and the 10%

Brukte du mer penger i fjor på fritid og shopping enn på trening for faglig utvikling? Jeg forstår deg, til å begynne med fant jeg meg selv å svare «JA» på dette spørsmålet.

De fleste investerer nok ikke nok i seg selv.

Å investere i din personlige vekst gir ikke umiddelbare fordeler, men i det lange løp gir det store belønninger. For å oppnå personlig suksess og tilfredshet er det viktig å kontinuerlig investere i din egen profesjonell vekst Det er i kompetanseheving.

Ikke vent på at din nåværende arbeidsgiver skal anerkjenne potensialet ditt og investere i deg. Også fordi det ofte ikke skjer. Du må ta ansvar for din personlige, profesjonelle og økonomiske vekst. Det er viktig at alle som ønsker å utvikle sin karriere eller virksomhet tar skritt for å investere i seg selv. Det første skrittet til personlig vekst er definitivt jobbe med tankegangen din.

Men hvordan vet jeg nøyaktig hvor mye jeg skal investere? Dette kan være et godt spørsmål. En regel som ofte følges er 3 %-regelen: Det er foreslått å investere minst 3 % av din månedlige inntekt for din faglige utvikling. Men ærlig talt finner jeg det usant, ettersom personlig trening påvirker vår suksess og forbedring som individer og som gründere. Faktisk foretrekker jeg å stole på krukke teori, mye mer praktisk og oversiktlig. Perfekt for å administrere inntektene våre og øke kapitalen deretter. Denne formelen gir oss en ide om hvor mye penger som skal bevilges til trening. Selvfølgelig er dette en skalerbar figur, i den forstand at den vokser med suksess. Jo høyere inntekt, jo større beløp er tilgjengelig for trening.

10 % er grunnlinjen jeg ønsker å gi deg, for personlig og faglig utvikling. Hvis du synes 10 % er for mye for deg akkurat nå, ikke bekymre deg, bare jobb for å legge bort litt penger. Men i mellomtiden kan du begynne å velge informasjon, lese nyhetene, forstå hvilke kilder som er mer pålitelige og hvilke som er mindre.

La oss nå se de 5 grunnene til hvorfor du bør investere i deg selv og din personlige vekst.

1. Å nå lykke: Fordelene ved personlig vekst

Lykke er sluttresultatet av fordelene ved å investere i deg selv. Reisen til lykke blir mye morsommere når du tar deg tid til personlig vekst og utvikling. Se for deg et liv fylt med god helse og positive relasjoner. Et liv hvor du føler deg forberedt på å møte utfordringer, hvor du føler deg trygg på dine evner.

Arbeid med din personlige vekst, redusere den negative effekten av stress og forbedre helsen din. En ting vi kan gjøre for å forbedre vår lykketilstand er å stille oss selv de riktige spørsmålene. Jeg snakker om styrkende spørsmål. Det vil si en rekke spørsmål som du må lære deg å stille når du befinner deg i en fastlåst tilstand.

Ved å jobbe med din personlige vekst får du muligheten til å administrere livet ditt og relasjonene dine mer effektivt. Gjennom selvforbedring kan du identifisere og transformere begrensende tro, traumer og saboterende atferd.

Dette hjelper deg å fjerne hindringene som hindrer deg i å oppleve ekte glede og lykke. Å investere i deg selv gjør oss til bedre mennesker, skiller oss fra mengden og frigjør oss fra begrensende tro.

2. Hvordan personlig vekst øker produktiviteten

Utsettelse og stress er de to største hindringene for produktivitet. For å overvinne disse utfordringene kan selvutviklingsteknikker hjelpe oss med å fokusere og håndtere livet bedre mental tretthet, for å forstå årsakene og finne rettsmidler. På den måten kommer man frem til meningsfulle løsninger. Takket være disse teknikkene kan vi maksimere produktiviteten vår og nå våre mål. Tenk deg hvilke resultater vi kan oppnå med ubegrenset produktivitet.

3. Forbedret helse

Helse er en av hovedfordelene med selvforbedring. Verktøyene og læren om personlig vekst gir oss en bedre forståelse av oss selv og verden rundt oss. Hjelper oss med å håndtere livets utfordringer og stressfaktorer. På grunn av dette, mennesker som lærer å håndtere stress har færre helseproblemer og nyter lengre liv. Dessuten, jo bedre rustet vi er til å håndtere og redusere stress, jo bedre vil vår generelle helse være.

4. Personlig vekst = større suksess

Selvutvikling kan i stor grad øke sjansene våre for å lykkes. Som jeg nevnte i begynnelsen av denne artikkelen: suksess er direkte proporsjonal med vår personlige vekst.

I tillegg øker det å ha sunne relasjoner og helserelaterte forbedringer produktiviteten og forbedre selvkontrollen. Derfor skapes det ideelle miljøet for å oppnå suksessindikatorene som vi har satt for oss selv. I stedet for de vellykkede kanonene som presenteres av selskapet. Eller fra alle fluffguruene som streifer rundt på nettet, og bruker sosiale medier for å vise ofte fiktive liv. Konstant personlig vekst kan hjelpe oss å ha mer energi til å oppnå personlig suksess på ulike områder av livet.

5. Forbedre utholdenhet gjennom personlig vekst

Når du investerer i deg selv, kan du lære å bli mer enn bare mer motstandsdyktig mot motgang. Men du kan også lære å dra nytte av vanskelighetene og utfordringene livet byr på deg.

Velg å stadig og kontinuerlig forbedre deg i møte med livets motgang og vanskeligheter, aldri gi opp. Det er viktig å lære hvordan man transformerer situasjoner med stress og usikkerhet til muligheter for vekst og personlig utvikling. Det betyr: å lære av egen erfaring, utvikle sin motstandskraft og sin tilpasningsevne.

Enkelt sagt, vi må bli antiskjøre.

Konklusjon

For å konkludere, personlig vekst kan føre til en rekke fordeler, som kan forbedre livskvaliteten betydelig. Hvis vi investerer tiden og kreftene som trengs for å jobbe med vår personlige utvikling, vi kan forvente større lykke, produktivitet, suksess og motstandskraft. Videre kan personlig utvikling også bidra til bedre helse ved å hjelpe oss å håndtere stress og ta vare på oss selv. Til syvende og sist gir personlig vekst oss verktøyene og muligheten til lykkes med å takle livets utfordringer og å leve et mer tilfredsstillende og tilfredsstillende liv.

Hvis du vil starte en vei for personlig vekst, trenger du en integrert tilnærming. Av denne grunn inviterer vi deg til å bli med i det gratis fellesskapet til Investhero hvor du, i tillegg til å finne annet lignende innhold, vil kunne bli kjent med gründere og investorer og bedre sammenligne deg med deres erfaringer.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *