4 Strategier for eksternt engasjement for ansatte

I løpet av det siste året har mange organisasjoner gått over til et fjernarbeidsformat. Når det gjelder å administrere eksterne team, er det viktig å sikre at de ansatte forblir engasjerte og transparente i arbeidet sitt. Når kommunikasjon og samarbeid blir anstrengt i en organisasjon, kan ansatte ofte føle seg koblet fra arbeidet og teamene sine. HR-ledere må finne kreative måter å holde sine ansatte engasjert mens de navigerer i denne nye normalen.

Nedenfor er 4 strategier for ekstern medarbeiderengasjement som vil bidra til å overlade teamene dine.

40 % av arbeiderne sier at de ville lagt mer innsats i arbeidet sitt hvis de ble oftere #anerkjent. @ClearCompany har 4 #RemoteEmployee #engasjementstrategier for å holde teamet ditt fokusert og tilkoblet:

1. Implementer virtuelle Hangouter

Å jobbe eksternt føles ofte ensomt. Det kan være tøft å føle seg knyttet til kollegene dine mens du jobber langveis fra, så sørg for å finne måter å inkludere chatter og aktiviteter utenfor jobben. En ekstern medarbeiderengasjementstrategi er å bruke videochat-apper for å skape en dypere forbindelse mellom eksterne arbeidere. Ved å bruke programvare som fremmer enkle videokonferanser, som Zoom, Skype eller Google Hangouts, kan du og dine ansatte kommunisere mer effektivt og skape et sterkere teambånd. Noen morsomme ideer for teamaktiviteter inkluderer:

  • Raske virtuelle kaffepauser. Avtal en tid for en kort pause fra jobben hvor du og kollegene dine kan snakke fritt. Denne pausen vil ikke bare hjelpe deg med å fokusere på nytt og forynge sinnet ditt, men det vil også hjelpe deg å føle deg knyttet til dine medarbeidere.
  • Zoom glade timer. Lag en tidslinje for når du og dine ansatte kan bruke tid på å snakke utenom et arbeidsdagsformat. Bruk en time på slutten av måneden og snakk om hva som skjer i livene deres eller morsomme ting som kommer. Du kan til og med velge temaer for disse møtene, for eksempel å ha på seg kostymer og spille spill.
  • Gi en hjemmeomvisning. En gang i uken, la noen fra teamet ditt ta deg med på en omvisning i hjemmearbeidsområdet deres! Vis frem innredningen din, miljøet du jobber i, eller snakk om hva slags morsomme nips du har rundt i rommet. Dette hjelper deg med å få innsikt i personligheten til personene i teamet ditt.
  • Hold ukentlige innsjekkinger. Å sjekke med kollegene dine om fremdriften til oppgavene og pliktene dine hjelper ikke bare med å holde hverandre ansvarlige, men vil også bidra til å holde deg fokusert på oppgaven. Husk at kommunikasjon bør behandles som toveis for å holde dine ansatte engasjert og motivert.

2. Send hverandre omsorgspakker

Ansatte som føler seg verdsatt i rollene sine presterer bedre. I tillegg til høyere produktivitetsnivåer, har ansatte som føler seg verdsatt en dypere tillit til sine arbeidsforhold og er mer sannsynlig å forbli i rollene sine. Å la dine ansatte få vite at du tenker på dem og er der for å støtte dem kan gå langt, spesielt når det gjelder eksterne ansatte. En morsom måte å vise at du bryr deg på er ved å sende pleiepakker. Disse pakkene kan variere fra små varer til mat eller til gavekort som kan brukes etter eget skjønn. Denne enkle berøringen vil illustrere omsorgen og verdsettelsen du har for teamene dine og vil bidra til å holde dem engasjert i rollene sine.

Strategitips for eksternt ansatteengasjement: Du kan ta pleiepakkene ett steg videre ved å gjøre gavebytte! La laget ditt tegne navn og finne gaver til hverandre. Du kan åpne disse gavene på video under et happy hour-møte og vise frem tingene du mottar.

3. Vis takknemlighet ofte

Anerkjennelse og påskjønnelse er blant de viktigste faktorene for å bestemme engasjement og oppbevaringsnivåer til ansatte. Å ha på plass systemer som tillater hyppig gjenkjennelse vil øke teamenes produktivitet og engasjement. Når du bygger opp verdsettelsesprogrammene dine, husk at det å feire små gevinster kan være like effektivt som de store. Ved å bruke verktøy som ClearCompanys Employee Engagement Software kan du spore dine ansattes suksesser og gjenkjenne dem i sanntid. Når du reflekterer over din nåværende anerkjennelsesinnsats og ser mot fremtiden, sørg for at du:

  • Ha et system på plass for å spore seirene og fremgangen til laget ditt
  • Oppmuntre ansatte til å dele suksesser.
  • Feir personlige og profesjonelle milepæler
  • Søk ofte etter muligheter for å vise din takknemlighet.

40 % av arbeiderne sier at de ville lagt mer innsats i arbeidet hvis de ble oftere anerkjent. Å sende en takk til en ansatt for å ha fullført en oppgave, feire de som tok steget opp og tok på seg økt ansvar, eller dele bursdagsbemerkninger til ansatte, vil bidra til å skape en tilknytningskultur.

#DYK at innsamling av #tilbakemeldinger er avgjørende for å holde dine ansatte #engasjert? @ClearCompany sier at ansatte som føler seg verdsatt har større sannsynlighet for å være produktive. Finne ut mer:

4. Be om tilbakemelding

En solid ekstern medarbeiderengasjementstrategi kan være sentrert rundt å motta tilbakemelding. Dine ansatte er din beste kilde til informasjon og bør sees på som sådan. Bruk verktøy som engasjementsundersøkelser for å samle innsikt om følelsene til eksterne ansatte. Svarene deres vil fremheve om de ansatte føler seg støttet i sine roller og områder som kan trenge en viss forbedring. Når du ofte ber om tilbakemelding, kan du gjøre endringer i sanntid og vise de ansatte at stemmene deres betyr noe. En måte å få rask tilbakemelding på er ved å sende pulsundersøkelser. Disse undersøkelsene er korte, anonyme og gjøres i sanntid. Bruk tilbakemeldingene deres til å justere din nåværende prosess for å fremme en kultur med økt engasjement.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *