3 grunner til at du trenger å investere og tjene

Hvordan tjene penger? Årets spørsmål! Det er du nok enig med meg i i 2023 virker det veldig vanskelig å tjene penger lovlig. Denne spesielle og vanskelige perioden i historien setter oss alle på prøve. Derfor har mange av våre sikkerheter og sikkerheter forsvunnet. Hvis det før var nok å finne en fast jobb for å være trygg, er alt annerledes i dag. Selv bare det å holde pengene våre lagret i banken gjør oss vondt.

I denne artikkelen har jeg samlet noen grunner til hvorfor man bør investere og tjene mer penger. Og det er nettopp grunnene som presser meg også til å fortsette å være gründer og investor. Klar til å starte?

Vet at for å finne ut hvordan du kan tjene mer penger, trenger du ikke gå på jakt etter den magiske hemmeligheten. Fordi den virkelige hemmeligheten til å tjene penger konsekvent handler ikke bare om å prøve å gjøre karriere eller ha en godt betalt jobb, og heller ikke om å ha århundrets idé. Snarere bare opprette flere månedlige inntekter, er den virkelige hemmeligheten derfor diversifisering av investeringer. Med dette mener jeg ikke å investere i 10 forskjellige ting, skape forvirring og oppnå minimumsresultatet. Men vi kan fokusere på ulike makrosektorer. Dette lærer oss hvordan vi kan tjene mer penger og beskytter oss mot dagens verden. Ikke bare oss, men også de neste generasjonene.

Hva vil det si å investere

Når vi spør oss selv hvordan vi kan tjene mer penger, ligger det klokeste svaret ofte i å investere. Men hva betyr egentlig å investere? Definisjonen av begrepet er «bruke besparelser produktivt (eller pengesummer) i lønnsomme virksomheter eller rentebærende virksomheter«.

Fra definisjonen kan to viktige begreper nevnes: «produktive» og «lønnsomme foretak». Investering er derfor en nyttig aktivitet som lar deg få pengene dine til å fungere, generere overskudd og la pengene dine jobbe for oss.

Man skal imidlertid ikke undervurdere det faktum hver investering innebærer en viss risiko, som varierer i henhold til ulike faktorer. Å bli en god investor betyr fremfor alt å vite hvordan man skal håndtere risiko og vedta de riktige strategiene for å minimere den. Det er ingen standardregel som kan brukes i alle tilfeller, så før du investerer er det viktig å alltid vurdere din økonomiske situasjon.

1.Hvordan tjene penger? Første trinn: forsvar deg mot inflasjon

Beskytt deg mot inflasjon, det virker trivielt, men det er det første du må gjøre for å svare på spørsmålet «hvordan tjene penger?». Og er den første grunnen til at vi må vurdere ideen om å investere. Det er en falsk myte å tro at det er en trygg måte å beskytte dem på å holde pengene dine i sparegrisen og bare bruke dem når det passer deg. Faktisk kan penger over tid svekke seg på grunn av inflasjon. Stigende priser fører til nedgang i kjøpekraft, som betyr at med samme sum penger kan færre varer kjøpes. Vi snakket mye om dette emnet og om hvordan kan vi beskytte oss mot inflasjon i en annen artikkel.

Hvis du aldri har tenkt på dette problemet, ikke bekymre deg fordi du ikke er alene. Men stol på meg når jeg forteller deg at investering er den eneste måten å slå inflasjonen på. Ved å investere dine egne penger kan du faktisk øke dine økonomiske ressurser og ha mer penger å bruke eller reinvestere.

2. Vi kommer ikke til pensjonisttilværelsen

Et annet sårt punkt er temaet: pensjonisttilværelse. Mens før var den eneste sikkerheten å motta pensjon. I dag ligger vissheten i at vi med tradisjonelt arbeid aldri kommer dit. Det er stadig tydeligere at dagens pensjonssystemer ikke vil være tilstrekkelig for å sikre en trygg økonomisk fremtid for den yngre generasjonen. Dette er en risiko som ikke kan ignoreres. Nå er det sikkert: Pensjonene blir stadig lavere og utilfredsstillende for dem som slutter å jobbe i alderdommen.

Det er nok å merke seg at det allerede i dag er svært mange problemer med pensjoner for eldre i Italia. Foreløpig er det kun én av fire eldre som mottar full pensjon. Av denne grunn er det viktig å forstå at investering kan være en løsning for å supplere din pensjonisttilværelse. Dessverre har mange mennesker begrenset økonomisk kunnskap og vet ikke hvordan de skal investere pengene sine for langsiktige gevinster.

Bygge en balansert investeringsportefølje kan svare på det berømte spørsmålet «hvordan tjene mer penger?». Faktisk kan det gi deg sjansen til å samle nok penger til å leve et mer fredelig liv. Til og med pensjonere seg tidlig fra jobb. Den første investeringsideen jeg tenker på, er spareplaner eller til og med ETF-er. Helt sikkert, målet er å få pengene dine til å fungere for å oppnå inntekter som lar deg supplere pensjonen.

3. Våre barn har ingen fremtid

Hvordan tjene penger er ikke et problem som kun angår oss selv i første person. Faktisk bekymrer alle foreldre seg for barnas fremtid og gjør alt for å garantere dem et fredelig og vellykket liv. Denne suksessen inkluderer først og fremst helse, men også finansiell stabilitet. Men med dagens arbeidsmarked er det helt annerledes og er svært usikkert. Mange unge mennesker flykter fra landet vårt på jakt etter en bedre fremtid, fordi det som blir anslått her er bekymringsfullt for dem.

Av denne grunn er det viktig å investere sparepengene dine. Vi har allerede avklart at å legge dem under madrassen fortsatt vil få dem til å miste verdi. Derfor er en god investering absolutt det klokeste valget for å sikre en bedre fremtid for barna dine. Videre kan investering garantere økonomisk dekning for barn, for å dekke daglige utgifter og nødssituasjoner.

En annen gyldig grunn til at det er viktig å investere sparepenger for barn, er utdanning. Bachelorstudier, master, kulturutveksling i utlandet og andre studieerfaringer er veldig dyrt. Å investere dine egne penger kan hjelpe foreldre med å dekke disse utgiftene og sikre at barna deres får best mulig utdanning, noe som ofte fører til flere jobbmuligheter og høyere lønn.

Konklusjon

For å konkludereå investere dine egne penger kan være en fin måte å øke inntekten på og sikre en økonomisk stabil fremtid. Jeg håper disse tre grunnene til å investere har overbevist deg til seriøst å vurdere å sette pengene dine i arbeid for deg. Husk at å velge riktig strategi for å investere og utvikle riktig tankesett er grunnleggende skritt for å begrense risiko. Ikke vent lenger, begynn å undersøke og planlegge din økonomiske fremtid i dag!

Er du en gründer, en investor eller tenker du på å bli det? Skriv inn Investithero-fellesskapet på Facebook. Her finner du nyttige tips og komplette guider for din bedrift

About admin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *