4 tips for eiendomsgründere

Eiendomsinvestering er et populært interesseområde for italienske investorer. Selv i dag sies det: «murstein er alltid en trygg investering«. Til tross for pandemien og synkende økonomiske forhold, å kjøpe et hus for investeringsformål er fortsatt veldig populært blant italienere. Økonomien ble utvilsomt dårligere i begynnelsen av året, med stigende inflasjon og konflikt i Ukraina. Imidlertid fortsetter det italienske eiendomsmarkedet å vise vitalitet. Med mange forespørsler støttet av kjøpet for investering, siden italienerne mener at investeringen i mursteinen er trygg og en trygg havn å investere mesteparten av sparepengene sine i.

Derfor, hvis du er interessert i eiendomsinvesteringer og ønsker å bli en vellykket gründer, vil jeg gi deg to gode nyheter med en gang:

 1. Du trenger ikke vente på det rette øyeblikket for å handle, enten markedet er opp eller ned.
 2. Du trenger ikke nødvendigvis en stor startinvestering for å oppnå betydelige gevinster.

Virker det ikke utrolig for deg? Jeg skal forklare bedre.

Jeg har hørt mange ganger ordtaket «er/er ikke et godt tidspunkt å kjøpe eller selge». Den største bekymringen er alltid å ikke kunne selge.

Vel, det kan jeg forsikre deg om de siste årene har vi gjennomført ulike eiendomstransaksjoner og alle med gode salgstider. På Invest Hero YouTube-kanaldu kan også finne dedikerte videoer der vi snakker om våre eiendomsinvesteringer.

Eiendomsinvesteringer: salgsproblemer

Suksess i verden av eiendomsinvesteringer avhenger ikke av markedstrender, men av muligheten til å kjøpe til rimelige priser og videreselge til fordelaktige priser. Derfor, hvis en eiendom ikke selges på 3/6 måneder, betyr det at det er noe galt med eiendommen eller med salgsstrategien.

Til tross for dette er investering i eiendom en mye mer kompleks virksomhet enn det ser ut til. Det at markedet går opp eller ned er normalt, men hvis handelen din er godt strukturert, trenger du ikke bekymre deg for markedet. Det som betyr noe er tallene som påvirker din økonomiske balanse.

Hemmeligheten ligger i å beregne gateprisen, den raske salgsprisen, som lar deg evaluere fortjenesten riktig før du starter en handel. På denne måten vil du, selv i nedgangstider, kunne kjøpe til gunstige priser og selge til fordelaktige priser. Mens du i vekstøyeblikk vil være i stand til å selge lettere. I denne artikkelen utforsker vi emnet eiendomsinvestering. Jeg vil gi deg noen tips om hvordan du kan ta informerte beslutninger om kjøp eller salg av eiendom.

Det er viktig å alltid holde øye med markedet og tilpasse driften til dets behov, tilbyr det beste produktet til den mest konkurransedyktige prisen.

Huset, når det brukes som investeringseiendom, anses som en eiendel. Og derfor må det vurderes med økonomiske kriterier for å unngå å gjøre vanlige feil. Eiendomsinvestering kan være svært lukrativt hvis du finner den rette muligheten. Imidlertid har det italienske eiendomsmarkedet svekket seg i gjennomsnitt. Dette kan gjøre det vanskeligere å forutsi markedstrender og finne mer lønnsomme investeringer. Videre er eiendomsinvesteringer illikvide og å kjøpe feil eiendom kan være en kostbar feil som er vanskelig å komme seg fra. Du får den virkelige avtalen på kjøpstidspunktetikke bare når du selger.

4 tips for vellykkede eiendomsinvesteringer:

1. Kjenn eiendomsmarkedet

Det er viktig å kjenne til eiendomsmarkedet du opererer i. Det er viktig å opprettholde konstant oppmerksomhet på trender, priser, investeringsmuligheter, lov- og skatteregler. Du vet eiendomsmarkedsinstrumenter. Spesialiser deg og bli en ekte ekspert i sektoren. Og der du ikke kan gå, sørg for at du vet hvem som kan gjøre det for deg. Og med dette tipset går vi videre til det andre tipset.

2.Bygg et nettverk av kontakter og allianser

Nettverk er grunnlaget for å gjøre lønnsomme eiendomsinvesteringer. Nettverk er faktisk en nøkkelkomponent for å bli en vellykket eiendomsgründer. Du må bygge et nettverk av pålitelige kontakter, for eksempel:

 • eiendomsmeglere,
 • advokater,
 • ingeniører,
 • notarius publicus,
 • Arkitekter.

Dette lar deg opprettholde en konstant kilde til investeringsmuligheter. Videre kan du alltid ha fagfolk til fingerspissene som kan støtte beslutninger og kjøps- og salgsprosesser. Å jobbe med andre eiendomsgründere kan være svært nyttig for å skaffe informasjon, finansiering og finne nye kunder.

3. For vellykkede eiendomsinvesteringer: Planlegg

God økonomisk planlegging er avgjørende for overlevelsen og suksessen til din eiendomsvirksomhet. Du må ha en klar forståelse av dine inntekter og utgifterdine investeringsmuligheter og dine langsiktige økonomiske mål.

Planleggingsfasen omfatter også aktiviteten knyttet til valg av investering. Som du sikkert godt vet, det er flere veier du kan gå innen eiendomsinvesteringer.

Her er noen eksempler:

 • Eiendomsfond (er verktøy for eiendomsspekulasjonsoperasjoner med en høyere inngangsavgift enn eiendoms crowdfunding)
 • Balanse og utdrag (er en løsning som girkjøpe eiendom, av en fysisk person eller et selskap som har å gjøre med betale all gjeld pådratt av eieren av eiendelen)
 • Crowdfunding av eiendom (inkluderer investering i eiendomsprosjekter gjennom crowdfunding-plattformer, som lar mange mennesker investere i småskala eiendomsprosjekter)

Generelt er det viktig å vurdere din økonomiske situasjon, dine investeringsmål og din risikotoleranse når du velger riktig type eiendomsinvestering. Videre er det viktig å ha en strategi for å håndtere risiko og usikkerhet knyttet til eiendomsinvesteringer.

4. Utvikle en god markedsføringsstrategi

Som jeg nevnte tidligere, hvis du ikke kan selge eiendommen din (som du vet var en god del da du kjøpte den), har du sannsynligvis ikke den rette markedsføringsstrategien for investeringseiendommen din.

Det er viktig å utvikle en god markedsføringsstrategi når du ønsker å selge eller leie en eiendom. La oss sammen se hvorfor:

 1. Det lar deg skille deg fra konkurrentene og tiltrekke deg nye kjøpere. Denne strategien kan inkludere å lage en detaljert beskrivelse av eiendommen. Eller til og med bruk av bilder av høy kvalitet eller å lage virtuelle omvisninger.
 2. Det lar deg også øke verdien på eiendommen din. Men hvordan? Fremme de unike aspektene ved eiendommen. Du kan understreke dens strategiske posisjon og de omkringliggende tjenestene, eller du kan fremheve de siste forbedringene og renoveringene.
 3. Alt dette setter fart på salgsprosessentil. En effektiv markedsføringsstrategi kan hjelpe deg med å selge eiendommen din raskere. Gjennom bruk av pristeknikker, ved å promotere eiendommen på passende kanaler eller ved å bruke forhandlingsteknikker for å avslutte transaksjonen raskt.

For å oppsummere er en god markedsføringsstrategi viktig når du skal selge en eiendom. Siden bidrar til å nå potensielle kjøpereå skille seg fra konkurrentene. I tillegg øker det verdien på eiendommen og fremskynder salgsprosessen.

Å være synlig og bli kjent av publikum kan også bidra til å finne nye investorer og generere ny virksomhet. Herfra kan nye samarbeid og muligheter oppstå som lar deg vokse og optimalisere din eiendomsvirksomhet.

Bruk derfor ulike markedsføringskanaler, som sosiale medier, nettside og ulike annonsekanaler. Mål å markedsføre virksomheten din og eiendomsproduktene dine, øke den oppfattede verdien.

Konklusjon

Avslutningsvis kan eiendomsinvesteringer by på noen utfordringer ved kjøp og salg. Men med kunnskap om eiendomsmarkedet, bygge et nettverk av kontakter, planlegging og en solid markedsføringsstrategi, er det mulig å oppnå suksess i denne sektoren. Det er viktig å ta alle disse faktorene i betraktning for å utvikle en solid eiendomsinvesteringsstrategi for å hjelpe deg nå dine langsiktige økonomiske mål.

Hvis du vil lære mer om eiendomsinvesteringer og verktøyene som er tilgjengelige for eiendomsspekulasjon, anbefaler vi å lese bloggartiklene våre, lytte til podcastene våre på Youtube og Spotify og få tilgang til vår privat gruppe på Facebook.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *