4 grunner til at du bør fokusere på merkevarebyggingen din

Din employer branding er en kulminasjon av hvordan du markedsfører din bedrift til potensielle jobbsøkere og hvordan dine ansatte vurderer din bedrift som arbeidsplass. Ved å lage en employer branding-strategi kan du kontrollere dialogen rundt bedriften din for å sikre at du gir et positivt bilde.

Når en organisasjon understreker viktigheten av å administrere sin arbeidsgivermerke, kan de bidra til å øke antallet talentanskaffelser og -behold. Ettersom ansettelseskravene øker, må HR-ledere være bevisste på sin tilstedeværelse på nettet for å finne og tiltrekke de beste kandidatene som er tilgjengelige. Sjekk ut disse fire grunnene til at du bør fokusere på arbeidsgivermerket ditt i 2021.

1. Får inn nye talenter mens du beholder dine eksisterende

Lenge før en kandidat noen gang klikker på «søk», gjør de sannsynligvis et dypdykk i historien og kulturen til bedriften din. Med alt lett tilgjengelig på internett, er kandidater ofte avhengige av å evaluere en organisasjon basert på deres sosiale profiler. Å skape en sterk arbeidsgivermerke på nettet vil hjelpe deg å bekrefte bedriftskulturen din og vise hvorfor ansatte bør ønske å jobbe for deg. I tillegg går det å investere i arbeidsgivermerket ditt utover det å påvirke rekrutteringsstrategiene dine – det påvirker også din evne til å beholde ditt nåværende talent positivt. Ansatte som er fornøyde med jobben sin og er stolte av arbeidsplassen sin, er mer sannsynlig å holde seg fast (og snakke positivt om opplevelsen sin til andre!) Dårlige nyheter spres raskere enn gode nyheter. Sørg for at nyhetene dine ansatte deler om deg gjenspeiler de beste aspektene ved arbeidsplassen din.

2. Forbedrer ansattes engasjement

Organisasjoner som fokuserer på å skape en positiv arbeidsplassopplevelse og arbeidsgivermerke kuraterer naturlig nok flere svært engasjerte ansatte. Ansatte i dag ønsker en følelse av tilhørighet og formål i rollen sin. Når du skaper et miljø som fokuserer på å utvikle dine ansattes ferdigheter, kan du demonstrere hvordan de spiller inn i organisasjonens større mål. Dette resulterer i ansatte som er mer forpliktet til sitt ansvar og er dypere investert i teamets suksess. Med en så hard kamp om talenter, må arbeidsgivere fokusere på å holde deres eksisterende talentmasse engasjert og fornøyd med jobbene sine.

3. Viser frem kulturen og mangfoldet på arbeidsplassen din

Ditt arbeidsgivermerke er et vindu inn i hjertet av din bedrift. Hver arbeidsgiver er unik, og du bør sette pris på og forsterke aspektene som gjør at du skiller deg ut fra mengden. I løpet av det siste året ble mangfold og inkludering satt i forgrunnen for mange organisasjoner. Arbeidssøkere ønsker å vite at deres potensielle arbeidsgiver er aktivt investert i å pleie en arbeidsplass som ønsker bakgrunnen og ferdighetene til et bredt spekter av individer velkommen. Utnytt din tilstedeværelse på sosiale medier og digitale fotavtrykk for å feire bedriftens initiativ for å skape en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass.

50 % av jobbsøkere i dag ser på ansattes anmeldelser for å få innsikt i en åpen rolle. @ClearCompany vet hvilken innflytelse #EmployerBranding har på #rekrutteringsinnsatsen din. Sjekk rådene deres for å skape en sterk tilstedeværelse på nett:

4. Oppmuntre dine eksisterende ansatte til å være merkevareambassadører

Dine eksisterende ansatte er noen av dine beste merkevareambassadører. De forstår kravene til jobben og kjenner kulturen i organisasjonen din bedre enn noen andre. Erfaringene til dine nåværende ansatte påvirker rekrutteringsarbeidet langt mer enn du kanskje tror. 50 % av jobbsøkere i dag ser på ansattes anmeldelser for å få innsikt i en åpen rolle. Medarbeideranmeldelser gir et blikk på hvordan atmosfæren faktisk er for de i organisasjonen din. Oppmuntre de ansatte til å dele sine favorittaspekter ved jobben og gi ærlige kommentarer om hvordan det er å jobbe i bedriften din. Få nåværende ansatte til å dele bransjenyheter, nye stillingsannonser og bedriftsprestasjoner. Be ansatte om henvisninger til åpne stillingsannonser – de forstår tross alt hva slags kandidat som trengs for å lykkes! Hver gang et medlem av teamet ditt twitrer eller legger ut innlegg om bedriftens positive aspekter, blir arbeidsgivermerket ditt mer synlig.

Bonusmateriale: Dine nyansatte vil kun være like sterk som ansettelsesplanen din. Bruker du de riktige rekrutteringsstedene for å tiltrekke deg topptalenter? Vi fremhever hvilke skritt du bør ta når det kommer til talentanskaffelse.

Arbeidsgivermerket ditt kan lage eller bryte rekrutteringsstrategiene dine. Etter hvert som organisasjoner begynner å se tegn på vekst og ansettelsesinitiativer øker igjen, kampen for EN Spillere vil bli mer heftige enn noen gang før. Ved å administrere arbeidsgivermerket ditt og skape en positiv tilstedeværelse på nettet, kan du tiltrekke deg topptalenter og skape en svært produktiv og engasjert arbeidsstyrke.

I mer enn 17 år har ClearCompany vært forpliktet til å tilby klassens beste løsninger for dine HR-behov. Vi kan hjelpe deg med å nå dine rekruttering-, oppbevarings- og engasjementsmål med våre tilpassbare talentstyringsløsninger. Vår komplette serie med produkter er den eneste plattformen som forener arbeidsstyrkeplanlegging, rekruttering, onboarding og ytelsesstyring.

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *